Aynısını söyledim kabul etti hata olduğunu ama niyetinin kötü olmadığını vs. Tabi ki kızdım ama boşanmak ayrı bir şey dedim kendi kendime. Sonraki yaptıkları geçmişi karıştırıp hakaretler etmesi beni zıvanadan çıkardı.Çünkü eşiniz aldatmayı sadece cinsel birliktelikten ibaret sanıyor. Acaba siz aynı şekilde laubali tavırlarla işyerinden bir erkekle konuşup buluşsaydınız eşiniz ne tepki verirdi? "Karıcım sen hiç öyle bir insan mısın tabi ki ben sana güveniyorum" mu derdi sizce?
Anlamadım dediğiniz durumu açıkladım.Banami dediniz
İşte annenlerdesin ya mutlaka birileri olur diye illaki o açıdan anlamamistimBen annemlerdeyim. O bizim evimizde. Annemlerde kimse yok bebek uyuyor dedim. Şimdi anlatabildim mi? :)
Adam sorunlu. Bebeğiniz böyle her an kendini öldürme potansiyeline sahip bir babayla mı büyüyecek? Bu çektiğiniz onun iyiliği için mi gerçekten? Bence siz bir daha düşünün derim.Yormaz olur mu? Ama ortada bebek olunca engellenmiyor ki öyle. Bir de aldatmadı, yalan söyledi bir kadınla buluştu. Kadının rahat konuşmaları falan canımı sıktı. Eşimin izin vermesi.
Aslında öncesinde intihar edeceğinin sinyalini verir. Hayattan zevk almıyorum, yaşamak istemiyorum, ölmek istiyorum gibi şeyler söyler.buna katılmıyorum ya haber verip intihar eden çok duydum
Aynısını söyledim kabul etti hata olduğunu ama niyetinin kötü olmadığını vs. Tabi ki kızdım ama boşanmak ayrı bir şey dedim kendi kendime. Sonraki yaptıkları geçmişi karıştırıp hakaretler etmesi beni zıvanadan çıkardı.
Annemler dışarıdaydı.İşte annenlerdesin ya mutlaka birileri olur diye illaki o açıdan anlamamistim
Bebeğinizi götürmeyin bari. Çok üzüldüm onun için. Psikolojisi dengesiz bir adamla büyüteceksiniz onu belli ki.Hepiniz de sağolun. Açıkçası çok korktum çünkü daha önce birkaç kez veda etmiş kardeşlerine falan ama bir şey yapmamıştı. Blöf olduğunu herkes düşünür ama intihar edenlerin çoğu da öncesinde böyle sinyaller veriyor. Buraya da yorum yapanlar benzer şeylere gerçek hayatta rastlamışlar. Riske atamazdım sonuçta. Bina görevlisine kapıyı açmış, yanındayken benimle konuştu, adam eşiniz hiç iyi değil masanın üzerine bıçak koymuş evinize dönün bence dedi. Gecenin bir vakti gidemeyeceğimi anlattım eşime. Yarın doktordan sonra geleceğim ama sakince uyu dedim tamam dedi. Ruh hali hiç iyi değildi gerçekten intihara meyil etmiş gibi tuhaf şeyler söylüyor. Zor ikna ettim şu an gidemeyeceğime. Ben evden ayrılınca böyle şeyler oluyor. İçmeyen adam içmeye başladı. Ben bir şey yapmadım ama sen yine de suçluyorsun beni ben kötü biri miyim diye başladı daha önce yaptığı benim de şahit olduğum iyiliklerini anlatmaya başladı. İyi birisin lütfen uyu diye ikna ettim.
Buraya konu açmak normalde aklıma gelmezdi ama öncesinde açıktı konulara göz atıyordum. O an böyle mesaj alınca konuşunca hemen buraya yazdım bina görevlisini aradıktan sonra. Bunu eleştirenler olmuş ama o an insan tutuluyor. Ambulans aklıma geldi ama en erken ulaşabilecek kişi bina görevlisiydi o yüzden onu aradım. Polis aklıma gelmedi mesela hiç. Burada hemen herkes daha görmüş geçirmiş sağduyulu cevaplar verebiliyor o yüzden buraya da yazdım. Hepiniz de sağolun.Blöf olabilir ama dediğim gibi riske atamazdım sonuçta. Yarın hastaneden sonra geleceğim diye ikna ettim.
Haklısınız çok güzel özetlemişsiniz. Eve döndüremeyince böyle yapmış da olabilir ama son zamanlardaki ruh halini düşününce iyi görmüyorum. Bakış açımız farklı sizin de dediğimiz gibi...Diğer konunuza akşam yazdığım mesajı okudunuz mu bilmiyorum ama yine söyleyeyim bu adam sizden önceki kız arkadaşı ile herşeyi yaşamış olmasına rağmen sizin geçmişinizden hesap sorma hakkını kendinde buluyor yani zaten düşünce yapısı bozuk. Erkek yapar ama kadın yaparsa suç olur. Daha bu kafadan ileri gidememiş. Sizle evlenerek lütufta bulunduğunu zannediyor. Yani onun bakış açısı şu ben onu geçmişine rağmen eşim olmaya layık gördüm, küçük bir hatamda (ki bence hiç de küçük bir hata değil) o beni nasıl bırakıp gider. Tüm bu sinirlenmeler, hakaretler sizi sindirmek için ama işe yaramayınca sizi vicdan yönünden etkilemeye çalışacak bu gece olduğu gibi. Kendinizi düşünmüyorsanız çocuğunuzu düşünün bu sağlıksız anne-baba ilişkisi arasında büyümektense anne baba ayrı olsa da haksızlığa, çifte standarda dur demeyi öğrenerek büyür.
Ayy gidecek belli degil mi..Umarim bu takintili insana geri dönme i dusunmuyorsunuz .. yarinda gitmeyin ailesi ilgilensin .
Size katılıyorum sonuçta intihar etme düşüncesi yerleşmiş beynine çünkü daha önce de tuhaf mesajlar çekmiş kardeşlerine hakkınızı helal edin kızıma iyi bakın gibi. E şimdi de alkollüylen üstelik bir delilik yapsa ömrümce ciddiye almadım diye kendimi suçlarım. Blöf ya da değil elşmden geleni yaparım tabi ki.Her ne olursa olsun ve kim olursa olsun “intihar edeceğim” diyen birine kayıtsız kalınmamalı kesinlikle. Dikkat çekme amaçlı ya da numara olduğundan hiçbir zaman emin olamayız. O yüzden iyi yapmışsınız. Öte yandan eğer bunun üzerine yanına giderseniz ya da ılımlı davranırsanız bu şekilde sizi endişeye düşürecek hareketlere devam edecektir. Örneğin başka birgün de çok içtim şu hızla araba kullanıyorum diyecektir vs.. Yani bu şekilde önünü alamazsınız artık. Eski konularınızı bilmiyorum ama dönecek misiniz dönmeyecek misiniz kararınızı verin ki eşiniz de artık kabullenme sürecine girsin.
Bugun bunu yapan adam yarin ne yapmaz ?Ayy gidecek belli degil mi..
Haklısınız çok güzel özetlemişsiniz. Eve döndüremeyince böyle yapmış da olabilir ama son zamanlardaki ruh halini düşününce iyi görmüyorum. Bakış açımız farklı sizin de dediğimiz gibi...
Aslında demek istediğim kötü haber tez duyulur manasında yapacak olan çoktan yapar demek istedim .buna katılmıyorum ya haber verip intihar eden çok duydum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?