eşim internetten otel aratmış

Ben her şeyin biriktirilmeden oturup konuşulmasından yanaıyım. Eşinizle oturup sakince konuşun, en sağlıklısı bu.

İşim var, kendi ayaklarımın üzerinde dururum hikaye.. ben de memurum, kendi ayaklarımın üzerinde duruyorum evli değilim ama kolaydan ayrılamıyorum işte. Çok kere karar verdim ama yapamadım. gerçi benim konum aldatmayla alakalı değil ama farketmez.
kadınlar genelde bu durumu çok güzel kabul ediyorlar, kimse kusura bakmasın. benim başıma gelse bende kabul edebilirim, yaşamadan bilemem. çünkü bizim toplumumuzda erkek yapar, bir de tam tersi konu açın bakalım.
ben kocamı aldattım ne yapayım yazın. bakın görün o zaman size gelen lafları. üzgünüm ama Türkiyemizin hali budur..
beklemekte fayda var, sakın gidip sormayın. bir şekilde kendini aklar, siz ispat edemediğinizle kalırsınız. ayrıca eşiniz bundan sonra daha dikkatli davranır. anlamamazlığa vurup, gizlice takip edin. zor işler, Allah kolaylık versin

Son düzenleme:

E be minnoş, ben seni kendine güvenen dik duran biri sanıyorum. Arkadaşlar kendini ezdiriyorsun dedikçe hayır o eşitlikçi bir kadın diyorum. Sen tutup benim başıma gelse kabullenebilirim diyorsun. E bari korunun da başka yerlerden kapmış olabileceği hastalıklar size bulaşmasın. Ara ara kan testi isteyin çocuklarınıza kadar musallat olur bu hastalıklar.

Öyle bir otelde kimlik bile almazlar, atıyorum ahmet adına kayıt yaptır yeter, hele hele parasını peşin verdiyse...

Sorma bence sorsan da doğruyu söyler mi ki?

teşekkür ederim canım öncelikle.. Hayır yapılanı asla onaylamıyorum, tabi ki insan düşününce kabul edilemez diyor. ama bu kadını düşün; farzet ki kocası kabul etti aldattığını, kaç kadın vardır sence eşi aldattığı için ayrılan? aldatılan kadınlar nasıl ayrılıyor? son haddeye geliyor, öle ayrılıyor. bana türkiyede kaç tane kadın gösterebilirsiniz, kocasının tek gecelik ilişkisi yüzünden ayrılan? bende kabul ederim demiyorum orada anlatmak istediğim; bu olay benim başıma gelirse şayet oturup düşünürüm, şimdiden atıp tutamam. bu sebeple ayrılan kadının da alnından öperim

otele gidip fotografını göstersem gelip gelmediğini söylerler mi acaba ya aklıma başka birşeyde gelmiyor..

otele gidip fotografını göstersem gelip gelmediğini söylerler mi acaba ya aklıma başka birşeyde gelmiyor..

yok canım ya böyle birşey yapma..yakışmaz sana..elinde foto ile gitmek..

zaten gelmiş olsa bile söylemez ki böyle yerler..sen gitme oraya.

merhaba canım...zor bir durum ama ani karar vermemelisin..boşarım demek kolay...evlilk bitirmek kolay önmli olan evliliği ayakta tutmak..çok kafana takıyorsan uykun kaçack şekilde söyle o zamn eşine anlat...ama takibi de asla bırakma...çoğu erkek için başka bir kadına gitmek aldatmak dğeil zevk işi..ama bunun evliliği bitereck kadr önmli oldugunu anlt..

Kuş ne alaka?..
Ayıbını mı örtmek istedi acaba..
Günah mı çıkarıyor aklınca..

Kuşla benim beynim aynı oranda mı demek istiyor ki acaba...

şüphelerin kesinse dedektif tut, tutamam diyorsan oteli arattığını araştırabilen biri, her an nerede olduğunu izleyebilecek yöntemleri de az çok bilir, telefonuna program yükleyebilirsin, ona benzer şeylerle nerede olduğunu öğrenebilirsin.

Aldatan insan, genelde karısından cinsel olarak uzaklaşır.

Her yaptığı gözüne batar, sürekli beğenmemezlik eleştiri içindedir, karısı hakkında çok kısasın, çok kilolusun, saçların güzel değil gibi aşağalayıcı sözlerden bahseder.

bunlar varsa sıkı araştırmaya gir derim.

Bu söylediğin yeterli bir veri değilki canım. Şimdi söylesen otelin adını ben bile aratırım google.dan..Googldan arattığımız her şey su yüzüne çıksaa oooo . Bir keresinde eşim bi otelin önünde park cezası yemiş. Bende gördüm. .Filan otel önü diye yazıyor ceza makbuzunda..Bende demiştim ona Ne O benden gizli otellerde birileriyle mi buluşuyorsun diye. Ama hiç aklımdan o otelde kaldığı yönünde bi şüphe oluşmadı mesela..
Ama sizin sorun sanırım temelinde bir güvensizlik.Bunun altındada başka bir takim yaşanmışlıklar vardır mutlaka. Bu güvensizlik oluştuysa artık yakalasanızda yakalamasanızda bir yola girmişsiniz demektir.O zaman acele etmeyin biraz daha takip edin. Elinizde resimle falan otele gitmeyin. Günde kaç kişi geliyodur nerden hatırlasın adamlar.. Bu olay üzerinden araştırma yapmaktan vazgeçin yeni veriler bulmaya bakın bence. Kolay gelsin..

Evet karışık bir durum işin aslımı bilemeyiz belki başkası içinde araştırmış olabilir ne bilim arkadaşı demiş olabilir gözünle görmediğin birşeye hemen karar verme evlisin kocanla mutluysan eşinle konuşarak işin aslını anlayabilirsin artı evdeki kadınla oyolun yolcusu kadınla asla bir tutmaz erkekler sadece bunlarla ticaret alış veriş gibi düşün maalesef ve hiç bir erkek bir günlük kadın için hayatını yuvasını riske atmaz buda aklında yer etsin değeri olmayan bir şey için yuvanı asla yıkma bence derim hiç bir kadın gibi bende istemem başıma gelmesini ama inan bana çoğu kadının başına gelebiliyor cevremde duyuyorum ama çoğu şöyle dğşünüyor elin şeyiyle kendimi bir tutmam diyor yani bir günlük heves için parasını vermiş yapmış diye düşünüyor o kadında günde kaç kişiyle oluyordur işi o çünkü ve tutupta bir erkek o kadınlar için yuvasını yıkmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…