eşim iş yerinde çalışan bir bayana aşık

canım benim cok üzüldüm eşimle konuş kararını bildir bakalım ne söyleyecek ama bana göre heves olsaydı şimdiye kadar biterdi evine dönerdi nekadardır görüşüyorlarmış belki kararlı olduğunu görünce korkar canım kızın için 2 kez düşünüp 1 hareket etmelisin. allah yardımcın olsun

bu durumda ne denir gerçekten bilemiyorum bende evliliğimde zor bi dönemdeyim ama sizin yaşadığınız durum zor bebeğin var o yüzden hemen boşan diyemem bebek olmasa neyse ama kocanın silkelenmesini sağlayacak bişeyler yap isttersen yani son bi koz oyna bi süre ailene gideceğini eğer değişen bişey olmazsada dönmeyeceğini söyle zaten özler yokluğunuza dayanamazsa gelir gelmiyosa çabalamıyorsa zaten kafasında bitirmiş demektir bişeyleri bitirmişsede zaten hayatınızı onun için heba etmeyin kendizide yıpratıp değersiz hissetmetin ve hayatınıza yeni bi yön verin derim

selam canım.
çok üzüldüm durumuna. böyle bir durumda ayrıl demek geliyor insanın içinden ama ayrılmak ne kadar kolay o durumda yaşamdan bilmek zor gerçekten.
eğer devam etmek istiyorsan benim naçizene fikrim şudur: öncelikle eğer çocuktan dolayı kendine bakmayı bıraktıysan, bir an önce kendine çeki düzen ver. süslen, yeni kıyafetler al, hatta saçını değiştir. ve eşine olan ilgin azalmıs gibi davran. ve sürekli dışarı çık. arkadaşlarınla ailenle vakit geçir ama kocana karşı gizemli olmaya çalış biraz. içine biraz şüphe düşsün. seni kaybettigini düşünsün. hatta cinsel olarak da isteksizmiş gibi görün. çünkü seni cepte biliyor, kaybetmiyecegini düşünüyor. o yüzden rahat davranıyor ama sen değişince rahatı kacacaktır eminim.

tayin dediğine göre ailenden uzaktasın yani bi süre gidip kafanı dinleyemezsin şimdi gördüm yazını o zaman konuşup ciddi bi karar vermekten başka çağren yok canım baktın adam vazgeçmiyor tayinini aldır git o da kimi istiyorsa onunla olsun ama pişman olur canım merak etme eden bulur çünkü kimsenin yaptığı yanına kalmaz

ysmehmt, kesinlikle katılıyorum canım. Seni sevmediğini, başkasına aşık olduğunu biliyorsun. Bunları bile bile hala cinsellikten söz edebiliyorsun. Pes! Geçici bile olsa bunlara rağmen eski sıcaklığı yakalayabilecek misin? Biter herşey! Aşık olduğu kız yüz vermese dahi aldatmaya girer. Aynı şey benim başıma gelse (Allah korusun) kesinlikle affetmem, kapıyı gösteririm...

konuştuğum zaman yalanlıyo..şifresini bildiğimi bilmiyo kafamın içindekilerri nerden bileceksin diyo..sayıkladın diyorum,işte bu saçma sapan şeyler yüzünden deyip yine beni suçluyo

canım bak inkar ediyosa tlf fatura detaylarını cıkart bakalım ıspatla ne diyecek

annneme biraz bahsettim ama çalışıyorum yanlarına gidemem..ancak tayin

canım en azından kendi ayakların üzerinde durbliosn bu çok önemli bence kuvvetli ol bu konunun üstesinden gelmye çalış bebeğinizde var eğer eşin pişman olup herşeyi sana anlatsa belki affedileblr ama kabul etmio sanırım böylede sana hayatı zindan etmeye hakkı yok

hazirandan beri aynı iş yerindeler..ama iş yerine eşim aldırmış sanırım..tam olarak ne zmndır bilmiyorum
bitti desem dönmez..ama kendimi iyi hissedince evden def edecem
aynılarını yapıyorum..

def etmekte güzel bi çözüm çok haklısın neden evini barkını bırakcanki çalışıyosunda durursun ayaklarının üzerinde

çok acı bir durum ,ne demek yaaa ,eşim başkasını sevecek

onun için hazırlanıcak, kendine bakmaya başlıycak,

bu şüphe olsa bile insanın iç dünyasını alt üst etmeye yeter,kaldıki siz eminsiniz,

allah bütün erkeklere sadakat,vicdan,insaf,versin ,erkeklerin hepsinde 2. eş fikri hep varmış bunu benim eşim diyor

çok iyi düşünün bu durum geçici de olabilir eğer daha sonrasında eşinizi kabullenebilecekseniz hiç bir şey olmamış gibi hayatınıza devam edebilecekseniz,hiç kurcalamayın bırakın iş yerinde ne yaşıyorsa yaşasın ,siz evde en iyi tavrınızla karşılayıp öyle muamele edin
unutmayın bebeğiniz olduğu için eşinizin önceliği sizsiniz,

yok eğer kabullenemeyecekseniz,daha fazla birbirinizi yıpratmadan,oturup birkarara varın.

ahh ahh halledebilsek keşke.kesinlikle kabul etmiyo.kabul etmeyi bırak konusu açılacağını anladığı anda bi sinir,panik hali alıyo.şifresini bilmeseydim ruhum bile duymazdı.
elimde ispatta yok iletilerini hemen silmiş

canım eşin hangi hattı kullanıosa netten gir fatura detayı die bişey var ordan kimlerle konuştuğunu görebiliosn yani hangi nolarla

sakın gitme yoksa evi boş buldumu bu erkekler herşeyi yapar

peki nasıl anladınız o kıza aşık oldugunu kesin bir şey var mı, belki size öyle gelmiştir..face de aşk şarkısı paylaşması ya da onu eklemesi kanıt olarak sayılmaz bence..belki boşuna üzülüyosuunuz çok zor bir durum şu an yaşadıklarınız ((

Son düzenleme:
gerçekten zor bir durum eşinin başka birine aşık olduğunu hissetmek bilmek çok acı verir.ben bu şekilde kocaya asla katlanamam.eşimi sık sık ararım birkere yeter beni özgür bırak bıktırma demedi.evlendikten sonra sadece erkeklerin değil kadınlarında özgürlüğü gidiyor.sorumluluk sahibi oluyorlar.bunu nasıl anlıyamıyor bu erkekler.

güçlü olmaya çalış.

kendini YENİLE! saç makyaj tarzını değiştir. biraz da o senden şüphelensin gizemli ol.

zamanı gelince de bas tekmeyi!

açıkcası bana da gelip geçici bir şey gibi gelmedi ,ilgisizliği evlendiğinizden beri mi vardı? bilemem ...
bir de o kızı iş yerine eşim aldırdı demişsin bu da garip ...
eğer boşanmayacaksan bekleyeceksen bu durumun bitmesini hiç araştırma detayları çoğu kişi didikliyerek her şeyi
buluyor ama boşanmıyor ee ne oluyor yıpranma,üzüntü,soğukluk,
o yüzden kararını iyi vermelisin zor bir süreç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…