- 21 Kasım 2012
- 9.068
- 9.560
- 398
- Konu Sahibi greengirll
Merhaba bayanlar, çok bunaldım biraz dertleşmek istiyorum... Eşimle aynı kurumda çalışıyoruz, ben 3,5 yıllığım o ise 15 yıllık. Eşim çok çalışkandır, işini çok iyi bilir, tüm yöneticileri onu çok sever, harika bir pazarlamacıdır, müşterilerle arası iyidir. Kısacası her işverenin sahip olmak istediği çalışandır. Eve her akşam 9 dan önce gelemiyor mesaimiz normalde 6 da bitmesine rağmen... Çok fedakarlık yapıyor. Eşim yönetici adayı şu an, her sınavı, mülakatı geçti. Her şey tamam...Ama görüyoruz ki bu işler böyle olmuyormuş, "adam" lazımmış... Ben de eşim de hem çok gururluyuzdur, dişimizle tırnağımızla hak ederek kazanalım isteriz, hem de kul hakkından korkarız... Dolayısı ile her gün eşimin önüne bir sürü engel çıkıyor yöneticilik konusunda. Sürekli onu sakinleştirmek, sürekli moral vermekle uğraşıyorum ama benim de sinirlerim yıprandı artık...Ben de yoğun ve tek çalışıyorum, ev,iş, aileler bir yandan...Bunaldım çok...Ne desem ne yapsam bilemiyorum. Umutsuzluğa kapılmak, şikayet etmek benim karakterim değildir, ama tıkandım artık.
Biri çıksın desin ki, evet her şey çok kötü çok ters gittiği bir zamanda Allahım bana yardım etti, kimsenin yardımı olmadan hak ettiklerimi aldım. Morale, desteğe ihtiyacım var bayanlar :)
Biri çıksın desin ki, evet her şey çok kötü çok ters gittiği bir zamanda Allahım bana yardım etti, kimsenin yardımı olmadan hak ettiklerimi aldım. Morale, desteğe ihtiyacım var bayanlar :)