eşim internetten otel aratmış

Öyle fotoğrafla falan o tip yerlerde senin ne işin var
kayıt falan tutmaz zaten öyle yerler
para versende söylemezler , bilirler neyin peşinde olduğunu
takipte kalacaksın başka yolu yok

Öyle fotoğrafla falan o tip yerlerde senin ne işin var
kayıt falan tutmaz zaten öyle yerler
para versende söylemezler , bilirler neyin peşinde olduğunu
takipte kalacaksın başka yolu yok

Evet bu tarz yerlerin olayı bu. Eğer sana evet geldi derlerse bir daha müşteri bulamazlar. Sen dua et, eşin bir şey yapıyorsa Allah şaşırtsın da sana göstersin.

Sakın şimdiden eşine bir şey söyleme.
Yaptığı ettiği birşey de varsa kendini derler toplar yakalayamazsın.
Sen saf ayağına yat bir dönem takipte ol.
Haberin yok gibi davran, sakın laf maf sokmaya kalkma, şüphe uyandırma adamda.
Ama takipte ol.
Maillerine bak
Gece o uyuyunca telefonunu kaçır mesajlarına bak
Şu pclere casus programı kuruyormuş millet sende kur onlardan.
Arkadaşlarımla buluşacağım ya da mesai yapacağım tarzı eve geç geleceğini belirttiği zamanlarda takipte ol.

Önce ne yapmak istedigine karar ver.
Bosanacaksan iki secenegin var, direk ben bosanmak istiyorum diyip bitirebilirsin yada süphelerinin üzerine gidip aldattigini ( ki yapiyorsa ) ispatlar ve tazminat vs bitirisin.
Devam etmek istiyorsanda iki secenegin var, unutmak yada takip edip gercegi ögrenmek ki, bir kere yapan bir daha yapar eger aldattiysa tekrarlar.
Eger aldatiyorsada iki secenegin var, unutmak yada bitirmek...

bence işin hukuki boyutundan önce sağlığın için öğrenmelisin oraya gidip biriyle birlilte olup olmadığını
Allah korusun bir hastalık falan kapar da sana da bulaştırır..
otur konuş sor bence,yanlış mı gördüm de,evham mı yapıyorum de,zaten konuşmasından,gözlerini kaçırmasından,kekelemesinden falan belli eder kendini az çok....

arattığı kelime çok önemli tabi ama aklınıza kötü şeyler getirmeyin hemen. bir süre gözlemleyin, haksız yere düşmekte var.

bende eşimde oteller, apart oteller vs. ara sıra arattırırız. gitsek mi, nasıl bir yer, ücretleri ne diye. gecen yıl evlilik yıl dönümümüz için aylar öncesiden aramaya başladım. bulundugumuz şehirde 50 tane otel aratmışımdır. istanbul'da oturduğumuz için yarısından fazlasını gözüm tutmadı. sonrasında vazgeçtim ben niye bakıyorum ki eşim baksında bana süpriz yapsın diye. söylemedim bile :)

Erkek zaten yuvasını yıkmıyor. Erkeğe hava hoş. Kadın evde otursun, o hevesi gelince parayla yapsın. Ben ikinizi bir tutmuyorum aşkım o sadece o.. sen karımsın. Bi o.. için yuva yıkılmaz.

İroni mi yaptınız merak ettim ben ya..

bak cnm istanbula gtmistik esimle kaybolduk ve tarlabasinda bulduk kendimizi orda bi otel gorduk esimle hep ama hep travestiler ve genc oglanlar vardi cok korktuk oglumda pusetindeydi nasil kactik anlatamam polis karakolu vardi oraya gittik ve bize yolu tarif ettiler cok tehlikeli bir yerde oldugumuzu solediler(onlarin soledigini soluyorum yanlis anlasilmasin)sonra biz eve vardiktan sonra cok merak ettim surekli internetten oralara baktim cok etkilendigim herseye int.bakmak gibi bi huyum var simdi esimi bende o sekilde arama yapmis olarak yakalasam suphelenirim belki ama bazen isler gorundugu gibi olmayabilir

Sizce manavdan 1 kilo elma almakla kadınlarla para verip ilişkiye girmek aynı şey olabilir ama aklı başında hiçkimse böyle birşeyi kabul etmez. Edenin de aklından şüphe ederim zaten.

Düşünceleriniz gerçekten ilginç yani aldatılmak sizce değeri olmayan birşey. Genişliğinize hayran kaldım.

ben de anlamıyorum bu mantığı yahu!! erkekleri bu hale getiren de bu genişlikteki kadınlar değil mi zaten?? genç yaşta kocası öldüğü halde bir daha evlenmeyen bir anneannem var. hep nasıl dayandı diye düşünmüşümdür. ama kadın yapıyor bunu, başarıyor, ihtiyaç hissetmediğinden değil, isteksiz olduğundan değil, şerefli ve karakterli olduğundan.. para verip ihtiyacını karşılamak isteyen kadın olsa fahişe denilir.. erkek olunca erkektir yapar deniliyor.. böyle bir fikirsizlik olamaz ...

bence otelin adını bir arkadaşından duymuş ve merak edip bakmış olabilir. şu an siz o otelin adını verseydiniz inanın ben de Google da aratır bakardım .allah allah nası bi yermiş diye.o akşam arkadaşlarıyla çıkmış olması da tesadüf olabilir. bence tek olay buysa büyütmeyin.

Sadece arama yapmış olmasına bir sebep bulunabilirdi.
Mesela ilan görmüştür,arkadaşı sormuştur gibi.
Ama dışarı çıktığı güne denk gelmesi kötü olmuş.

sadece meraktan bakmış olamaz mı?

kişi kendinden bilir işi hesabı,ben saçma sapan o kadar çok şeye bakarım ki,gayler,travestiler,fahişeler,aldatanlar.

fiiiyuuuuu,eşim bunlardan beni boşasaydı şimdiye kadar 40 kere dul kalırdım

Belkıde arkadasları o otelde capkınlık yaptıgını anlattı esınızde meraktan baktı yada esınıze onerdıler

Bu nasıl oluyor? Telefonunda neler yaptığını mı görüyorsun kendi telefonundan? Nasıl yapılıyor bu senkronize?

telefonlarımızı aynı anda aldık andorid ve onun gibi çeşitli uygulamalar için gmail hesabı istiyor onun gmaili olmadıgından aynı mail adresi ile ben kurdum telefonları ama böyle bir amacımda yoktu asla denk geldi işte.

Missdance biraz önce başka bir konuda yazdığın şu mesaj gözüme ilişti.

''sadece bu değil tabii, ortak hiç bir nokta olmadığı gibi benimle birşeyler yapmakda istemez sırf ben istiyorum diye birşeyi yapmaz mesela.evin herşeyi benim üzerimde.alkolu dışarı çıkması gezmesi var kahvesi altılısı iddaası ne ararsan küfür hakaret.

en son sağlam bir boşanma konuşması yaptım şimdi biraz düzeldi ama yeni konu açtım bakarsanız şimdide başka bir sorun var.arkadaşımın konusunu işgal etmek istemem ama,evlilikte ortak zevkler hobiler çok önemliymiş.ben bunu çok net söyleyebilirm. '' yazmışsın...

Üzgünüm ama başkası için aratmış olma ihtimali çok zayıf ve belli ki ilk de değil.
Çünkü zaten geceleri dışarı gezmesi olan bir adammış.
Böyle adamların kesinlikle sadece erkek erkeğe takıldığına inanmıyorum ben...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…