- 29 Ekim 2021
- 90
- 47
- 8
- 35
- Konu Sahibi Sezenlerolmus
Sen maşallah her konuda gülüyorsun her baktığım konuda senin cevaplarını görüyorumTavsiyeye bakValla güldürüyorsunuz ağlanacak halinize
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen maşallah her konuda gülüyorsun her baktığım konuda senin cevaplarını görüyorumTavsiyeye bakValla güldürüyorsunuz ağlanacak halinize
![]()
Işini sevmeyerek yapmak kadar kötü birşey yok.Haklı olabilirsiniz. Kendimi ve kendi isteklerimi de gözden geçireceğim. Fakat ben zaten savurgan sürekli dışarda birşeyler yapalım diyen biri değilim ben onun kafası dağılsın diye arkadaşlarıyla gorusmesini istiyorum. Yoksa ben evde gayet iyiyim. Ha evde oturma konusuna gelince çalışmamı kendisi istemiyor yoksa ben ona destek olma amaçlı çalıştım 1bucuk yıl kadar. Ama haklı olabilirsiniz bı tık daha anlayışlı olmaya çalışacağım
Ahhh canım beğenemedin mi çok üzüldüm şimdi ,kadın kadının düşmanıdır lafı boşuna değil burda bir çok kişi yardım istemek için yazıyor, boşanacak insan zaten bosanir.senin mükemmel tavsiyen varsa alalımTavsiyeye bakValla güldürüyorsunuz ağlanacak halinize
![]()
İnşallah canım, sen kimseyi takma hayat senin hayatın burada çok boş yorum yapanlar oluyor. Kendini nasıl mutlu hissedeceksin öyle yaşa sonuçta bir kere geliyoruz dünyayaÇok teşekkür ederim tavsiyelerin için deneyeceğim. İnşallah sizinde herşey eskisiden daha güzel olur
inan sen mumları yak cips kola kuruyemis müzik ayarla o adamın o uykusu birden gider hatta sen uyumak istersen o uyumaz çok kişide ise yaramis
Ayyy yani gerecekden o kadar şey yazdım bunu çıkardıysan burdan tebrikler gercekden hayran kaldımYazdiginiz şeyler iyi güzel şeyler de normal bir evlilikte bir sorun varsa böyle 2 mum yakarak çözülmez ki.Sanki mucizevi bir sorun cozucu, kadinligin sirri gibi yazmissiniz.
Cips mumla sorun cözülüp adamlarin birden uykusu kaciyorsa ortada sorun morun yoktur adamcagizlar hayatlarinda ilgi gormemişler ilk defa goruyorlar demektir.Ama normalde eşiyle oturup kuru yemiş yemeyenler varsa mutlaka denesin elbette.
Ayyy yani gerecekden o kadar şey yazdım bunu çıkardıysa burdan tebrikler gerxekden hayran kaldım![]()
Bu kadar güldüğüme göre keyifli bi insanım demek kiSen maşallah her konuda gülüyorsun her baktığım konuda senin cevaplarını görüyorumyardımcı olmayacaksan uzasan mi acaba
Ben mükemmel tavsiyelerimi eziklere vermiyorum bebeğimAhhh canım beğenemedin mi çok üzüldüm şimdi ,kadın kadının düşmanıdır lafı boşuna değil burda bir çok kişi yardım istemek için yazıyor, boşanacak insan zaten bosanir.senin mükemmel tavsiyen varsa alalım
Sana çok şey yazarım da seviyemi bozamam, sen ve senin gibiler yuva yıkmaya bu kadar meraklı olduktan sonra neyse hadi canim seviyende birini bulBen mükemmel tavsiyelerimi eziklere vermiyorum bebeğimBoşver sen zaten konu sahibi değilsin kocanı yağlamaya devam et en doğrusunu zaten yapıyorsun, çünkü başka türlüsü seni kurtarmaz
![]()
Aldatılmış biri olarak gerçekten bunu mu tavsiye ediyorsunuz?Ve eşini elinden geldiğince yağla balla ,sen 60 yaşında dersin dışarıdakiler vayyy Bee ne kadar başarılısın der unutma![]()
Burdan yazdıklarım hepinize dert oldu demi komik gercekden,şunu küçük beyinlerinizi sokun
Kadin kuyruk sallamadanevli erkekle ilişkisi olamaz öbür türlüsü tecavüz olur.
Buna izin veren kadınlar hor görünmüyordu aldatılan kadinlar gurursuz gözüküyor.
Evet size göre gurursuzluk olan şey benim çocuklarımın her gece babalarına sarılmak yattığı gerçeğini değiştirmiyor.
Burdan herkes birbirini ayırma peşinde yapıcı bir yorum geldimi aaaaa olurmu bosansinlar hemen kötü yorum yapayım derdindesiniz ,yazik sizlere aciyorum.
Ailesinden sevgi görmemiş, kocasından görmemiş o...lar evli erkeklerle beraber olup kendilerini bir bok zannederken çok normal çocukları için elinden geleni yapan onlar mutlu olsun diye yaşayan kadınlar çok anormal.
Ahlak kavramı zaten baştan bitmiş, ben erkekleri normallestirmiyorum ama ben yuvama sahip çıkmak için elimden geleni yapıyorum siz yapmazsınız bosanirsiniz olur bitersanki başka koca bulunca o aynı bokun yemicek ,ya döver ya aldatır ya hor görür, siz mükemmeli oynamaya devam edin kıt beyinlerinizle bir cümle yazdık diye yorum yapın. Burdan aaaaa hemen kocanı boşa bu kadarda olurmu yazsam kimse tepki vermezdi çünkü herkes gibi olmak çok normal demi hadi boş yorum yapmayın.
Benimkide eskiden sevgiliyken çok ilgili neşeliydi evlendik takii o o.. hayatımıza girene kadar hersey iyiydi sonrası adam birden değişti, büyü yapılmış dediler suan bozdurduk tabii eşimin haberi yok ama eski haline birden döndü.
Eşinin ilk haliyle şimdiki hali bir değilse güvendiğin hocaya gitmeni önerebilirim.illa bir kadın değil etrafında yapanlar maalesef çok oluyor.
Sen ne kadar mutluysa karşındakine o kadar kötü olmanı istiyor çünkü kendileri mutsuz sen niye mutlu olasın ki diyorlar.
Burdan yazdıklarım hepinize dert oldu demi komik gercekden,şunu küçük beyinlerinizi sokun
Ayni sey seninde başına gelsin insallahda bu yazdıklarınızdan utanırsınız belki kıt beyinliler ,çocuklarınız babasız büyüsün istersiniz seversiniz sizde or...lara destek çıkmayı ,aldatıldık diye orospular çok namuslu biz ezik oluyoruz .Hocayla büyüyle uğraş, bu saçmalıklara inan git para ver, sonra da burada kadınlara küçük beyinli de; Allah sana akıl fikir versin.
Yok yok ona laf edemediğim için zaten burda söylüyorum. Dediğin gibi çalışmayan erkek sıkıntı. Çok şükür çalışıyorKonuyu eksik anlamışım ya.. kafam dağınık.
Adam işi bırakmayacaksa okey.
Bırak çalışsın evde mi dursun laf etme sakın
kadın kadının düşmanıdır lafı boşuna değil
Sizi cesaretinizden dolayı tebrik ediyorum. Ne güzel dediniz erkekler olmuş kadın...O kadar haklısınız ki.. Bizim babalarımız ölsün o zaman.. Benim babam benim için en güzel örnek bu konuda. Eskiden böyle idi şimdiki devir daha zor demeyin... Zira babam iki tane sağlık sorunu olan çocuğa sahipti ve tek başına ev geçindiriyordu. O erkek değil miydi??? Şimdiki erkekler kusura bakmasın her şeyi kadından bekliyorlar. Kadın hem eve baksın hem çocuğuma baksın hem beni doyursun... Nerede bu yoğurdun bolluğu.. Kadınlar erkeklere göre daha güçlü bu devirde. Erkek mental olarak güçlü olmazsa o kadın ağzıyla kuş tutsun hiç birsey olmaz. İstediği kadar kadın çalışsın öncelikle erkeğin mental olarak güçlü olması gerekiyor. Ama bizim kadınlarımız bunu unutuyor... Bı zahmet çalışsın erkekler. Tek dertleri o olsun..Erkek adamın işten dolayı depresyonda olma lüksü yok.
Çıksın işten zor gelmiş paşaya siz geçindirirsiniz evi.
8 aylık evliyim eşim çalışmıyor boşuyorum dava açtım.
Bu nasıl devir ya erkekler olmuş birer kadın.
Naz niyaz nedir bu yani.