Eşim işini sevmiyor depresyonda

Yani ya sizin de kararlı bir şekilde çalışmak istediğinizi evlilikten bu şekilde keyif almadığınızı söylemeniz gerekiyor o zaman.Çok erkek olmasın diye karşı çıkmasını anlamadım siz kendinizi bilip insanlarla seviyenizi koyduktan sonra kimse sizin evliliğinize zarar veremez.Sinir oluyorum böyle şeylere benim eski sevgilim de karşı cins ile arkadaşlık bile etmemi istemezdi ama iş yerinde bilgi işlem müdürüydü çalışan sekreter kızlar ona bey veya siz diye konuşacağına sen sen diye hitap ediyorlardı.Böyle konuşan erkeklerin esas kendileri dikkat etmeli.Genel olarak konunuzda bana göre çok büyük bir sorun yok herhalde ben yanımda olsun birlikte olayım da ne olursa olsun diyenlerden olduğum için sanırım. Yani ya siz de çalışacaksınız ve o da iş değiştirecek ya da bu durum böyle devam edecek başka bir çare yok. Arkadaşlarınıza gittiğinizde belki 1 saat oturup kalkma şartı ile gidebilirsiniz erken gidersiniz erken kalkarsınız ya da.Aklıma çözüm olarak bu geldi anca.Bebek konusunda da tedavi olup kucaklarına bebişlerini alan çok sayıda kişi var siz de onlardan olabilirsiniz çözümsüz bir şey değil canınınızı sıkmay

Yani ya sizin de kararlı bir şekilde çalışmak istediğinizi evlilikten bu şekilde keyif almadığınızı söylemeniz gerekiyor o zaman.Çok erkek olmasın diye karşı çıkmasını anlamadım siz kendinizi bilip insanlarla seviyenizi koyduktan sonra kimse sizin evliliğinize zarar veremez.Sinir oluyorum böyle şeylere benim eski sevgilim de karşı cins ile arkadaşlık bile etmemi istemezdi ama iş yerinde bilgi işlem müdürüydü çalışan sekreter kızlar ona bey veya siz diye konuşacağına sen sen diye hitap ediyorlardı.Böyle konuşan erkeklerin esas kendileri dikkat etmeli.Genel olarak konunuzda bana göre çok büyük bir sorun yok herhalde ben yanımda olsun birlikte olayım da ne olursa olsun diyenlerden olduğum için sanırım. Yani ya siz de çalışacaksınız ve o da iş değiştirecek ya da bu durum böyle devam edecek başka bir çare yok. Arkadaşlarınıza gittiğinizde belki 1 saat oturup kalkma şartı ile gidebilirsiniz erken gidersiniz erken kalkarsınız ya da.Aklıma çözüm olarak bu geldi anca.Bebek konusunda da tedavi olup kucaklarına bebişlerini alan çok sayıda kişi var siz de onlardan olabilirsiniz çözümsüz bir şey değil canınınızı sıkmayın.
Teşekkürler cevabınız ve önerileriniz için. İnşallah 🤗

Eşin çok yorgunsa ve dinlenmiş hissedemiyorsa daha fazla uyku ve uzanmaya ihtiyacı olabilir bu çok normal.
Senin de eşinle sosyalleşmek, gezmek , eğlenmek istemek hakkın..
Ama hayat böyle birsey işte her istediğimiz olmayabilir malesef.
Sıkılıyorsan kurslara yazıl, kendin dolaş , sinemaya tiyatroya vs git. Eşin de dinlensin yorgunluğunu atsın. Biraz akışa bırakın ikinizde.

Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba. Ben burada yeniyim. O yüzden yazım yanlışı veya her hangi bir yanlış kelime kullanırsam şimdiden özür diliyorum.
Eşimle severek evlendik. 3yillik bir sevgili döneminden sonra evlendik ve 2yillik evliyiz. Bir dönem bende çalıştım ama şuan çalışmıyorum. Eşim işten çok yorgun geliyor. Yola gidiyor bazen günü birlik bazen 10gunluk. Biliyorum çok yorucu bir işi var fakat sürekli iş degistirmesini de istemiyorum. Evlendiğimizden beri bu 2.isi. artık o kadar yorgun geliyor ki akşam ne bir arkadaşımıza ne ailemize yemeğe gitmiyoruz. Neden çünkü yorgun 10da uykusu gelir diye. Sanki bir çocukla veya 60 yaşında biriyle evli gibiyim çok kötü hissediyorum. Pazar günleri evde ama kesinlikle şuraya gidelim bunu yapalım demez benim sorunla yapar ama bende yoruluyorum sürekli onu zorlamaktan. Ve bizim çocuk konusunda da ufak çaplı sıkıntılarımız var. Evlendigimiz ilk günden itibaren çocuk istiyoruz. Ama olmadı. Doktora gittik tedaviniz devam ediyor fakat sıkıntı eşimde olduğu için sanırım özgüven eksikliği duyduğunu düşünüyorum. Çünkü. Böyle biri değildi sevgiliyken. Yorgun olduğu ve kafasında çocuk düşüncesi olduğu icinde cinsellik hayatımızda kötü durumda. Lütfen bana bir yol gösterin. Ne yapacağımı şaşırdım konuşup akıl alabileceğim kimsem yok. Ailem şehir dışında ben tekim. Biraz uzun oldu şimdiden kusura bakmayın. Ama cevaplarınızı bekliyorum çok teşekkür ederim ❤️
Canim arkadaşım eşin yorgun. Bırak arkadaşı aileleri. Bırak adam dinlensin. Belli ki sorumsuz bir tip değil işini değiştirsin.
Baze yorgunluktan kemiklerinin sizladigini hissediyorum

Evet kıskançlığı var. eski iş yerimde tek kadın bendim 15 erkek arasında sıkıntı yapıyordu hergun.
Valla kusura bakma da seni kıskandığı için çalıştırmıyorsa bütün o yorgunluğu da çekecek? Senin mesleğin ne? Sekreterlik aşçılık filan mı?
Erkekten kaynaklı infertilite için Ankara’da Prof Dr Kaan Aydos var. Aklında olsun. Benim eşimde morfoloji bozukluğu var. (25 senedir içki-sigara İçen adamın spermi olduğuna da yine şükür) tam biz onda tedavi olurken, ben tüp bebekle hamile kaldım. Eşinde azospermi yoksa, çok endişe etme.
Ama çocuk için acele etme. Daha yaşın genç. Önce evliliğinizi oturtun.

Ozetle calisip yoruluyor..
Hem fiziksel hem de zihinsel olarak zorlaniyor esin..
Yani yorgun insan uyur,gezmek istemez.Ayrica cocuk durumunu da kendisine dert ederek mental olarak iyice dusuruyor kendisini.
Dediginiz gibi isi iste..
Yani adama agir geliyor,kendisini zor tasiyor.
Farkli bir is icin imkani yoksa su an yapacak bir sey yok bence.
Yahut ikiniz de calisacaksiniz.Senin icinde sosyallesme ve zaman gecirme olur bir yerde.

Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba. Ben burada yeniyim. O yüzden yazım yanlışı veya her hangi bir yanlış kelime kullanırsam şimdiden özür diliyorum.
Eşimle severek evlendik. 3yillik bir sevgili döneminden sonra evlendik ve 2yillik evliyiz. Bir dönem bende çalıştım ama şuan çalışmıyorum. Eşim işten çok yorgun geliyor. Yola gidiyor bazen günü birlik bazen 10gunluk. Biliyorum çok yorucu bir işi var fakat sürekli iş degistirmesini de istemiyorum. Evlendiğimizden beri bu 2.isi. artık o kadar yorgun geliyor ki akşam ne bir arkadaşımıza ne ailemize yemeğe gitmiyoruz. Neden çünkü yorgun 10da uykusu gelir diye. Sanki bir çocukla veya 60 yaşında biriyle evli gibiyim çok kötü hissediyorum. Pazar günleri evde ama kesinlikle şuraya gidelim bunu yapalım demez benim sorunla yapar ama bende yoruluyorum sürekli onu zorlamaktan. Ve bizim çocuk konusunda da ufak çaplı sıkıntılarımız var. Evlendigimiz ilk günden itibaren çocuk istiyoruz. Ama olmadı. Doktora gittik tedaviniz devam ediyor fakat sıkıntı eşimde olduğu için sanırım özgüven eksikliği duyduğunu düşünüyorum. Çünkü. Böyle biri değildi sevgiliyken. Yorgun olduğu ve kafasında çocuk düşüncesi olduğu icinde cinsellik hayatımızda kötü durumda. Lütfen bana bir yol gösterin. Ne yapacağımı şaşırdım konuşup akıl alabileceğim kimsem yok. Ailem şehir dışında ben tekim. Biraz uzun oldu şimdiden kusura bakmayın. Ama cevaplarınızı bekliyorum çok teşekkür ederim ❤️
Madem 60 yaşında biriyle evlendiğinizi düşünüyorsunuz, siz de çalışarak eşinizin yükünü azaltabilirsiniz. Bencilliğiniz beni benden aldı kusura bakmayın. Bir de iş değiştirmesini istemiyorum demişsiniz, kariyer koçu musunuz adamın?

Madem 60 yaşında biriyle evlendiğinizi düşünüyorsunuz, siz de çalışarak eşinizin yükünü azaltabilirsiniz. Bencilliğiniz beni benden aldı kusura bakmayın. Bir de iş değiştirmesini istemiyorum demişsiniz, kariyer koçu musunuz adamın?
Ne kadar kolay geliyor size yargılamak konuşmak. İş degistirmesini daha az yorulacagi bir işte calismasini bende isterim ama evin kirası vs varken bu kadar borç varken iş bulmadan işten ayrilmayi mantıklı bulmayan biriyim sadece. Ve piyasada herkes o gelsin iş verelim diye beklemiyor. Benim içinde aynı şey geçerli. İş ariyor ama bulamıyorum

Eşin çok yorgunsa ve dinlenmiş hissedemiyorsa daha fazla uyku ve uzanmaya ihtiyacı olabilir bu çok normal.
Senin de eşinle sosyalleşmek, gezmek , eğlenmek istemek hakkın..
Ama hayat böyle birsey işte her istediğimiz olmayabilir malesef.
Sıkılıyorsan kurslara yazıl, kendin dolaş , sinemaya tiyatroya vs git. Eşin de dinlensin yorgunluğunu atsın. Biraz akışa bırakın ikinizde.
Haklısın sanırım

Valla kusura bakma da seni kıskandığı için çalıştırmıyorsa bütün o yorgunluğu da çekecek? Senin mesleğin ne? Sekreterlik aşçılık filan mı?
Erkekten kaynaklı infertilite için Ankara’da Prof Dr Kaan Aydos var. Aklında olsun. Benim eşimde morfoloji bozukluğu var. (25 senedir içki-sigara İçen adamın spermi olduğuna da yine şükür) tam biz onda tedavi olurken, ben tüp bebekle hamile kaldım. Eşinde azospermi yoksa, çok endişe etme.
Ama çocuk için acele etme. Daha yaşın genç. Önce evliliğinizi oturtun.
Muhasebe mezunuyum. Muhasebe işi yapiyorum. Hayır azospermi değil çok şükür. Kaan hocayı duydum araştırırken ama doktorlar tüp bebek veya aşılamaya gerek yok şuan dedi. Hareketlilik az eşimin degerlerinde. Doğal yolla olabilir diyorlar ama sanırım stresten dolayı olmuyor

Ne kadar kolay geliyor size yargılamak konuşmak. İş degistirmesini daha az yorulacagi bir işte calismasini bende isterim ama evin kirası vs varken bu kadar borç varken iş bulmadan işten ayrilmayi mantıklı bulmayan biriyim sadece. Ve piyasada herkes o gelsin iş verelim diye beklemiyor. Benim içinde aynı şey geçerli. İş ariyor ama bulamıyorum
Madem borç harç var, bu kadar zor şartlarda çalışan eşe rağmen işten çıkmasaydınız.
O zaman iş değiştirme şansı da olurdu.
Eşim işten çıkmamı istedi, borç harç varken bahane değil kusura bakmayın.
Her istediğini önüne ardına bakmadan yapıyor musunuz?

Naçizane tavsiyem çocuk olmuyorsa olmasın eğlenmeye bakin,gerisi hikaye cocukda olsa bazen olmuyor işte.
Benimkide eskiden sevgiliyken çok ilgili neşeliydi evlendik takii o o.. hayatımıza girene kadar hersey iyiydi sonrası adam birden değişti, büyü yapılmış dediler suan bozdurduk tabii eşimin haberi yok ama eski haline birden döndü.
Eşinin ilk haliyle şimdiki hali bir değilse güvendiğin hocaya gitmeni önerebilirim.illa bir kadın değil etrafında yapanlar maalesef çok oluyor.
Sen ne kadar mutluysa karşındakine o kadar kötü olmanı istiyor çünkü kendileri mutsuz sen niye mutlu olasın ki diyorlar.
Sen mesela iliskine renk katmak için adımlar atabilirsin ne bilim söylenmek yerine ki bende çok yapardım film izleyelim yada bugün surda canlı müzikle yer ayirttim ne bilim suraninda yemeği çok güzelmiş hazirim sende giyin gidelim gibi.
Evde biseyler hazırlayabilirsiniz mumlar yemekler inan sen mumları yak cips kola kuruyemis müzik ayarla o adamın o uykusu birden gider hatta sen uyumak istersen o uyumaz çok kişide ise yaramis tavsiye üzerine denemiş olduğum şeydir.
Arkadaşlarınız varsa onlarla aktivite planlayabilirsin yada bit hobi bulun balık tutun resim yapın gibi ... zaten çocuk olmadığın rahatça yapabilirsiniz.
Sen daha neşeli aktif olursan esinde sana ayak uydurucak o üstündeki pasifik gidecektir.
Cocuk konusunda zorlamayın tedavisini olun ama hayatının odak noktası yapmamalisin bence.

Eşimle severek evlendik. 3yillik bir sevgili döneminden sonra evlendik ve 2yillik evliyiz. Bir dönem bende çalıştım ama şuan çalışmıyorum. Eşim işten çok yorgun geliyor. Yola gidiyor bazen günü birlik bazen 10gunluk. Biliyorum çok yorucu bir işi var fakat sürekli iş degistirmesini de istemiyorum. Evlendiğimizden beri bu 2.isi. artık o kadar yorgun geliyor ki akşam ne bir arkadaşımıza ne ailemize yemeğe gitmiyoruz. Neden çünkü yorgun 10da uykusu gelir diye. Sanki bir çocukla veya 60 yaşında biriyle evli gibiyim çok kötü hissediyorum. Pazar günleri evde ama kesinlikle şuraya gidelim bunu yapalım demez benim sorunla yapar ama bende yoruluyorum sürekli onu zorlamaktan. Ve bizim çocuk konusunda da ufak çaplı sıkıntılarımız var Evlendigimiz ilk günden itibaren çocuk istiyoruz. Ama olmadı. Doktora gittik tedaviniz devam ediyor fakat sıkıntı eşimde olduğu için sanırım özgüven eksikliği duyduğunu düşünüyorum. Çünkü. Böyle biri değildi sevgiliyken. Yorgun olduğu ve kafasında çocuk düşüncesi olduğu icinde cinsellik hayatımızda kötü durumda. Lütfen bana bir yol gösterin. Ne yapacağımı şaşırdım konuşup akıl alabileceğim kimsem yok. Ailem şehir dışında ben tekim. Biraz uzun oldu şimdiden kusura bakmayın. Ama cevaplarınızı bekliyorum çok teşekkür ederim ❤️
2. Olur 5. olur ne fark eder ki ?.Sizin için zor olan ne . İşsiz kalip evde pineklemiyorsa adam mutlu oldugu işte çalışsın. Benim eşim inanin neredeyse her yıl iş ve araba değiştirir. Bende bu meslek varken neden daha iyi şartlarda calismayim der ve haklıda. Neden daha insani şartlarda calisacaksa set koyuyorsunuz önüne . Bedensel yorgunluk çok zordur . Bence sizde çalışın ve destek olun. Çocuk konusunu kafaya çok takıyorum çalışıp kafam dağılsın bile diyebilirsiniz. Çocuk işini de önce iş hayatını düzene sokarak yapın. Eşiniz zaten 10gun yola çıkıyormuş ne zaman bebek yapacaksınız

Naçizane tavsiyem çocuk olmuyorsa olmasın eğlenmeye bakin,gerisi hikaye cocukda olsa bazen olmuyor işte.
Benimkide eskiden sevgiliyken çok ilgili neşeliydi evlendik takii o o.. hayatımıza girene kadar hersey iyiydi sonrası adam birden değişti, büyü yapılmış dediler suan bozdurduk tabii eşimin haberi yok ama eski haline birden döndü.
Eşinin ilk haliyle şimdiki hali bir değilse güvendiğin hocaya gitmeni önerebilirim.illa bir kadın değil etrafında yapanlar maalesef çok oluyor.
Sen ne kadar mutluysa karşındakine o kadar kötü olmanı istiyor çünkü kendileri mutsuz sen niye mutlu olasın ki diyorlar.
Sen mesela iliskine renk katmak için adımlar atabilirsin ne bilim söylenmek yerine ki bende çok yapardım film izleyelim yada bugün surda canlı müzikle yer ayirttim ne bilim suraninda yemeği çok güzelmiş hazirim sende giyin gidelim gibi.
Evde biseyler hazırlayabilirsiniz mumlar yemekler inan sen mumları yak cips kola kuruyemis müzik ayarla o adamın o uykusu birden gider hatta sen uyumak istersen o uyumaz çok kişide ise yaramis tavsiye üzerine denemiş olduğum şeydir.
Arkadaşlarınız varsa onlarla aktivite planlayabilirsin yada bit hobi bulun balık tutun resim yapın gibi ... zaten çocuk olmadığın rahatça yapabilirsiniz.
Sen daha neşeli aktif olursan esinde sana ayak uydurucak o üstündeki pasifik gidecektir.
Cocuk konusunda zorlamayın tedavisini olun ama hayatının odak noktası yapmamalisin bence.
Çok teşekkür ederim tavsiyelerin için deneyeceğim. İnşallah sizinde herşey eskisiden daha güzel olur

Back
X