- 21 Şubat 2012
- 2.670
- 1.271
- 333
- Konu Sahibi gulceayyuzlum
-
Super hemen aciyorumÖncelikle bir Facebook veya instagram hesabı açın cafenin adına ve tanıtım yapın bol bol. Hatta mutfakta ütün hazırlanırken Çek'im yapın video koyun ki temizliği görsünler. Kampanyalar yapın muhakkak günün belli saatlerinde. Mesela 12.00-15.00 arası porsiyon pasta yanına kahve hediye gibi.
Yemek sepeti gibi bi siteyle anlaşma yapın yada grupanya,yakalaco,markapon gibi yerlerle anlaşmalar yapın hiç beklemediğimiz şekilde reklamınız olur. Başka aklıma bişi gelirse yazarım :)
Insallah onunu alamadigimizda buradan yardimci olan arkadaslara ozel davetiye yolluyucamYa zaten bu cafe pastane falan ilk Zaman çok kâr etmez ama tutmaya başladıkça önünü alamazsınız :) dediğim siteleri inceleyin muhakkak. Şimdi herşey sosyal medya
Cope derken ciddi cop degil tabi temizlik elemanlari caddeyi supurenlere veriliyor ama bu isletmemiz icin cope giden urun maliyeti olarak degerlendiriliyorBak arkadaşlar ne güzel fikir vermiş hele triskadan nagmeler Helal yaniatılacak ama yenecek olanları kapının önüne asın hani şu simit için yapılıyor ya istanbullda falan ....ihtiyacı olanlar için sizde böyle yapın hem çöpe gitmez hem de ihtiyacı olanın işini görür fark yaratırsınız bir de
Insallah onunu alamadigimizda buradan yardimci olan arkadaslara ozel davetiye yolluyucam
bendensiniz
Malesef gunluk urun yapiyoruzİkramı unuttum siz ikram etmeyi unutmayın. Kahve içenlere 2,3 kurabiye koyup ikramımız diyebilirsiniz .
Kalan ürünleri atmanıza gerek yok pasta 1günde bozulmaz onları paketleyip müşterilerinize verip çok yeniyiz lezzetimizi herkese duyurmak tattırmak istiyoruz diyip verebilirsiniz yada çevre işyerlerine paket yapıp götürebilirsiniz
3 pastayı atana kadar hem reklam yaparsınız hem müşteri kazanırsınız
Malesef gunluk urun yapiyoruz
cunku koruyu katli iceren urunler kullanmiyoruz halk sagligi onemli
sahsen ben disarda urun yemm
Ben kendi yemedigimi badkasina yedirmm
bizim dukkan anne mutfagi tarzinda
Tam kenari degil ama ust kattan aradan gorunuyorSen mesaj at kafenin ismini deniz kenarıymış ben hemen gelirim tatlı delisiyim 100 liradan aşağı çıkmam :)
bu konuyu aksam esime sunuyorum cook iyi fikirAnladım canım onu oyüzden çöp yada elemanlara vermek yerine işyerlerine götürün dedim reklam olsun
Tam kenari degil ama ust kattan aradan gorunuyor
ister isteme deniz havasida alirsinuz:))
bu konuyu aksam esime sunuyorum cook iyi fikir
bazen insan akil tutulmasi yasiyor ne olacak diye
asla margarin evime sokmuyorum yillik 15 kg evime memleketten aliyorumBence biraz zamana İhtiyacınız var dediğiniz kalitede ürünler kullanıyorsanız illaki dikkat ceker instagram ve facebookta sayfa açın şahsen oyle tereyağli ve kullanılan ürünlerin kaliteli olduğunu bilsem uğrak yerim olur...bol kazançlar olsun..eve margarin sokmayan biri olarak cok hoşuma giderdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?