Eşim intihar etti sanırım! Acil yardım! :(

Aynısını söyledim kabul etti hata olduğunu ama niyetinin kötü olmadığını vs. Tabi ki kızdım ama boşanmak ayrı bir şey dedim kendi kendime. Sonraki yaptıkları geçmişi karıştırıp hakaretler etmesi beni zıvanadan çıkardı.

Adam bildiğin ömür torpusu be ablacim.
Ayril baris ayril baris
Birde evli bie kadinla ne yapacakti ise gitmiş bulusmus.

Bilerek evlendiği halde evlendiginizden beri sizin eskilere kafayi takmis
Iflah olur mu ki ya öyle intiharla ne kolay çözülüyor hersey....

Zordur ne diyim Allah yardım etsin cümlemize ben böyle konularda çocuklara dayanamam onların hiç bir suçu yok o yüzden hiç Yara almamalilar

Yormaz olur mu? Ama ortada bebek olunca engellenmiyor ki öyle. Bir de aldatmadı, yalan söyledi bir kadınla buluştu. Kadının rahat konuşmaları falan canımı sıktı. Eşimin izin vermesi.
Adam sorunlu. Bebeğiniz böyle her an kendini öldürme potansiyeline sahip bir babayla mı büyüyecek? Bu çektiğiniz onun iyiliği için mi gerçekten? Bence siz bir daha düşünün derim.

buna katılmıyorum ya haber verip intihar eden çok duydum
Aslında öncesinde intihar edeceğinin sinyalini verir. Hayattan zevk almıyorum, yaşamak istemiyorum, ölmek istiyorum gibi şeyler söyler.
Ama kararını verdikten sonra da kendini öldürür ya da şans eseri kurtulur.
Kendini öldürmek için girişimde bulunuyorken araması gel kurtar da ölmeyeyim anlamını taşır,dikkat çekme amaçlı yani...

Diğer konunuza akşam yazdığım mesajı okudunuz mu bilmiyorum ama yine söyleyeyim bu adam sizden önceki kız arkadaşı ile herşeyi yaşamış olmasına rağmen sizin geçmişinizden hesap sorma hakkını kendinde buluyor yani zaten düşünce yapısı bozuk. Erkek yapar ama kadın yaparsa suç olur. Daha bu kafadan ileri gidememiş. Sizle evlenerek lütufta bulunduğunu zannediyor. Yani onun bakış açısı şu ben onu geçmişine rağmen eşim olmaya layık gördüm, küçük bir hatamda (ki bence hiç de küçük bir hata değil) o beni nasıl bırakıp gider. Tüm bu sinirlenmeler, hakaretler sizi sindirmek için ama işe yaramayınca sizi vicdan yönünden etkilemeye çalışacak bu gece olduğu gibi. Kendinizi düşünmüyorsanız çocuğunuzu düşünün bu sağlıksız anne-baba ilişkisi arasında büyümektense anne baba ayrı olsa da haksızlığa, çifte standarda dur demeyi öğrenerek büyür.

Bebeğinizi götürmeyin bari. Çok üzüldüm onun için. Psikolojisi dengesiz bir adamla büyüteceksiniz onu belli ki.

Her ne olursa olsun ve kim olursa olsun “intihar edeceğim” diyen birine kayıtsız kalınmamalı kesinlikle. Dikkat çekme amaçlı ya da numara olduğundan hiçbir zaman emin olamayız. O yüzden iyi yapmışsınız. Öte yandan eğer bunun üzerine yanına giderseniz ya da ılımlı davranırsanız bu şekilde sizi endişeye düşürecek hareketlere devam edecektir. Örneğin başka birgün de çok içtim şu hızla araba kullanıyorum diyecektir vs.. Yani bu şekilde önünü alamazsınız artık. Eski konularınızı bilmiyorum ama dönecek misiniz dönmeyecek misiniz kararınızı verin ki eşiniz de artık kabullenme sürecine girsin.

Haklısınız çok güzel özetlemişsiniz. Eve döndüremeyince böyle yapmış da olabilir ama son zamanlardaki ruh halini düşününce iyi görmüyorum. Bakış açımız farklı sizin de dediğimiz gibi...

Size katılıyorum sonuçta intihar etme düşüncesi yerleşmiş beynine çünkü daha önce de tuhaf mesajlar çekmiş kardeşlerine hakkınızı helal edin kızıma iyi bakın gibi. E şimdi de alkollüylen üstelik bir delilik yapsa ömrümce ciddiye almadım diye kendimi suçlarım. Blöf ya da değil elşmden geleni yaparım tabi ki.

ben olsam polısı arardım
geercek ıse o ortama tek gıtmemenız gerek zaten
blof yapıyorsa veya sarhos oldugu ıcın sacmalamıssa aklı basına gelır

Burada hiçbir üye intihar ederse etsin boşverin demedi çoğu kişi sadece siz gitmeyin dedi. Çünkü hikayenizde bunun blöf olma ihtimali eşinizin gerçekten canına kıyma ihtimalinden çok daha yüksekti. Siz üzerinize düşeni yaptınız zaten. Yine karar sizin ama yarın hastaneden sonra eve dönerseniz eşiniz değişmeye çalışmak yerine her tartışmanızda sizin vicdanınıza oynayacaktır bunu göz önünde bulundurarak karar verin.

buna katılmıyorum ya haber verip intihar eden çok duydum
Aslında demek istediğim kötü haber tez duyulur manasında yapacak olan çoktan yapar demek istedim .
Akrabalarımızdan 3 kişi intiharla yaşamlarına son verdi , bu genellemeyi onlardanda örnek alarak.verdim .
Allah kimseyi o noktaya getirmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…