Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sevgili konu sahibesi yani yazılımda geç saatlere kadar çalışmak normal
Ben en erken 7de çıkıyorum
İşler yetişmezse de pazarları da çalışıyorum
İşler yetişirse de pazarları yine çalışıyorum, pazarı kendimi geliştirmeye yeni şeyler öğrenmeye adıyorum . Sürekli kendini geliştirme, yenileme alanı yazılım kesinlikle çalışma saatleri içinde kalmıyor insan
Sizi sevmemesi gibi bir şey yok kesinlikle eminim seviyordur ama şartlar bu başarılı olmak sivrilmek çok çalışma gerektiriyor
Kocamda hep bu erkekler neden eve gitmiyor benim evden çıkasım yok elimden gelse calismiycam yada erken emekli olayım şimdiden çok calisayimda diyor sizinki bir degisikmis ahahaahana iki çocuğu nasıl yaptınız gorusemiyorsunuz
Kocamda hep bu erkekler neden eve gitmiyor benim evden çıkasım yok elimden gelse calismiycam yada erken emekli olayım şimdiden çok calisayimda diyor sizinki bir degisikmis ahahaahana iki çocuğu nasıl yaptınız gorusemiyorsunuz