- 3 Şubat 2016
- 152
- 228
- 18
- Konu Sahibi Kristalbyn23
-
Benim çocukluğumdan beri tek hayalim resim öğretmeni olmaktıama bunu yapabilmek için var olan yetenegimi birazcık daha gelistirmem gerekiyordu . Eşime resim kursuna gönder dedim 5 ay oyaladiktan ve ümit verdikten sonra bir kavga çıkararak(hatta şiddet uyguladı ) "gitmeyeceksin" dedi ve bende " tamam senin paranla başarılı olacaksam haram olsun "dedim ve artık kursa gitmek istemiyorum . Çaresiz güzel çizimlerim ve karakalem yeteneğimin heba olmasını göze aldım ve hemen atanabilecegim bir mesleğe yönelmek istiyorum . çünkü kendi paramla birde resim öğretmenliği 2. üni okumak istiyorum. Bu sene lise açıktan bitecek ve esime bu arada elazigliyim . elazığ fırat üniversitesine gitmek istediğimi üniversiteyi açıktan okumak istemediğimi söyledim bu seferde ona arıza çıkarıyor ilahiyat 50 ile atanıyor onu okumak istiyorum . hemen atanıp başarılı olmak istiyorum. Hayallerimi gerçekleştirmek istiyorum ama hep engel oluyor ( ne yapmalıyım benim hayallerim ne olacak peki
Beni öldürmeye niyetlisin derOna şunu anlat. Allah göstermesin sana birşey olsa çocuğuma kim bakacak tek başımıza nasıl yaşayacaz diye güzel bir dille anlat. İşe yarayacaktır.
19 yaşındayımyaşınız kaç?
19 yaşındasın ve okuma hayalin varken evleniyorsun sanırım bir de oğlun var çok erken değil mi ailenin zoruyla mı evlendin?19 yaşındayım
Demez :) dese bile aklına birşeyler gelir merak etme :)Beni öldürmeye niyetlisin der
Hayır sosyal bir çevrem olsun okula gidiyim geleyim başarılı olayım istiyorum ama anlamıyor .ssŞiddet görüyorsunuz ve çocuğunuz var.
Resim ya da üniversite eğitimini o evde sürdürmek istediğinize emin misiniz?
Yaşınız çok küçükmüş. Ne ara evlendiniz ne ara çocuk yaptınız? Keşke bu kadar acele etmeseymişsiniz. Bunları isteyeceğinizi tahmin edemediniz mi?Hayır sosyal bir çevrem olsun okula gidiyim geleyim başarılı olayım istiyorum ama anlamıyor .ss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?