- 1 Kasım 2013
- 1.942
- 1.520
- 133
- 35
- Konu Sahibi gulceayyuzlum
-
Siz ne işle meşgulsünüz? Ticari işletmelerin sizden ders almaları gerek:) Biraz da karadenizlilik var galiba:)
E ben davetiye bekliyodum sen devir diyosun.
Diğer ayların da kirasını istiyor değil mi.Elinizde kontrat var mı.aslında ciromuz buraya konu actıgımdan dahada iyi 2 100felan oldu ama kasada kalmıyor dukkan kirası cepten cıkıyor
ve dahada buyuk bi sorunumuz var dukkan sahini devire izin vermşyor
anahtar teslim diyo ve bi dunya borclandık
Aslında dogru.Bir de diyorsunuz ya ürünler en kaliteli yağlarla falan yapılıyor diye, inanın insanlar buna bakmıyor. Fiyatı ucuz mu tek baktıkları bu.
Diğer ortagımızdan dün imzaladıkları kontratın ornegini istedim bakayım nasıl bişeyın altına imza atmişlarDiğer ayların da kirasını istiyor değil mi.Elinizde kontrat var mı.
Hayır şöyle birşey var kontratta ev sahibi diğer ayların kirasını isteme hakkına sahip şuan siz mağdur durumunda iseniz oda mağdur gözüküyor mahkemeye bile verebilir ki o zaman yine de ödersiniz kira.Diğer ortagımızdan dün imzaladıkları kontratın ornegini istedim bakayım nasıl bişeyın altına imza atmişlar
kardesim teksasmı burası hukuk devleti ve kanunlar kişilerin magdurıyetıne izin vermermez.
Siz cvp yazalı 12gun fekan olmus bizim ciro 2100.2200 gibi haftasonu 1500Oooo sizin ciro şahane ya :)))) Maşallah. Biz devir edemedik almadı kimse almıyorlar yani iş yapmıyor diye. Ama şu var bizde garson yoktu eşimle biz idare ediyorduk çünkü müşteri yoktu 4750 kiraydı bizim ve ciromu yazsam inanmazsınız. Sadece iki gün o da okullar açılmıştı 350-400 arası yaptık sonra max. 50 TL ile kapıyorduk. Emlakçının, mimarın bilmemnenin çok gazına geldik biz araştırmadık fiziblite yapmadık atladık baba parasına güvenip. Sonuç maalesef kötü oldu. İnşallah sizin ciro da artar diyeceğim ama ekonomi de ortada, eğer imkan varsa devretmeye bakın derim.
bence haftanın bir günü sınırsız pasta olsun belli bir fiyata.. atıyorum cuma akşamları 12.90 tl( kişi başına) sınırsız pasta ikramı olsun. İnsanların yiyebilceği miktar belli sonuçta,bu şekilde müşteri toplarsınız hem de isim yapmış olursunuz,bir düşünün bence.Siz cvp yazalı 12gun fekan olmus bizim ciro 2100.2200 gibi haftasonu 1500
Ama gene olmuyo.bu ayda cepten verdik
bidahaki aya 0 dayız
devire gelince dükkan sahibi izin vermiyor napıcax bilmiyorum
Aslında dogru.
ben hep dogaldan organikten yanayım
evde kimyasalları minumum seviyede kullanırım
dun haftalık sütüm ve yumurtam geldi
yumurtaları silip dolaba yerleştırırken şunu dedimee tani catlak tıcari yumurta olacakki acmaların ürünlerin iöinde millet yesin.nedir ya her iki gınde bir tereyagcıya 250tl veriyoruz mis gibi koca teneke vita yagları varken
bunları istiyo musteri maliyeti ucuz saglıga zararlı:/
Neyse yapıcak bişey yok olmuyo
keşke basarabilseydikte insanlar sagliklı atıştırmalık yıyebilseydi ama olmadı
Siz cvp yazalı 12gun fekan olmus bizim ciro 2100.2200 gibi haftasonu 1500
Ama gene olmuyo.bu ayda cepten verdik
bidahaki aya 0 dayız
devire gelince dükkan sahibi izin vermiyor napıcax bilmiyorum
varmış ama ev sahibi diğer aylarında kirasını isteyebilir.Kira sözleşmeniz var mı ? Yani kapatıp gidebiliyor musunuz ? Ürünler ne bilmiyorum ama kurabiye vs. leri eğer dışarıda satma imkanı varsa onu deneseniz ?
aslında ciromuz buraya konu actıgımdan dahada iyi 2 100felan oldu ama kasada kalmıyor dukkan kirası cepten cıkıyor
ve dahada buyuk bi sorunumuz var dukkan sahini devire izin vermşyor
anahtar teslim diyo ve bi dunya borclandık
Yani bizimkilerHayır şöyle birşey var kontratta ev sahibi diğer ayların kirasını isteme hakkına sahip şuan siz mağdur durumunda iseniz oda mağdur gözüküyor mahkemeye bile verebilir ki o zaman yine de ödersiniz kira.
aslında cok haklısınızÇok çabuk pes ettiniz.
Evet organik modası var güzelde ama ben evimdekini organik isterim dışarda sohbet ederken yediğim şeylerin sadece temizliğine bakarım. Gıda boyası olmasın merdiven altı üretilmiş yağ ıvır zıvır olmasın yeter.
Aldığınız tereyağ falan sanırım çok pahalı buna gerek yok organik tereyağ kullanmayında sanayi tipi tereyağ kullanın.
2 günde 250 lira tereyağ maliyeti çok fazla.
Kiranızı bilmiyorum biliyosamda unuttum ama günlük 2bin ciro yeni biyer için iyi.
Maliyet düşürmek yerine neden kapatmayı seçiyosunuz ?
yıllık senet yapılmiş ay ay ödeyıp alıyoruzKira sözleşmeniz var mı ? Yani kapatıp gidebiliyor musunuz ? Ürünler ne bilmiyorum ama kurabiye vs. leri eğer dışarıda satma imkanı varsa onu deneseniz ?
Benimde dısardan yedigim cogu ürün midemi mahf ederKapatmaya karar vermenize üzüldüm. Malesef şimdiki esnaflar, sizin gibi değil. Kötü yağlar, ürünler kullanıyorlar. ben yaş pastayı, kurabiyeyi çok sevmeme rağmen, dışarıda ki satılanları yiyemiyorum. artık nasıl yağ kullanıyorlarsa, cildim pütür pütür oluyor..
Keşke pastanenizin yerini söyleseniz de bizde pasta almaya gelsek..
yıllık senet yapılmiş ay ay ödeyıp alıyoruz
cıkmamız durumunda eşim kalan senetleri alır sorun olmaz sanırım. Ürünlere gelince pişirmeyız mal almayız bitince olur biter fakaat bu tarz bi cıkış bise 200 tl zarara patlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?