yok canım ya böyle birşey yapma..yakışmaz sana..elinde foto ile gitmek..
zaten gelmiş olsa bile söylemez ki böyle yerler..sen gitme oraya.
Öyle fotoğrafla falan o tip yerlerde senin ne işin var
kayıt falan tutmaz zaten öyle yerler
para versende söylemezler , bilirler neyin peşinde olduğunu
takipte kalacaksın başka yolu yok
Evet karışık bir durum işin aslımı bilemeyiz belki başkası içinde araştırmış olabilir ne bilim arkadaşı demiş olabilir gözünle görmediğin birşeye hemen karar verme evlisin kocanla mutluysan eşinle konuşarak işin aslını anlayabilirsin artı evdeki kadınla oyolun yolcusu kadınla asla bir tutmaz erkekler sadece bunlarla ticaret alış veriş gibi düşün maalesef ve hiç bir erkek bir günlük kadın için hayatını yuvasını riske atmaz buda aklında yer etsin değeri olmayan bir şey için yuvanı asla yıkma bence derim hiç bir kadın gibi bende istemem başıma gelmesini ama inan bana çoğu kadının başına gelebiliyor cevremde duyuyorum ama çoğu şöyle dğşünüyor elin şeyiyle kendimi bir tutmam diyor yani bir günlük heves için parasını vermiş yapmış diye düşünüyor o kadında günde kaç kişiyle oluyordur işi o çünkü ve tutupta bir erkek o kadınlar için yuvasını yıkmaz
herkese merhaba ,eşimle telefonlarımız senkronize oldugu için kendi telefonumdan googledan arama yapacakken otel arandıgını gördüm
Evet karışık bir durum işin aslımı bilemeyiz belki başkası içinde araştırmış olabilir ne bilim arkadaşı demiş olabilir gözünle görmediğin birşeye hemen karar verme evlisin kocanla mutluysan eşinle konuşarak işin aslını anlayabilirsin artı evdeki kadınla oyolun yolcusu kadınla asla bir tutmaz erkekler sadece bunlarla ticaret alış veriş gibi düşün maalesef ve hiç bir erkek bir günlük kadın için hayatını yuvasını riske atmaz buda aklında yer etsin değeri olmayan bir şey için yuvanı asla yıkma bence derim hiç bir kadın gibi bende istemem başıma gelmesini ama inan bana çoğu kadının başına gelebiliyor cevremde duyuyorum ama çoğu şöyle dğşünüyor elin şeyiyle kendimi bir tutmam diyor yani bir günlük heves için parasını vermiş yapmış diye düşünüyor o kadında günde kaç kişiyle oluyordur işi o çünkü ve tutupta bir erkek o kadınlar için yuvasını yıkmaz
Erkek zaten yuvasını yıkmıyor. Erkeğe hava hoş. Kadın evde otursun, o hevesi gelince parayla yapsın. Ben ikinizi bir tutmuyorum aşkım o sadece o.. sen karımsın. Bi o.. için
Ee tabi ironi var maalesef erkekler bu kafada
Bu nasıl oluyor? Telefonunda neler yaptığını mı görüyorsun kendi telefonundan? Nasıl yapılıyor bu senkronize?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?