- 29 Nisan 2008
- 11.403
- 12.732
- 498
- Konu Sahibi gulceayyuzlum
-
Bunu kibar bir tabela ile gorunur bir yerde belirtinMalesef gunluk urun yapiyoruz
cunku korucu katki iceren urunler kullanmiyoruz halk sagligi onemli
sahsen ben disarda urun yemm
Ben kendi yemedigimi badkasina yedirmm
bizim dukkan anne mutfagi tarzinda
Bende işletme mezunuyumBence hıc uzulmeyın... 2 ay cok erken daha oturması için... İşletme mezunu biri ve tüketici olarak şunu söylemeliyim ki dükkanın albenisi vs önemli değil. Önemli olan ürünlerin kalitesi... Tabi ki kaliteden ödün vermeyin (Reklam gibi oldu :) Ama üretim miktarını azaltın. Arz talep meselesi.. Atıyorum onceki gün baklava cok satıldıysa baklavayı fazla uretın de ekler pastayı çöpe gitmesini göze aldıgınız kadarını üretin.. Ayrıca müşteriye yapılan muamele cok önemli... Her gelen müşteriye tadımlık ufak ikramlar yapın... İletişiminiz iyi olsun.. Açıkçası şahsen bana iyi muamele yapılmayan yere gitmiyorum. Gittiğim pastane kasap vs.. bekletiyorsa beni, önemsemiyorsa ben bir daha gitmiyorum ki var böyle gitmediğim 1-2 yer.. Kolay gelsin..
Bugun eşime dedimki kk da bi cok bayan kapatmayın diye bi cesaret verdi:)Çok çabuk pes ettiniz.
Evet organik modası var güzelde ama ben evimdekini organik isterim dışarda sohbet ederken yediğim şeylerin sadece temizliğine bakarım. Gıda boyası olmasın merdiven altı üretilmiş yağ ıvır zıvır olmasın yeter.
Aldığınız tereyağ falan sanırım çok pahalı buna gerek yok organik tereyağ kullanmayında sanayi tipi tereyağ kullanın.
2 günde 250 lira tereyağ maliyeti çok fazla.
Kiranızı bilmiyorum biliyosamda unuttum ama günlük 2bin ciro yeni biyer için iyi.
Maliyet düşürmek yerine neden kapatmayı seçiyosunuz ?
Bugun eşime dedimki kk da bi cok bayan kapatmayın diye bi cesaret verdi:)
Devretme,ilk etapta tanıtımımızı artırmalıyız üretimde azaltmaya gidildi zaten
hatta oturmuş hergun evine bi kutu ürün alan müsterilerimiz dahi oldu
hatta bir kac ünlü isimde alışveriş yapıyormus fakat bi fotograf cekip sosyal medyada tanıtımımıza yardımcı olsalarya:)ama cok havalılarmiş bişey denmezmiş.
izinsiz yayınlarsa dava açabilirler ama reklam yaptı diye yoksa güzel olur aslında.Canım sen çalışmıyosan sende orda dursana garsonların birini part time yaparsınız.
Sen daha girişken açıksın hoşgeldiniz bi selfie çekebilir miyiz dersin hop çek koy sosyal medyaya kendi sayfanıza
izinsiz yayınlarsa dava açabilirler ama reklam yaptı diye yoksa güzel olur aslında.
Sim vermek dogru olmaz ama cok soguk durusları var diyo elemanımız cesaret edip soylüyemiyorlar bileNeden izinsiz yayınlasın ki ?
Çekmek için izin istiycek sonrada aa nekadar güzel çıktınız diyip koyucak yanında
Biz anadolu yakasındayız dükkanımız avrupa yakasındaCanım sen çalışmıyosan sende orda dursana garsonların birini part time yaparsınız.
Sen daha girişken açıksın hoşgeldiniz bi selfie çekebilir miyiz dersin hop çek koy sosyal medyaya kendi sayfanıza
Ayy bencedeKalanları da niye çöpe atıyosun bize gönder şekercim,KK olarak yeriz afiyetle
Gezerken bir yere oturmak istersem genelde kapıda karşılayan kişi güler yüzlü ise hemen girerim :) Bir de temiz ve ferah olmalı. Servis yapanlar kasadaki kişi ya da sahibi çalıştırıyorsa sahibi de güler yüzlüyse, bunaltmadan ilgilendiyse hem sonra tekrar giderim hem de tavsiye ederim.Sizler pasta cafe tarzi mekanlari neye gore cercih edip giriyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?