eşim, işimden dolayı çok üzerime geliyor.ne yapmam gerek??

inanın yazdıkalrınızı okuyunca yazacak birşeyim kalmadı pek
sizce istifa edip özel sektörde mi çalışsam. bir hukuk bürosunda falan...

Memurlukta rahatsan cocuguna vakit ayirabiliyorsan hic birseyini degistirme
esin sana karsi anlayisli olup senin rahatini düsünmeli hem mühendis dedin durumuda iyi
senden ne istiyor ?

inanın yazdıkalrınızı okuyunca yazacak birşeyim kalmadı pek
sizce istifa edip özel sektörde mi çalışsam. bir hukuk bürosunda falan...

Hayatının hatasını yapmak istiyorsan hemen istifa et. Özelde senin iliğini kemiğini sömürsünler, eşine çocuğuna hasret yaşa.

Semanur ben avukatım ve bir senedir serbest çalışıyorum. Etrafımda da bisürü serbest çalışan arkadaşım var. Hiçbiri memnun değil ben dahil. Heskes imkanı olsa başka bi iş yapacak o derece. Tabi bu İstanbul'da böyle. Sen hangi şehirdesin bilmiyorum. Eğer tacir, tüccar çevren yoksa yani halihazırda müvekkilin yoksa sakın ha sakın bulaşma. Ben üç kuruş kazanıyorum. Kazandığımı resmen kira, muhasebe, sekreter ödemesi ile bitiyor. Bana bir kuruş harçlık kalmıyor. İstediğini bana sorabilirsin bu arada ayrıca.

Son düzenleme:
bence gaz felan vermiyo,resmen eziyo gibi,resmen arkadaslarimdan utaniyorum senin memur oldugunu soyleyince demis

Son düzenleme:
ben de av. ım . sen özelde av.lar saat kaçlara kadar çalışıyorlar biliyormusun??? iş veren av. ne kadar maaşla meslektaşını sigortalı olarak çalıştırıyor biliyormusun.
en erken 7 de çıkarsın işten eve git uzaklığına göre 1 saat anca. 8 de evde ol yemek yap çocuğuna bak oldu mu 9. saat 10 da da yıkılır kalırsın yatağa yorgunluktan bütün gün adliyede koşuşturmak ne demek biliyor musun sen??? seni mantığınla başbaşa bırakıyorum. haa bu arada cumartesileri de tam gün çalıştıklarını belirteyim ...

semanur ben mali müşavirim. özel sektörde çalışıyorum. herkes büro aç diye baskı yapıyor ama ben kpss'ye girip devlet memuru olmak istiyorum.
çocuğu olan bir bayan için mükemmel bir için var eşini değil önce yavrunuzu düşün ve lütfen sakın işinden ayrılma.
serbest çalışınca akan para değil zaman ve emek oluyor sadece.
eşine de ters ters bakasım geldi walla.

OFFF resmen ezmiş seni yaaa sinir oldum... Ama bence kendşyle ilgili problemleri var...Sende onu ez memur mühendis olacağına kendi işini açsın yiyorsa paraya para demesin...Eşini statüsü iyi demişsin 10000 tl alıyorsa iyidir ama almıyorsa şayet hemen bıraksın memurluğu özele kapak atsın sen de onu öyle deli et...Ama asla sen işini bırakma sakınnnn. Şu an işteyim yarım saat önce işim bitti ama başkalarının keyfini bekliyoruz çıkmak için....

Neyse çıkıyormuşuz hadi kolay gelsin sana

eşiniz memuriyeti begenmıyor ama memuriyetten daha garanti bir iş varmı acaba ya da herkes memur olmak istiyor ama başaramıyor neden bu kadar taliplsi var memuriyetin eşinize bir sorun bakalım...bence yılmayın yıkılmayın bıldıgınızı okuyun siz böyle mutluysanız gerısı önemlı degıl ama esınız sanırım sızın mutlulugunuzdan ziyade cok para kazanma derdınde bence gurur duymalı avukat bır karısı oldugu ıcın

arkadaşım bence eşin bu duruma karışmamalı fakat sende durumundan şikayetçiysen
İstifa et 1 sene kendini dene olmadı dönersin memuriyet hayatına hem eşinde durumu görmüş
olur artık sana baskı felan yapamaz diye düşünüyorum

canım çok teşekkür ederim yazdıkların için. eşimle ilgili atıp tutmamış olsam bu yazılanları ona da okuturdum anlasın diye:) ben de senle benzer dönemden geçtim, başasının yanında üç kuruşa ne işler yapmadım ki... zaten ondan sonra ve evlenip çocuğum olunca ne yaparım die düşünerek bu işe girdim. ben iş olarak çok rahatım, mesai saatim belli, iznim var, amir çok probl.li insan olmadıkça sıkıntı yok. ama şansımdan üniv.den arkadaşlarımsan 2 si ile aynı şehirdeyiz ve 2sinin durumu da çok çok çok iyi, artı avukatlık yapmayan tüm arkadaşlarım da hakim savcı oldular. eşim sanırım biraz maddiyata da önem veriyor, benim kendimi işten dolayı kötü hissettiğimi faln da düşünüyor olmalı. ince mesele bu esasında, eşimle aramızda burada yazılmayacak kadar uzun konuşmalar oldu bu mesele hakkında, hala da oluyor. allah hepimizin yardımcısı olsun. bazen diyorum keşke hiç okumayıp hemen evlenseydim en azından çocuğumu kendim, sevgimle büyütüp bir de bu sıkıntılarla uğraşmazdım. ama o da olmazdı. ne biliyim i,şte canım sıkılıyor bunklara.

biliyorum cnm. saol beni uyardığın için. çok çok haklısın. bu işte arkan olacak, paran olacak, iş bağlayanın olacak, sen de iş yapıp rahat edeceksin. zaten dedim ya bu işe girmmin sebebi tüm bu saydıklarını yaşamayı göze alamamamdı. galiba iyi etmişim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…