Esim is kurdu fakat yolunda gitmiyor:((

E ben davetiye bekliyodum sen devir diyosun.
aslında ciromuz buraya konu actıgımdan dahada iyi 2 100felan oldu ama kasada kalmıyor dukkan kirası cepten cıkıyor
ve dahada buyuk bi sorunumuz var dukkan sahini devire izin vermşyor
anahtar teslim diyo ve bi dunya borclandık

Diğer ayların da kirasını istiyor değil mi.Elinizde kontrat var mı.

Bir de diyorsunuz ya ürünler en kaliteli yağlarla falan yapılıyor diye, inanın insanlar buna bakmıyor. Fiyatı ucuz mu tek baktıkları bu.
Aslında dogru.
ben hep dogaldan organikten yanayım
evde kimyasalları minumum seviyede kullanırım
dun haftalık sütüm ve yumurtam geldi
yumurtaları silip dolaba yerleştırırken şunu dedimee tani catlak tıcari yumurta olacakki acmaların ürünlerin iöinde millet yesin.nedir ya her iki gınde bir tereyagcıya 250tl veriyoruz mis gibi koca teneke vita yagları varken
bunları istiyo musteri maliyeti ucuz saglıga zararlı:/
Neyse yapıcak bişey yok olmuyo
keşke basarabilseydikte insanlar sagliklı atıştırmalık yıyebilseydi ama olmadı

Diğer ayların da kirasını istiyor değil mi.Elinizde kontrat var mı.
Diğer ortagımızdan dün imzaladıkları kontratın ornegini istedim bakayım nasıl bişeyın altına imza atmişlar

kardesim teksasmı burası hukuk devleti ve kanunlar kişilerin magdurıyetıne izin vermermez.

Hayır şöyle birşey var kontratta ev sahibi diğer ayların kirasını isteme hakkına sahip şuan siz mağdur durumunda iseniz oda mağdur gözüküyor mahkemeye bile verebilir ki o zaman yine de ödersiniz kira.

Siz cvp yazalı 12gun fekan olmus bizim ciro 2100.2200 gibi haftasonu 1500
Ama gene olmuyo.bu ayda cepten verdik
bidahaki aya 0 dayız
devire gelince dükkan sahibi izin vermiyor napıcax bilmiyorum

bidahaki aya 0 dayız
bence haftanın bir günü sınırsız pasta olsun belli bir fiyata.. atıyorum cuma akşamları 12.90 tl( kişi başına) sınırsız pasta ikramı olsun. İnsanların yiyebilceği miktar belli sonuçta,bu şekilde müşteri toplarsınız hem de isim yapmış olursunuz,bir düşünün bence. Ayrıca hergün artan pastaları çocuk esirgeme kurumlarına ya da huzur evlerine yollayın derim hem çöpe gitmez hem sevap kazanmış olursunuz onlar da mutlu olmuş olur,özellikle çocuklar böyle şeylere bayılır..

Üzülmeyin ticaret hayatında risk hep var. Ya olacaktı ya da olmayacaktı iki seçeneğiniz vardı zaten. Ama bunu bire bir yaşamış biri olarak tavsiyem bir an evel minimum zararla kurtulmaya bakın.

bidahaki aya 0 dayız

Kira sözleşmeniz var mı ? Yani kapatıp gidebiliyor musunuz ? Ürünler ne bilmiyorum ama kurabiye vs. leri eğer dışarıda satma imkanı varsa onu deneseniz ?

Kira sözleşmeniz var mı ? Yani kapatıp gidebiliyor musunuz ? Ürünler ne bilmiyorum ama kurabiye vs. leri eğer dışarıda satma imkanı varsa onu deneseniz ?
varmış ama ev sahibi diğer aylarında kirasını isteyebilir.

devretmek yerine menuyu degistirseniz.. mesela ev yapimi su boregi sarma, kurabiye,kek falan yapsaniz...

benim oturdugum ilde bir tane boyle bir yer var inanilmaz pahali ama iyi is yapiyor..
ustelik yeride cok ters bir yerde..

misafir agirlayan bayanlar gidip ordan ev yapimi seyler aliyorlar.. tabi oturup yiyecek yeride var.. pasta artik cazip bir yiyecek degil..

O günlük ürunleri baktınız satılmıyor,işlek bir caddede olduğunuzu varsayarak söylüyorum çöpe atmak yerine cafenin önüne bir stand kurup orada tadım yaptırın eritilmesi gereken stoğu bozulmadan. Ürünleriniz güzelse zaten bir daha geçerken gelir o insanlar o pastadan vs yemek için.
Yada akşam üzeri kahve içene pasta ikramımızdır şeklinde afiş asın,eritemeyeceğiniz stoğu bu şekilde eritin hemde cazip olur insanlar için.
Sosyal medya hesabını aktif kullanın.

Bence hıc uzulmeyın... 2 ay cok erken daha oturması için... İşletme mezunu biri ve tüketici olarak şunu söylemeliyim ki dükkanın albenisi vs önemli değil. Önemli olan ürünlerin kalitesi... Tabi ki kaliteden ödün vermeyin (Reklam gibi oldu :) Ama üretim miktarını azaltın. Arz talep meselesi.. Atıyorum onceki gün baklava cok satıldıysa baklavayı fazla uretın de ekler pastayı çöpe gitmesini göze aldıgınız kadarını üretin.. Ayrıca müşteriye yapılan muamele cok önemli... Her gelen müşteriye tadımlık ufak ikramlar yapın... İletişiminiz iyi olsun.. Açıkçası şahsen bana iyi muamele yapılmayan yere gitmiyorum. Gittiğim pastane kasap vs.. bekletiyorsa beni, önemsemiyorsa ben bir daha gitmiyorum ki var böyle gitmediğim 1-2 yer.. Kolay gelsin..

Çok çabuk pes ettiniz.
Evet organik modası var güzelde ama ben evimdekini organik isterim dışarda sohbet ederken yediğim şeylerin sadece temizliğine bakarım. Gıda boyası olmasın merdiven altı üretilmiş yağ ıvır zıvır olmasın yeter.

Aldığınız tereyağ falan sanırım çok pahalı buna gerek yok organik tereyağ kullanmayında sanayi tipi tereyağ kullanın.

2 günde 250 lira tereyağ maliyeti çok fazla.
Kiranızı bilmiyorum biliyosamda unuttum ama günlük 2bin ciro yeni biyer için iyi.

Maliyet düşürmek yerine neden kapatmayı seçiyosunuz ?

Kapatmaya karar vermenize üzüldüm. Malesef şimdiki esnaflar, sizin gibi değil. Kötü yağlar, ürünler kullanıyorlar. ben yaş pastayı, kurabiyeyi çok sevmeme rağmen, dışarıda ki satılanları yiyemiyorum. artık nasıl yağ kullanıyorlarsa, cildim pütür pütür oluyor..
Keşke pastanenizin yerini söyleseniz de bizde pasta almaya gelsek..

Hayır şöyle birşey var kontratta ev sahibi diğer ayların kirasını isteme hakkına sahip şuan siz mağdur durumunda iseniz oda mağdur gözüküyor mahkemeye bile verebilir ki o zaman yine de ödersiniz kira.
Yani bizimkiler
aslında cok haklısınız
ortagımızda kesinlikle iş yonetimi adına hiç bir vasıf yokmuş.
yakın olsaydık ben gidrr calışırdım işletme mezunuyum
ve dediğiniz gibi en azından terayagı gibi pahalı kalemlerin alındıgı firma değistırılip sanayı tıpı alına bilir
eşim aslında ortagına tahamül edemiyo.işi yonetemediğini personele söz geciremediğini duşünüyor.
bende sızınle aynı fikirdeyım
yakınımızda bı unlu mamuller var 8yıllık esnaflar ve müthiş ürün cıkartıyolar bırınci sınıf.aynı koydeniz ve gunlük cirosu sadece bi dükkanın 10bin.onlarda bir sene iş yapamamiş tanınana kadar.dediklerine göre ilk 5ay için ciromuz iyiymiş .bakalım nş hayırlı olur sonuç.
eger bizde buyuye bilirsek burada bana destek olan arkadaslara davetıye yolluyucam:)

yıllık senet yapılmiş ay ay ödeyıp alıyoruz
cıkmamız durumunda eşim kalan senetleri alır sorun olmaz sanırım. Ürünlere gelince pişirmeyız mal almayız bitince olur biter fakaat bu tarz bi cıkış bise 200 tl zarara patlar

Benimde dısardan yedigim cogu ürün midemi mahf eder
ondan dolayı dısarda cogen bişey yememeye cdlışırım cocuklarımada zararlı oldugunu anlatırım
tabi bildiğimi güvendiğimiz yerlerde onların dışında başka yerlerden almam
işte meselenin tam aslıda bu.insanlara kendimizi guvenilir mamuller olarak tanıtmalıydık

Eşiniz kamuda demişsiniz işinden mi ayrıldı bu iş için ? Geri dönme imkanı var mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…