Çok sinir bozucu bir durum gerçekten..
Bu durumlarda sorulan klasik soruyu soracağım.
Doğru olduğunu öğrenirseniz ne yaparsınız??
boşarım.. gittiği yer fahişelerin takılıdıgı bir yer.bunu kaldıramam.
telefonlarınız senkronizeyse ve siz ilk defa böyle bişey görüyorsanız belki başka bir sonucu vardır diyebilirim. ama ben olsaydım o akşam onu takip ederdim herhalde.
ama gerçekten sonunu getirmeyeceksen yüz göz olma derim. çünkü arkadaşlarında dediği gibi öğrenirsem boşarım naraları atan kadınların çoğu sonunda susup oturuyor. kendi ayaklarının üzerinde durabiliyorsan ne ala. yoksa bişey yapmazsan susup oturursan sonunda, adamda nasılsa kabulleniyor deyip sonrasında saklama gereği bile duymaz.
cuma günü aratmış dediğim gibi ben cumartesi gunu gördüm aramayı.mantıklı hiç açıklaması olamaz herhalde bunun.
Sadece bir tek otel mi aratmış, yoksa başka otellerde varmı arattğı. Bunu şunun için soruyorum geçenlerde ben de eşimin çeşitli otelleri inceldiğini gördüm bilgisayarda sormadım ama bekledim. 3 gün sonra da bizim evlilik yıldönümümüzdü bana süpriz yapmak istemiş. Sürekli evde ya da dışarıda bir yemek yiyip gelip evde oturmak yerine farklı bir şey olsun istemiş. O gün çocukları babaannesine bırakıp çok güzel bir otelde kalmıştık başbaşa. Yani amacı tamamen bana süpriz yapmak istemesiymiş. O yüzden sordum belki eşinizde böyle bir süpriz yapmak istemiştir ve otelin nasıl bir otel olduğunu bilmeden incelemiş daha sonra da dediğiniz gibi bir otel olduğunu fark edip vazgeçmiştir. Hemen kötü düşünmeyin bence.
öyle bir şey olsaydı ardından başka otellere bakardı izmirde yaşıyoruz ve izmir içinde bir otele bakmazdı öyle bir durum olsa foça çeşme falan çok yakın zaten öyle süprizler yapan biri değiil kendisi aklına bile gelmez ayrıca yakın zamanda kutlanacak birşeyimiz yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?