Eşim intihar etti sanırım! Acil yardım! :(

Yarın da gitmeniz sizin açınızdan hiç iyi olmaz. Hala hatamı anladım düzelteceğim demek yerine ben birşey yapmadım sen beni suçluyorsun diyor eşiniz. Eğer biraz olsun insanları tanıyabildiysem eşiniz bu olay için de ileride "senin yüzünden az kalsın intihar edecektim" diye sizi suçlayacak şimdiden söylemiş olayım da doğru çıkarsa belki uyarılarımızı dikkate alırsınız.

Şimdi siz sizi aldatan bu adamla hayatınıza hep böyle mi devam edeceksiniz? Baba evine gideceksiniz, o da içip sizi kendini öldürmekle tehdit edecek ve siz de döneceksiniz?
Bu hayatlar sizi yormuyor mu? Madem baba evine gittiniz engelleyin her yerden ki böyle ucuz numaralara başvurmasın!

Umarim bu takintili insana geri dönme i dusunmuyorsunuz .. yarinda gitmeyin ailesi ilgilensin .

Bende neden intihar ediyor ki eskilere bakiyim derken üstteki yorumu gördüm.
Ben mi cok kinciyim bilmiyorum ama sizi aldatirken aklina geldiniz mi

Erkeklerde de huy oldu bir seyler yap sonra ben intihar etcem galiba uhu ühü
Valla bana acimayana ben bir damla su vermem.
Aglasin biraz açılır.

Çok söyledi hata yaptığını bir daha olmayacağını daha önce. Şimdi de söyledi ama bir yandan da takılmış kalmış ben seni aldatır mıyım vs diye.

Aldatmadı aslında ama yalan söyledi. Üzerine içmiş hakaretler etti. :/

Çok söyledi hata yaptığını bir daha olmayacağını daha önce. Şimdi de söyledi ama bir yandan da takılmış kalmış ben seni aldatır mıyım vs diye.

Çünkü eşiniz aldatmayı sadece cinsel birliktelikten ibaret sanıyor. Acaba siz aynı şekilde laubali tavırlarla işyerinden bir erkekle konuşup buluşsaydınız eşiniz ne tepki verirdi? "Karıcım sen hiç öyle bir insan mısın tabi ki ben sana güveniyorum" mu derdi sizce?

Yormaz olur mu? Ama ortada bebek olunca engellenmiyor ki öyle. Bir de aldatmadı, yalan söyledi bir kadınla buluştu. Kadının rahat konuşmaları falan canımı sıktı. Eşimin izin vermesi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…