- 8 Kasım 2016
- 962
- 609
- 103
- 29
- Konu Sahibi gulceayyuzlum
-
Aslinda onerilerinize ihtiyacim var.
Ne yapmali yasil yapmaliki, gunluk ciromuz yukselsin
Esim uc ay evvel cilginca bir kara verip bir arkadasiyla pasta cafe acti.
Luks bi semtte ustelik
ilk iki aylik cirosu zarar((
Tabi dukkan cok yeni taninmasi ve oturmasi lazim biliyorum ama
inanin urunkerimiz birinci kalite yag,un ,seker ve malzemlerden yapiliyor cogu teregli.
is boyle olunca uretim maliyeti cok yuksrliyo ve satilmayan gunluk mallar cope atiliyo
Dusunuyorumda satis yapanlar hep at eti ya esek atiyla ya kotu pis yagla kuflu unla parayi goturuyor
biz temiz is yapiyoruz diyemi olmuyo,:))
Acaba ne yapmaliki dukkana bi hava ,albeni katsak da musteri toplasak ne dersiniz.
iş yerinde sadece pasta ve tatlı üzerine mi çıkıyor.Kahvaltı çıkıyor mu eğer çıkmıyorsa kahvaltıda verilebilir günlük,evlere servis vs.Mantı,içli köfte,yaprak,lahana sarması,dolma çeşitleri,salata çeşitler,makarna,kısır,meze çeşitleri,börek,kek,çorba,bir kaç çeşit yemek türleri ekleyebilirsiniz ev yemekleri türünde,Kuru fasulye,pilav,döner,diğer ev yemekleri çeşit çok olursa o kadar iyi olur.Biz anadolu yakasındayız dükkanımız avrupa yakasında
Yani cok uzak iki evladımvar onlarla lgilenmek suan ılk önceliğim ondan dolayı calımiyorum
aslında işletme mezunuyum ve su ata sözu cuuuk diye oturuyor
terxi kendi sokuyunu dikemezmiş:)
Nasıl yapılacak.Facebookta o bolgedekileri suzerek reklam verin.
Fiyati uygun ve gercekten ise yariyor.
Sayfanizda guzel bi metin hazirlayin resim koyun ingilizce boost post diye geciyor turkcesini bilmiyorum. Sonra gunluk butceyi reklam suresini kimlerin gormesini istediginizi fln secin. Bayagi kisiye ulasabilirsiniz.Nasıl yapılacak.
benim face yok eşime derim
mekanın adı ile sayfa açsın eşiniz.Sonra orada reklam ver vs var.Nasıl yapılacak.
benim face yok eşime derim
Hımm actık onu.mekanın adı ile sayfa açsın eşiniz.Sonra orada reklam ver vs var.
Bugün yemiden doğduk:)iş yerinde sadece pasta ve tatlı üzerine mi çıkıyor.Kahvaltı çıkıyor mu eğer çıkmıyorsa kahvaltıda verilebilir günlük,evlere servis vs.Mantı,içli köfte,yaprak,lahana sarması,dolma çeşitleri,salata çeşitler,makarna,kısır,meze çeşitleri,börek,kek,çorba,bir kaç çeşit yemek türleri ekleyebilirsiniz ev yemekleri türünde,Kuru fasulye,pilav,döner,diğer ev yemekleri çeşit çok olursa o kadar iyi olur.
Sevindim :) hemen pes etmeyin diğer ortak gidiyor mu.Dediğim gibi çeşitleri arttırın ev yemekleri vs yapın günlük olarak günün menüsü bile olur mesela uygun fiyata,köfte-patates ayran-kuru fasulye-pilav-cacık vs diğer yemekler.Arkadaslar sizinle paylaşmak istedim
dükkanı aslında devretmek için biriyle anlaştık ayın sonunda parayı verecektı fakat içimdeki birazdaha cabalamalı bir yolu olmalı dedim
buradaki bu kadar güzel önerilerden faydalamadan kapatmak olurmu dedim
ve ee
sonu düşündüm devretmesekte ni ni ortak alıp enazından bitakim borclarını kapatsak
Daha iyi olur
neticede yeni bir ortakla
evde saracagım misss sarmalarım
Komşumun müthis kadayıff sarması
Annemin gozlemeleriyle yola devam .ne dersimiz
inşallah ya bende şuan cok sevinçliyimSevindim :) hemen pes etmeyin diğer ortak gidiyor mu.Dediğim gibi çeşitleri arttırın ev yemekleri vs yapın günlük olarak günün menüsü bile olur mesela uygun fiyata,köfte-patates ayran-kuru fasulye-pilav-cacık vs diğer yemekler.
Sayfanizda guzel bi metin hazirlayin resim koyun
inşallah ya bende şuan cok sevinçliyim
şuan içim içime sıgmıyor
ben orayı cok değişik hayallerle actım
yapmak istediğim bircok sey var.
eger imkanları otuttura bilirsem elimin uxanacağı cok yer var.
Eşim memur hersekilde kendimize yetiyoruz fakat sosyal sorumluluklarımızda eksık kalıyoruz
eger basarırsak bu fanı dünyadan ayrılmadan bir takım küçük iyiliklere imza atmayı hayal ediyorum.
Sakın yanlış anlaşılmasın reklam amacım yok ki adınıda vermedim hiç birsekilde arkadaslarında manevi desteğiyle bende güç bulucam
Artık ev ürünleriylede baslıyoruz bu hafta artık ben yavaştan tam anne usulüne geciricem dükkanı:)
resmiyette ortak mı eşiniz peki sonradan sıkıntı sorun çıkmasında.Sosyal medyada bir sürü reklam verin yemeklerinizin resimlerini çekin,menülerinizi paylaşın.Yemek sitesi var mesela biliyorsunuzdur oraya da üye olun.Sayfanizda guzel bi metin hazirlayin resim koyun
inşallah ya bende şuan cok sevinçliyim
şuan içim içime sıgmıyor
ben orayı cok değişik hayallerle actım
yapmak istediğim bircok sey var.
eger imkanları otuttura bilirsem elimin uxanacağı cok yer var.
Eşim memur hersekilde kendimize yetiyoruz fakat sosyal sorumluluklarımızda eksık kalıyoruz
eger basarırsak bu fanı dünyadan ayrılmadan bir takım küçük iyiliklere imza atmayı hayal ediyorum.
Sakın yanlış anlaşılmasın reklam amacım yok ki adınıda vermedim hiç birsekilde arkadaslarında manevi desteğiyle bende güç bulucam
Artık ev ürünleriylede baslıyoruz bu hafta artık ben yavaştan tam anne usulüne geciricem dükkanı:)
öncelikle bir işletmenin kar elde etmesi için zamana ihtiyacı vardır iki ay kısa bir süredir.
ayrıca her iş yapan para kazanan yer kötü ürün kullanmaz. ticari zekaya sahip yöneticileri vardır.. sonuç olarak kafanızdaki kötü düşünceleri yok ederek başkalarını kötülemeden kendi önünüze bakmalıydınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?