Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba. Ben burada yeniyim. O yüzden yazım yanlışı veya her hangi bir yanlış kelime kullanırsam şimdiden özür diliyorum.
Eşimle severek evlendik. 3yillik bir sevgili döneminden sonra evlendik ve 2yillik evliyiz. Bir dönem bende çalıştım ama şuan çalışmıyorum. Eşim işten çok yorgun geliyor. Yola gidiyor bazen günü birlik bazen 10gunluk. Biliyorum çok yorucu bir işi var fakat sürekli iş degistirmesini de istemiyorum. Evlendiğimizden beri bu 2.isi. artık o kadar yorgun geliyor ki akşam ne bir arkadaşımıza ne ailemize yemeğe gitmiyoruz. Neden çünkü yorgun 10da uykusu gelir diye. Sanki bir çocukla veya 60 yaşında biriyle evli gibiyim çok kötü hissediyorum. Pazar günleri evde ama kesinlikle şuraya gidelim bunu yapalım demez benim sorunla yapar ama bende yoruluyorum sürekli onu zorlamaktan. Ve bizim çocuk konusunda da ufak çaplı sıkıntılarımız var. Evlendigimiz ilk günden itibaren çocuk istiyoruz. Ama olmadı. Doktora gittik tedaviniz devam ediyor fakat sıkıntı eşimde olduğu için sanırım özgüven eksikliği duyduğunu düşünüyorum. Çünkü. Böyle biri değildi sevgiliyken. Yorgun olduğu ve kafasında çocuk düşüncesi olduğu icinde cinsellik hayatımızda kötü durumda. Lütfen bana bir yol gösterin. Ne yapacağımı şaşırdım konuşup akıl alabileceğim kimsem yok. Ailem şehir dışında ben tekim. Biraz uzun oldu şimdiden kusura bakmayın. Ama cevaplarınızı bekliyorum çok teşekkür ederim