eşim internetten otel aratmış

missdance

beden eğitimci
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2009
1.585
19
116
İzmir
herkese merhaba ,eşimle telefonlarımız senkronize oldugu için kendi telefonumdan googledan arama yapacakken otel arandıgını gördüm hemen onun telefonuna baktım çaktırmadan gerçektende aramış.sonra oteli arattım internetten o tür işler için kullanılan bir otelmiş hemde buranın en rezil sokaklarından birinde.

o akşam eşim dışarıdaydı arkadaşlarla takılıcam dedi ve eve gelirken bana da yavru bir kuş getirdi hediye olarak.şimdi bunları birleştirince kafam iyice karıştı.zaten sorunlarımız vardı düzeleceğini söylediği bir dönemdeydik.otelde kaydı gözükmüyor birşekilde bunu öğrendim ama o tür yerlerde kayıt alınmadan yapılır bu tür işler dedi.kafam çok karışık ne yapsam bilemedim.

sorsam bir türlü sormasam başka?

Çok sinir bozucu bir durum gerçekten..
Bu durumlarda sorulan klasik soruyu soracağım.
Doğru olduğunu öğrenirseniz ne yaparsınız??

Bence bir süre bekleyin. . Hareketlerini gözlemleyin. .. Elbetteki bi yerden açık verecektir. . Elinizde gözle görülür bir delil olmadan ortaya atmayın. .Bir sonraki arkadaş görüşmesinde mutlaka gizlice peşine takılın

boşarım.. gittiği yer fahişelerin takılıdıgı bir yer.bunu kaldıramam.

Bazı kadınlar öğrenmek istiyor.
Öğrendikten sonra kıyametler kopuyor eğer bişey varsa.
Ama sonra susup oturuyor.
O zaman daha rahat yapıyorlar sonucun çok da kötü olmadığını gören kocalar.
Sorun.
Ama ne kadar doğru bir cevap olur bilinmez.
Ya da sessizce takipte olun.
Çok zor gerçekten.
Uykuları kaçar insanın.

telefonlarınız senkronizeyse ve siz ilk defa böyle bişey görüyorsanız belki başka bir sonucu vardır diyebilirim. ama ben olsaydım o akşam onu takip ederdim herhalde.

ama gerçekten sonunu getirmeyeceksen yüz göz olma derim. çünkü arkadaşlarında dediği gibi öğrenirsem boşarım naraları atan kadınların çoğu sonunda susup oturuyor. kendi ayaklarının üzerinde durabiliyorsan ne ala. yoksa bişey yapmazsan susup oturursan sonunda, adamda nasılsa kabulleniyor deyip sonrasında saklama gereği bile duymaz.

Off çok kötü cnm, Allah yardımcın olsun.

Bence hemen konuşma, hiçbirşeyin farkında değilmiş gibi davran. Ama gizli gizli takip et.

Gerçekten böyle bir şey yapmışsa bu son olmayacak emin ol. Gerçekten de böyle bir hataya düşmüşse ve sen bunu suç üstü yaptırırsan boşanırken de donuna kadar alırsın seni de kaybederse en büyük cezayı almış olur zaten.

Ama inşallah öyle değildir, bir süre herhangi bir hareket olmazsa o zaman konuşursun.

Sen yine de niyetini bozma tatlım, Allah yardımcın olsun.

öğretmenim kendi ayaklarım üstünde durmamda sorun yok zaten.böyle birşeyi asla affetmem.ama mutlaka öğrenmem lazım deliricem yoksa.

dediğim gibi zaten sorunlarımız vardı buda tuzu biberi olur

cuma günü aratmış dediğim gibi ben cumartesi gunu gördüm aramayı.mantıklı hiç açıklaması olamaz herhalde bunun.

cuma günü aratmış dediğim gibi ben cumartesi gunu gördüm aramayı.mantıklı hiç açıklaması olamaz herhalde bunun.

bir arkadaşım için arattım vs bişey diyebilir diye dedim. aynı arkadaşların dediği gibi eğer böyle bişey varsa tekrarı gelecektir. bir dahaki sefere takipte ol, kanıtlayacak bişeyler edin ve sonuna kadar neyi var neyi yok alırsın boşanırken.

ama şimdilik renk verme bence.

Ben olsam hemen sorardim.
Evli adamin hayat kadinlarinin fuhus icin kullandigi otelle ne isi olabilir ki?

Muhtemelen arkadas icindi yalaninin altina siginacaktir .
Oyle bile olsa dustugu konumu dusununce zaten basli basina cinnetlik olay
...

Sadece bir tek otel mi aratmış, yoksa başka otellerde varmı arattğı. Bunu şunun için soruyorum geçenlerde ben de eşimin çeşitli otelleri inceldiğini gördüm bilgisayarda sormadım ama bekledim. 3 gün sonra da bizim evlilik yıldönümümüzdü bana süpriz yapmak istemiş. Sürekli evde ya da dışarıda bir yemek yiyip gelip evde oturmak yerine farklı bir şey olsun istemiş. O gün çocukları babaannesine bırakıp çok güzel bir otelde kalmıştık başbaşa. Yani amacı tamamen bana süpriz yapmak istemesiymiş. O yüzden sordum belki eşinizde böyle bir süpriz yapmak istemiştir ve otelin nasıl bir otel olduğunu bilmeden incelemiş daha sonra da dediğiniz gibi bir otel olduğunu fark edip vazgeçmiştir. Hemen kötü düşünmeyin bence.

arkadaşı için bile aramış olsa demek bu işleri o da biliyor.çünkü direkt otel adı aratılmış.

çok mu polyannayım bilmem ama birlilkte gitmeniz için falan mı baktı acaba

öyle bir şey olsaydı ardından başka otellere bakardı izmirde yaşıyoruz ve izmir içinde bir otele bakmazdı öyle bir durum olsa foça çeşme falan çok yakın zaten öyle süprizler yapan biri değiil kendisi aklına bile gelmez ayrıca yakın zamanda kutlanacak birşeyimiz yok

Bekara karı boşamak kolay derler de ben de o yüzden kolay kolay söyleyeceklerimden özür dilerim şimdiden.

Ama bence yapılacak iki şey vardır. Ya düşünmeden boşanmak, ya da unutup gitmek. Arada kalmak çok zor olsa gerek. Sen kesin bir şey öğrenene kadar için içini kemirecek, ondan iyice soğuyacaksın,sonra toparlanması da zor olacak. Unutmak zordur muhakkak ama olmamış gibi düşünmende fayda var. Ha şöyle bir durum da var, bakalım tekrar ediyor, alışkanlık oldu, ya da uzun süreli bir gönül ilişkisi var işte onu kabullenmek zor olabilir.

Ama ben ağzınınız tadının bozulmamasından yanayım.

Ben kadınım,kendimi ezdirmem,feministim,bana böyle şeyler yapamaz susup oturamam falan bence hikaye şeyler. Gayet de güzel oturulur bence. Bir kerelik şeyler affedilir. Evini yuvanı yıkma, o yapmışsa bile bir hata, boşver büyüklük sende kalsın.

Yok ama ben illaki susamam diyorsan direk kocana böyle şeyler yapmışsın deme de. Mesela başka bir yerde konu açılınca, ya da televizyonda böyle bir şey denk gelirse "böyle ucuz otellerde,ucuz kadınlarla beraber olan erkekler de var mıdır acaba?" gibisinden laf at ortaya. Böyle daha çok yanar bence canı.

Haddimi aştıysam özür dilerim. Malum çok hassas bir konu.

Allah Allah ..yapmış mıdır böyle bir şey..yapacak biri mi?
siz daha iyi bilirsiniz

eğer yaptıysa hastalık kapmış bile olabilir.dikkat edin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…