yok beraber yaşıyoruz,akşam dışarı çıkışları(gece hayatı) bitti şükür evden işe işten eve geri dönme derken onu kastetmiştimesiniz baska bir yerde mi yasiyor?
bazi mesajlarda geri donme muhabbeti gecmis te o acidan soruyorum tam anlayamadim canim
bende ayrılabilmeyi çook isterdim,ayrılamadığım için değil ama kolay olan ayrılık..biraz sabredip olayları seğretmek istiyorum.belkide hatasını anlayıp kızına ve bana 4 elle sarılacak inşdaha cocuğunu kabullenemeyen adamdan ne beklenrki bahanede guzel sen sktın demiş çok zor arkadaşm allah yardmcın olsun ayrıl demeyı çok isterdm söylerken oakdar kolaykı ama uygulamaya geçmek istediğinde once bebiş sonrasında herşey düşünülüyoo..yuva yıkan evli insanlara bakan insanların hepsinn allah b..versn ya
aynen net çıktı herşey çıktıiçmeye,eğlenmeye,bara gitmeye okadar meraklıymış madem hiç ewlenmiycekti paşa efendimizohhh ne ala kadın çocuk baksın namusuna sahip çıksın üstüne bide çalışıpew geçindirsin beyefendimiz sıkıntıya gelemesin karısının yüüznden başka bi kadına ilgi duysun ve bu namussuzluğunu bile karısna yıksın ne ala memleket..büyük konuşmak istemiyorum ama öle adama güzel bi tazminat davası açar donuna kadar alır sonrada kapının önüne koyardım...hani silah çıktı mertlik bozuldu derler ya hayır internet çıktı erkeklik ahlak bozuldu bence adam faceden aşk şarkısı yolluyormuş kıza yaaa
öyle can acıtıcı ki rabbim kimseye vermesinBenim icİn aldatma da illa tensel temas olması şart değildir, bu bariz aldatmadir. Hatta belki de bir gecelik bir iliski seklinde aldatmadan daha da can acitici olanıdır
merhabalar .eşimle 5 yıllık evliyiz ve .uzun süreli bir flört dönemimiz oldu..bir bebeğim var .bebeğim olduktan sonra hem iş ,hem koca depresyona girdim.eşimle soğuduk birbirimizden.
eşim soğuktu,hep yorgundu,konuşmazdı sadece tv ölü gibi..ne el ele tutşma ne öpüşme ne sarılma.çocuğa alışamadı geçici bi dönem ddim
eşimin çok yalanını yakaladım.büyük yalanlar..msnde yakalananlar..güvenim sarsıldı bende sürekli arardım,nerdesin ne zaman gelirsin..buna gelemedi eşim bi gün yeter dedi bitsin gelemeyeceğim sıkmalarına..meğer eşim iş yerinden bir kıza aşık olmuş kızın erkek arkadaşı var sadece arkadaşı olrak görüyor.ama eşim facete iletilerde aşk şarkıları,kızı face eklemiş.daha beni eklememişti.zaten çocukta istemiyodu zorla gibi bişi oldu.nese hergün tıraş olmalar,duş almalar,hergün bi kıyafet..sürekli kıyafet alıyo..yüzüğünü çıkardı,aşk şarkıları şiirler..
durumu anladığımı söyledim yok öyle bişey diyo inkar ediyo.sayıkladın dedim evet hoşlanma olmuştu ama senin yüzünden beni çok sıkıştırdın falan filan.eşim serbest kalmayı seven bi insan.içsin,gezsin bekar arkadaşlarıyla,bara gitsin ama çok değil ayda bir o da ben sıkıyom diye..sıkmasam ...
evde hiç konuşmuyoruz desem yeridir.resöi çocuk hakkında birkaç soru sorar o kadar.cinsellikte uyku arasında yüzeysel.
nasıl bir durum?? geçici bir heves midir yoksa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?