Kavimlergocu
Beni kıskananlar çatlasın çekemeyen halat taksin🌺
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- 25 Ağustos 2016
- 5.917
- 8.323
- 248
- Konu Sahibi gulceayyuzlum
-
Bak bu iyi fikir öğrenci a dur bir damgam kaldı bedavam için diye yine gelir bu kuponlar çevredeki işyerlerine bankalara vs çalışanların bol olduğu yerlere dağıtılırsa ürünler atılacağına tanıtım yapılmış olurSosyal medya hesapları alın, yer bildirimi yapanlara indirim yapın. Ya da arkadaşlarını etiketleyenler arasında kura çekip bir şey ikram edin.
Çevrede üniversite falan varsa ve mekanınız uygunsa öğrenci paketleri hazırlayın. Ders çalışmak için iyi oluyor
Kupon kartları hazırlayın. Bir grup içecek belirleyin mesela, onlardan her alındığında üzerine damga basın. 10. İçecek sizin ikramınız olsun. Menüye göre ayarlayın işte.
Aynen cok titizimdir hatta kk da temizlik hastalari konularinda cokca takilirim.Temizlige çok önem veririm, bir okadarda çalışanlara, ve mutfagı görmeyi çok isterdim, ne şartlarda yapılıyor diye.Reklam verebilirsiniz, isteyen müşteriler mutfak bölümünü gezebilir deseniz, titiz insanlar ikna oldumu bırakmaz mekanı.
Aynen cok titizimdir hatta kk da temizlik hastalari konularinda cokca takilirim.
isketmemi once ben denetledimufaktefek dokunus ve yonlendirmeyle
sistemi oturttum
Simdi face de bi sayfa acip video cektip aticam
iste ustanin isr badladigi andan pisene kadar ki goruntusunu felan
ben zatrn disarida yemek yemiyorum
zira en tanimmis yerlerde bile durum fiyasko
Isim veremem unlu bir cig koftecinin vc kullanip kullanamiyagimizi sordum
oglum cok sıkismisti ve musteriye kapali
bir us yapiyo anlatamm ve oglumda hep alirdi taki o gune kadar
vc bi girdikki ne gorelim paketlemede kullanilan kaplat vc cikisinda yerde sular iyyy
bida dedim ki ogluma yerken ikikez dusun.
bizim mutfakta vc terlikleriyle dahi isletmeye girilmiyo o derece yani
Evet ben o damgayı vurdurmak için mekana grup götürüyorum hepsinin damgası bana bedava yemek olarak dönüyor.Bak bu iyi fikir öğrenci a dur bir damgam kaldı bedavam için diye yine gelir bu kuponlar çevredeki işyerlerine bankalara vs çalışanların bol olduğu yerlere dağıtılırsa ürünler atılacağına tanıtım yapılmış olur
Suan icin bu urBence ilk olarak 7 yere karınca duası asın. İnş dükkanınız dolsun taşsın.. İkinci olarak cafelerde genelde mantı ve hamburger, bikaç çeşit makarna da oluyor öğlen ve akşam yemeği için.. böylece her vakit müşteri lere hitap edebilirsiniz. . Ayrıca yakınlarda iş yeri varsa öğlen yemeğine yada bir kahve ikramına davet edin. En iyi reklam kulaktan kulağa olur..
aslında en güzel reklam özelden hepimize yaz cefe nerde ismi nedir foursgureden bakalım gidelim artık bi pastanı yeriz ücretsizz :)))
Degilmi:)))banada bi guven geldi basaracagiz diye yasasin kk kadinlariOyle guzel oneriler gelmis
Yorumlar yapilmis ki resmen cafe acasim
Geldi. Tutmayin beniiii
Senin gibi 3 kişi grup getirse Akıllı kızsın sevdim seni sırtın yere gelmezEvet ben o damgayı vurdurmak için mekana grup götürüyorum hepsinin damgası bana bedava yemek olarak dönüyor.
bende isletme mezunuyum ve edime sermaye olmadan olmaz bu is yurumez demistimBen girisimcilik kursuna gidiyorum.aslinda oylesine esimin zoruyla basamistim ama o kadar guzel seyler ogrendim algim oyle degisti ki.bence is kurmadan once bunlari ogrenmek cok faydali.mesela is kuranlarin yaptigi en buyuk hata is kopyalamakmis.oysa basari hikayesi yazmak icin farkli bir fikrin olmali kimsede olmayan seyi yapmalisin ki basarili olasin diyor hocamiz.anlattigindan anladigim kadariyla sizin en buyuk eksiginiz o.tamam urunleriniz kaliteli lezzetli ama farkli ne yapiyorsunuz digerlerinin arasindan siyrilmak icin.ya size ozel bi lezzetiniz olmali ya diger pastanelerden farkli bir uygulama yapmalisiniz ki insanlarin dikkatini cekesiniz.ayrica iki ayda zarar ediyo deyip kapatilmaz.en az bir yil dayanma gucunuz olmali.biz is yeri actigimizda bir yil zarar ettikten sonra dukkan kara gecti mesela.
Bizimkilerin de bir yeriben personelin güler yüzlü olup olmadığına bakarım, bazı garsonlar mekanda ne satıldığını bile bilmiyor resmen
Dur bir ya hemen umutsuzluğa kapılma öyle dedim illa lazım değil bir tanıdık 40 bin üç ay ödemesiz kredi aldı 5 kuruşu yok şimdi aldı yürüdü olan olmuş motive lütfen asık surat umutsuzluk yok çalışmak varbende isletme mezunuyum ve edime sermaye olmadan olmaz bu is yurumez demistim
o saniyorki oldu kurdum hemen kazanicam
yok oyle bi sey anlatamadimki
kiramiz cok yuksek ve asla bunu ir yil karsilayamayiz.
Diger yerleri yerin dibine sokarak mi kendi kalitenizi yukseltiyosunuz?
Kuflu yagdan undan yapiyomus. Sizin 1. Kalite kullandiginizi nerden bilicez? Ayrica 2 aylik cafenin nesine guveniyim?
Bir is acarken de 6 ay para kazanmayacaginizi bilerek acmaniz lazim.
Ben bilindik yerlere giderim.
Arkadaslarimiz yukarda cok guzel fikirler vermis onlari deneyin mutlaka.mesela ben facebook a her girdigimde bi pastane reklami cikiyodu urunlerinin tamaminin tereyagli ve katkisiz olduguna dair.sirf meragimdan gittim mesela denemek icin.sosyal medya su an en guclu silah mutlaka kullanin.allah yardimciniz olsun bol kazanclar.bende isletme mezunuyum ve edime sermaye olmadan olmaz bu is yurumez demistim
o saniyorki oldu kurdum hemen kazanicam
yok oyle bi sey anlatamadimki
kiramiz cok yuksek ve asla bunu ir yil karsilayamayiz.
Masallah ya darisi basimizaBizimkilerin de bir yeri
Dur bir ya hemen umutsuzluğa kapılma öyle dedim illa lazım değil bir tanıdık 40 bin üç ay ödemesiz kredi aldı 5 kuruşu yok şimdi aldı yürüdü olan olmuş motive lütfen asık surat umutsuzluk yok çalışmak var
Ay nerede ben hemen geleyim katkı yoksaMalesef gunluk urun yapiyoruz
cunku korucu katki iceren urunler kullanmiyoruz halk sagligi onemli
sahsen ben disarda urun yemm
Ben kendi yemedigimi badkasina yedirmm
bizim dukkan anne mutfagi tarzinda
Yer belirtmiyorum:))Ay nerede ben hemen geleyim katkı yoksa
Zaten kırmızı renk ve hızlı müZikler ye bir an önce git başka müşteri gelsin diye fastfood cuların tercihi klasik müzikle dinlen yayıl yedikçe ye için kullanılırBen kuaforumu bile instagramdan buldum :) o kadar guzel islerini paylasmisti ki dayanamadim. Ve bir sans verdim devami da geldi. Benim bir mekanda en cok aradigim kalite fiyat dengesi oluyor. Mesela cok lezzetliyse ve saglikliysa ve fiyati da uygunsa ordan cikmam. Fiyati bana cok gelse bile bu sefer her hafta gitmem arada giderim ama her yerde de anlatirim.Ama cogu mekan bunun tam tersi. Hele ankarada adam gibi yer yok ama millet sekerden dis agrisi yapan pastahanerden ya da sacma sapan kebapcilardan cikmiyor. Hah bir de onemli olan sey guzel muzik:) kesinlikle tv olmasin kafede. Hele ki tabu tavla vs koymak son kozlari oynamak zaten. Kendi konseptinizden uzaklasmamaniz lazim. Guzel ambiance veya hafif muzik bossa nova tarzi calabilirsiniz. Kahve icmeye oturdugum yer bangir bangir rihanna vs calsa sogurum ordan. Ama guzel bi fransiz chanson falan duysam hemen ilgimi ceker :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?