- 1 Ekim 2013
- 8.855
- 18.995
- 448
- 35
- Konu Sahibi gulceayyuzlum
-
Hadi gene iyiyizInsallah onunu alamadigimizda buradan yardimci olan arkadaslara ozel davetiye yolluyucam
bendensiniz
Cok guzel bi fikir bunuda degerlendiricem el kuponu fikri.Çok güzel öneriler var.Artı ben olsam fiyat listesi ve indirim kuponu bulunan el ilanları bastırırım.Yakındaki ev ve işyerlerine bırakırım.Sadece kahve içmek isteyenlere tadımlık ikramlar yaparım.Bir dahaki sefer yemeği düşünebilirler.
Benim bir kafede aradığım en önemli özellik,çayının demleme olması ve Türk kavesinin güzel olması.Tabii ayrıca sunumu..Mesela kahvenin yanında lokum veya çayın yanında küçük bir kurabiye gibi şeyler.
Tlc kanalında pastacılar kralı var,onun pastaneleri denetlediği bir programı vardı.Öncelikle dükkanın albenisi olması,dekorasyonu ve dışarıdan verdiği izlenime bakıyordu.Yani orasının pastane olduğu belli mi,çekici görünüyor mu gibi şeyler.Sonraki tavsiyesi ürün çeşidini azaltıp iyileştirmekti.Çok çeşit yerine az ve öz ama spesyal şeyler.
Son olarak,yeri hakkında ipucu verirsen KK üyeleri arasında popüler olabilir:)
Kurabiyelerimiz on numara herbirinin zaman zaman tadina bakiyorum zaten.icleride dogulu geneldede tarcin ceviz.elma cevix.findik fistik gibiEki Görüntüle 1883217
Hadi gene iyiyizbuda şimdilik son fikir olsun. Çok iyi yaptığınız bi ürünü bi kaç malzeme ekleyerek özelleştirin. O sizin sembolünüz gibi bişey olsun. Atıyorum parça çikolatalı cookie olsun ama size özel bi malzeme olsun içinde yada marmelatlı kurabiye. Ev yapımı içeceklerden hiç bahsetmiyorum bile. Hatta bu ev yapımı içeceklerden,marmelat,reçellerden küçük bi bölüm yapın üzerine atıyorum işte pastane adı Ayşe olsun "Ayşe el yapım ürünü" etiket bastırın söyle azıcık vintage tarzı bi erkek olsun kapaklarına da kumaşla kurdeleyle kapatın zengin semtse kapış kapış gider :) bak resim de ekliyorum sunun gibi.resim yukarda kaldı :)
Ay pasta tatli delisi olarak siz yazdikca benim agzim sulandi yani istanbulda olsam oraya kosardimKurabiyelerimiz on numara herbirinin zaman zaman tadina bakiyorum zaten.icleride dogulu geneldede tarcin ceviz.elma cevix.findik fistik gibi
yani ooooo cok besliyice valla be
batsak yazik olur((
bu islere girerken hep ne derler 1 yıllık kira parası kenarda olmalı mekanın dıs görüntüsü bence önemli sonrada cafeler sık tasarım ve ucuz olmayan bilirsin bi malı ucuz görürsün pazarlıkla daha ucuz almaya kalkarsın ama markalı yada bilinen bi yerden alırsın yedigin kazıkla övünürsün o hesapAslinda onerilerinize ihtiyacim var.
Ne yapmali yasil yapmaliki, gunluk ciromuz yukselsin
Esim uc ay evvel cilginca bir kara verip bir arkadasiyla pasta cafe acti.
Luks bi semtte ustelik
ilk iki aylik cirosu zarar((
Tabi dukkan cok yeni taninmasi ve oturmasi lazim biliyorum ama
inanin urunkerimiz birinci kalite yag,un ,seker ve malzemlerden yapiliyor cogu teregli.
is boyle olunca uretim maliyeti cok yuksrliyo ve satilmayan gunluk mallar cope atiliyo
Dusunuyorumda satis yapanlar hep at eti ya esek atiyla ya kotu pis yagla kuflu unla parayi goturuyor
biz temiz is yapiyoruz diyemi olmuyo,:))
Acaba ne yapmaliki dukkana bi hava ,albeni katsak da musteri toplasak ne dersiniz.
temizlik önemli tabi de ilk çeken albenisi bir kaliteli görüntüsü olması oluyor ve özgün olmasıSizler pasta cafe tarzi mekanlari neye gore cercih edip giriyorsunuz?
temizlik önemli tabi de ilk çeken albenisi bir kaliteli görüntüsü olması oluyor ve özgün olması
mesela ankarada meşhur bir cafe vardı plaklı figüran böyle özgün türk filminden fırlamış menüler her yerde konsept türk filmi
Eki Görüntüle 1883236
benzer konseptte bir de gramofon kafemiz var.)
Eki Görüntüle 1883240
sonra mesela yine kitap-cafeler çok ilgi çekici böyle bir raf olacak full kitap gelen geçen alacak kahvesini yudumlarken okuyacak bir göz atacak en azından...
başka mesela Zaytung cafe var böyle komikli yazılı menüler var yine her yerde eğlenceli komik haberler filan...öyle yani bir konsept seçin ve o yönde düzenleyin mekanı çok farklı hava katar..
özgün bir konsept şart kısaca
temizlik önemli tabi de ilk çeken albenisi bir kaliteli görüntüsü olması oluyor ve özgün olması
mesela ankarada meşhur bir cafe vardı plaklı figüran böyle özgün türk filminden fırlamış menüler her yerde konsept türk filmi
Eki Görüntüle 1883236
benzer konseptte bir de gramofon kafemiz var.)
Eki Görüntüle 1883240
sonra mesela yine kitap-cafeler çok ilgi çekici böyle bir raf olacak full kitap gelen geçen alacak kahvesini yudumlarken okuyacak bir göz atacak en azından...
başka mesela Zaytung cafe var böyle komikli yazılı menüler var yine her yerde eğlenceli komik haberler filan...öyle yani bir konsept seçin ve o yönde düzenleyin mekanı çok farklı hava katar..
özgün bir konsept şart kısaca
Can'ım benim müşterilerden de yeni açanlarda batanlar vardı ilk 6 aylık işletme maliyeti kira ssk veya diğer gideler için para olmalı açılışta bir yılda Başabaş olur kar maliyet zarar böyle planlanmalı birde ilk açılışta ucuzluk bekliyor müşteri sadık müşteriniz olması için de bayaaa fedakarlık Güleryüz promosyon reklam o ürünleri atacağınıza akşam saatlerinde çok cüzi satsanız zararına da olsa müşteriler güzel ürünlerinizi denemiş olur birde bu yemek kartlarından bağlatın o Zaman insanlar fiyata aldırış etmiyor en azından ben öyleydimAslinda onerilerinize ihtiyacim var.
Ne yapmali yasil yapmaliki, gunluk ciromuz yukselsin
Esim uc ay evvel cilginca bir kara verip bir arkadasiyla pasta cafe acti.
Luks bi semtte ustelik
ilk iki aylik cirosu zarar((
Tabi dukkan cok yeni taninmasi ve oturmasi lazim biliyorum ama
inanin urunkerimiz birinci kalite yag,un ,seker ve malzemlerden yapiliyor cogu teregli.
is boyle olunca uretim maliyeti cok yuksrliyo ve satilmayan gunluk mallar cope atiliyo
Dusunuyorumda satis yapanlar hep at eti ya esek atiyla ya kotu pis yagla kuflu unla parayi goturuyor
biz temiz is yapiyoruz diyemi olmuyo,:))
Acaba ne yapmaliki dukkana bi hava ,albeni katsak da musteri toplasak ne dersiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?