Esim is kurdu fakat yolunda gitmiyor:((

Bak bu iyi fikir öğrenci a dur bir damgam kaldı bedavam için diye yine gelir bu kuponlar çevredeki işyerlerine bankalara vs çalışanların bol olduğu yerlere dağıtılırsa ürünler atılacağına tanıtım yapılmış olur

Aynen cok titizimdir hatta kk da temizlik hastalari konularinda cokca takilirim.
isketmemi once ben denetledimufaktefek dokunus ve yonlendirmeyle
sistemi oturttum
Simdi face de bi sayfa acip video cektip aticam
iste ustanin isr badladigi andan pisene kadar ki goruntusunu felan
ben zatrn disarida yemek yemiyorum
zira en tanimmis yerlerde bile durum fiyasko
Isim veremem unlu bir cig koftecinin vc kullanip kullanamiyagimizi sordum
oglum cok sıkismisti ve musteriye kapali
bir us yapiyo anlatamm ve oglumda hep alirdi taki o gune kadar
vc bi girdikki ne gorelim paketlemede kullanilan kaplat vc cikisinda yerde sular iyyy
bida dedim ki ogluma yerken ikikez dusun.
bizim mutfakta vc terlikleriyle dahi isletmeye girilmiyo o derece yani

tantanis in verdiği öneriyi de dikkate alın bence.
Swarmda check in alanlara pasta hediye kampanyası yapsanız emin olun iyi bir reklam yaparsınız. Çoğu zaman ben o programda arkadaşlarımın gittiği bir mekanı merak edersem listeme ekliyorum ve mutlaka gidiyorum.

Evet ben o damgayı vurdurmak için mekana grup götürüyorum hepsinin damgası bana bedava yemek olarak dönüyor.

Suan icin bu ur
aslında en güzel reklam özelden hepimize yaz cefe nerde ismi nedir foursgureden bakalım gidelim artık bi pastanı yeriz ücretsizz :)))
Oyle guzel oneriler gelmis
Yorumlar yapilmis ki resmen cafe acasim
Geldi. Tutmayin beniiii
Degilmi:)))banada bi guven geldi basaracagiz diye yasasin kk kadinlari

ben personelin güler yüzlü olup olmadığına bakarım, bazı garsonlar mekanda ne satıldığını bile bilmiyor resmen

bende isletme mezunuyum ve edime sermaye olmadan olmaz bu is yurumez demistim
o saniyorki oldu kurdum hemen kazanicam
yok oyle bi sey anlatamadimki
kiramiz cok yuksek ve asla bunu ir yil karsilayamayiz.

ben personelin güler yüzlü olup olmadığına bakarım, bazı garsonlar mekanda ne satıldığını bile bilmiyor resmen
Bizimkilerin de bir yeri
Dur bir ya hemen umutsuzluğa kapılma öyle dedim illa lazım değil bir tanıdık 40 bin üç ay ödemesiz kredi aldı 5 kuruşu yok şimdi aldı yürüdü olan olmuş motive lütfen asık surat umutsuzluk yok çalışmak var

Farkindaysaniz asla cafe ismi yazmadim
hatta ozelden atan arkadaslarda olmus gene yazmadim
yazdiysam egerr burayi tarumar etsinler bana yazdin diye.
ama ispatiya

Tanidigimiz guvendigimiz isimlerden calistiklari mekanlari dinlemem bile beni disarda gida tuketmekten ali koydu ben disarda coook zorda kalmadikca gida yemem.
is kumak asla benim fikrim degildi
esimin hayaliydi mecbur arkasinda durmak zorunda kaldim
fakat sartli.bu sartlarda benim yemedigim urunu satma dedim

Arkadaslarimiz yukarda cok guzel fikirler vermis onlari deneyin mutlaka.mesela ben facebook a her girdigimde bi pastane reklami cikiyodu urunlerinin tamaminin tereyagli ve katkisiz olduguna dair.sirf meragimdan gittim mesela denemek icin.sosyal medya su an en guclu silah mutlaka kullanin.allah yardimciniz olsun bol kazanclar.

Masallah ya darisi basimiza
basarirsak size tesekkur konudu acicam

Surati asik elemanlar ya da calisanlar beni cok itiyor o yeri sevsemde oranin pastasini felan hosuma gitsede birdaha gitmem asla. Ve camin karsisinda durunca okadar cok ürün varken insan secemiyor bilgi istiyor neyin icinde ne var felan bunlar anlatilsa ya da yazili olsa iyi olur ben öyle yerleri seviyorum icinde ne oldugunu bilmem lazim. Bazen soruyorum calisana asik suratla ya da kis cevap veriyorlar böyle cevaplar beni tatmin etmiyor mesela.

Bir sürü bayan yazdi buraya sosyal medya groupon ve ikramlik birseyler dagitmak bunlar size eminim cok faydasi olur

Ben kuaforumu bile instagramdan buldum :) o kadar guzel islerini paylasmisti ki dayanamadim. Ve bir sans verdim devami da geldi. Benim bir mekanda en cok aradigim kalite fiyat dengesi oluyor. Mesela cok lezzetliyse ve saglikliysa ve fiyati da uygunsa ordan cikmam. Fiyati bana cok gelse bile bu sefer her hafta gitmem arada giderim ama her yerde de anlatirim.Ama cogu mekan bunun tam tersi. Hele ankarada adam gibi yer yok ama millet sekerden dis agrisi yapan pastahanerden ya da sacma sapan kebapcilardan cikmiyor. Hah bir de onemli olan sey guzel muzik:) kesinlikle tv olmasin kafede. Hele ki tabu tavla vs koymak son kozlari oynamak zaten. Kendi konseptinizden uzaklasmamaniz lazim. Guzel ambiance veya hafif muzik bossa nova tarzi calabilirsiniz. Kahve icmeye oturdugum yer bangir bangir rihanna vs calsa sogurum ordan. Ama guzel bi fransiz chanson falan duysam hemen ilgimi ceker :)

Zaten kırmızı renk ve hızlı müZikler ye bir an önce git başka müşteri gelsin diye fastfood cuların tercihi klasik müzikle dinlen yayıl yedikçe ye için kullanılır

Kahve çok önemli makine kahvesi varsa benim için 10-0 önde o işletme yolumu değiştirip yine giderim e kahve alırken yanına atıştırmalıkta alınıyor muhakkak birde görselliğe önem vermelisiniz cicili bicili cupcakeler şekilli kurabiyeler filan cezbeder insanları rızkınız bol olsun inşallah buraya yetişemiyoruz yazdığınızı görürüz

Tüm yorumları okumadım ama sabahları işe gidenler için açma poğaça börek tarzı şeyler yapıyormusunuz yapmıyorsanız yapmanızı tavsiye ederim. Birde broşür yapın. Yakın çevrelere yapıştırın apartmanların içine bırakın. Mağdem kaliteli ürün kullanıyorsunuz hangi ürünleri kullandığınızı da belirtin. Öğrenciler için küçük kampanyalarını olsun. Birde güzel bi slogan bulun. Dile dolanacak bişey. Basit akılda kalan saçma olup olmaması mühim değil. Dikkat çeksin yeter.

mutlaka aktif sosyal medya hesapları olmalı, bol üyeli face gruplarına reklam da verebilirsiniz, atıyorum kafe kadıköydedir facedeki kadıköy gruplarında sayfanızı paylaşırsınız.
mekanda iç dekorasyon çok önemli, ne kadar nezih ve şık görünürse insanlarda o kadar kalite algısı yaratır.
yemeksepetine üye olun, kahvaltı vs menüleriniz varsa grupfoni gibi indirim siteleri üzerinden indirimli toplu satış yapın insanların böyle böyle ayağı alışacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…