Allah Allah ..yapmış mıdır böyle bir şey..yapacak biri mi?
siz daha iyi bilirsiniz
eğer yaptıysa hastalık kapmış bile olabilir.dikkat edin..
ya keşke takip etseydiniz...
aklıma böyle brşey yapabileceği hiç gelmemişti.
aklıma böyle brşey yapabileceği hiç gelmemişti.
İşim var, kendi ayaklarımın üzerinde dururum hikaye.. ben de memurum, kendi ayaklarımın üzerinde duruyorum evli değilim ama kolaydan ayrılamıyorum işte. Çok kere karar verdim ama yapamadım. gerçi benim konum aldatmayla alakalı değil ama farketmez.
kadınlar genelde bu durumu çok güzel kabul ediyorlar, kimse kusura bakmasın. benim başıma gelse bende kabul edebilirim. çünkü bizim toplumumuzda erkek yapar, bir de tam tersi konu açın bakalım.
ben kocamı aldattım ne yapayım yazın. bakın görün o zaman size gelen lafları. üzgünüm ama Türkiyemizin hali budur..
beklemekte fayda var, sakın gidip sormayın. bir şekilde kendini aklar, siz ispat edemediğinizle kalırsınız. ayrıca eşiniz bundan sonra daha dikkatli davranır. anlamamazlığa vurup, gizlice takip edin. zor işler, Allah kolaylık versin
herkese merhaba ,eşimle telefonlarımız senkronize oldugu için kendi telefonumdan googledan arama yapacakken otel arandıgını gördüm hemen onun telefonuna baktım çaktırmadan gerçektende aramış.sonra oteli arattım internetten o tür işler için kullanılan bir otelmiş hemde buranın en rezil sokaklarından birinde.
o akşam eşim dışarıdaydı arkadaşlarla takılıcam dedi ve eve gelirken bana da yavru bir kuş getirdi hediye olarak.şimdi bunları birleştirince kafam iyice karıştı.zaten sorunlarımız vardı düzeleceğini söylediği bir dönemdeydik.otelde kaydı gözükmüyor birşekilde bunu öğrendim ama o tür yerlerde kayıt alınmadan yapılır bu tür işler dedi.kafam çok karışık ne yapsam bilemedim.
sorsam bir türlü sormasam başka?
E be minnoş, ben seni kendine güvenen dik duran biri sanıyorum. Arkadaşlar kendini ezdiriyorsun dedikçe hayır o eşitlikçi bir kadın diyorum. Sen tutup benim başıma gelse kabullenebilirim diyorsun. E bari korunun da başka yerlerden kapmış olabileceği hastalıklar size bulaşmasın. Ara ara kan testi isteyin çocuklarınıza kadar musallat olur bu hastalıklar.
otele gidip fotografını göstersem gelip gelmediğini söylerler mi acaba ya aklıma başka birşeyde gelmiyor..
herkese merhaba ,eşimle telefonlarımız senkronize oldugu için kendi telefonumdan googledan arama yapacakken otel arandıgını gördüm hemen onun telefonuna baktım çaktırmadan gerçektende aramış.sonra oteli arattım internetten o tür işler için kullanılan bir otelmiş hemde buranın en rezil sokaklarından birinde.
O akşam eşim dışarıdaydı arkadaşlarla takılıcam dedi ve eve gelirken bana da yavru bir kuş getirdi hediye olarak.şimdi bunları birleştirince kafam iyice karıştı.zaten sorunlarımız vardı düzeleceğini söylediği bir dönemdeydik.otelde kaydı gözükmüyor birşekilde bunu öğrendim ama o tür yerlerde kayıt alınmadan yapılır bu tür işler dedi.kafam çok karışık ne yapsam bilemedim.
Sorsam bir türlü sormasam başka?
otele gidip fotografını göstersem gelip gelmediğini söylerler mi acaba ya aklıma başka birşeyde gelmiyor..
Evet karışık bir durum işin aslımı bilemeyiz belki başkası içinde araştırmış olabilir ne bilim arkadaşı demiş olabilir gözünle görmediğin birşeye hemen karar verme evlisin kocanla mutluysan eşinle konuşarak işin aslını anlayabilirsin artı evdeki kadınla oyolun yolcusu kadınla asla bir tutmaz erkekler sadece bunlarla ticaret alış veriş gibi düşün maalesef ve hiç bir erkek bir günlük kadın için hayatını yuvasını riske atmaz buda aklında yer etsin değeri olmayan bir şey için yuvanı asla yıkma bence derim hiç bir kadın gibi bende istemem başıma gelmesini ama inan bana çoğu kadının başına gelebiliyor cevremde duyuyorum ama çoğu şöyle dğşünüyor elin şeyiyle kendimi bir tutmam diyor yani bir günlük heves için parasını vermiş yapmış diye düşünüyor o kadında günde kaç kişiyle oluyordur işi o çünkü ve tutupta bir erkek o kadınlar için yuvasını yıkmazherkese merhaba ,eşimle telefonlarımız senkronize oldugu için kendi telefonumdan googledan arama yapacakken otel arandıgını gördüm hemen onun telefonuna baktım çaktırmadan gerçektende aramış.sonra oteli arattım internetten o tür işler için kullanılan bir otelmiş hemde buranın en rezil sokaklarından birinde.
o akşam eşim dışarıdaydı arkadaşlarla takılıcam dedi ve eve gelirken bana da yavru bir kuş getirdi hediye olarak.şimdi bunları birleştirince kafam iyice karıştı.zaten sorunlarımız vardı düzeleceğini söylediği bir dönemdeydik.otelde kaydı gözükmüyor birşekilde bunu öğrendim ama o tür yerlerde kayıt alınmadan yapılır bu tür işler dedi.kafam çok karışık ne yapsam bilemedim.
sorsam bir türlü sormasam başka?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?