- 3 Şubat 2016
- 152
- 228
- 18
- Konu Sahibi Kristalbyn23
-
19 yaşındasın ve okuma hayalin varken evleniyorsun sanırım bir de oğlun var çok erken değil mi ailenin zoruyla mı evlendin?
Aile baskısı yok nişan yaptık oncesinde zaten gorusuyorduk . eşim beklemek istemedi evlendik ama bilmiyorum. Hayallerimi gerçekleştirmeme mani olacağını bilmiyordum .19 yaşındasın ve okuma hayalin varken evleniyorsun sanırım bir de oğlun var çok erken değil mi ailenin zoruyla mı evlendin?
Hayaller kurarak evlendik eşim önceden bu kadar katı değildiHayalleriniz vardıysa 19 yaşında evli bi kadın olmanın mantığı neydi? Üstelik insanlar belki bana kızıcak ama bi erkek olsam evlendikten sonra bende eşimi okutmazdım.Hele küçük bi çocuğumuz varsa.Okicaktıysa evliliği biraz daha erteleseydi derdim kabul etmezdim. Yüksek lisans doktora filan yapıcaksa o ayrı. Aileniz sizi zorla vermediyse, yaptığınız gariplik karşısında şaşkınım. Ama aileniz yüzünden bu yaşta evlendiyseniz söylediklerimin hepsini unutun.
keşke önce hayallerini gerçekleştirip sonra evlenseydin.Aile baskısı yok nişan yaptık oncesinde zaten gorusuyorduk . eşim beklemek istemedi evlendik ama bilmiyorum. Hayallerimi gerçekleştirmeme mani olacağını bilmiyordum .
Hayır ben epilepsi hastasiydim lisedeyken ders çalışmak beynimi yoruyordu. Doktorun hep yatmami istedi dinlenmek felan . bu yüzden başarısız oldum okuldan atıldım . ama iyiyim çok şükür ilaç bile almiyorum. Yarım kalan hayallerime devam etmek istiyorum ama olmuyor iste nasipelazig da zorla evlendirilme olmaz pek.
senin tercihinmiydi evlenmek.gerci lise bile okunmamis.ailenden kaynakli sorun mu var?
Hayaller kurarak evlendik eşim önceden bu kadar katı değildi
Evet bakın yada ben şöyle anlatmayım 7 yasimdan 16 yaşıma kadar suren beyni yoran bir hastalıkla pencelestimkeşke önce hayallerini gerçekleştirip sonra evlenseydin.
çünkü her erkek karısı evlendikten sonra okula devam etmesini kabul etmeyebiliyor.
zaten evlendikten sonra okumak bence çok zor,
ikinci üniversitenin son sınıfını evlenince bitirdim ben ve gerçekten evliyken çok daha zor oldu.
önceden sana kesinlikle okuturum diye söz verip öyle evlendiyse seni kandırmıştır.
keşke okulunuzu bitirip öyle evlenseydiniz.
yapabileceğiniz tek şey eşinizle bu konuyu tekrar tekrar güzelce konuşup ikna etmeye çalışmak.
Doğrudur . bilmiyorum artık onu taniyamiyorumÖnceki konunuzu okudum. Eşiniz size abisinin ve eltinizin önünde yumruk atmış. Ayrıca aşırı kıskanç. Sizin sorununuz eşinizin kıskançlığı. Bu her şeyin önünde engel.
Evet oğlum o benim .:)resimdeki sizin çocugunuz deil herhalde?
Çok küçükmus yasin daha. Biraz erken evlenmişsin. Ben senin yerinde olsam iş bulur çalışır kendi paramla universiteyi okurdum. Eşinin buna karisma hakki olduğunu düşünmüyorum. Sen onun hayallerini engelliyor musun?19 yaşındayım
Evet cizim yapmak zor is bir kere gercekten dikkat ve beceri istiyor evde bir cok malzemem var ve vaktimi ayirdigimda ciziyorum biseyler. Internetten insan yüzleri indirip karakelem calismasi yapiyorum . insanlar bu beceriye sahip olmak icin para dokuyor ve bu yetebnek bende varken bende ilgiliyken onume engeller cikiyorMerhaba,bende resim ogretmenligi bolumu öğrencisiyim Elazığda yetenek sinavina girmedim sistemini bilmiyorum ama genel olarak eğer ygs'de iyi bir puan yaparsaniz cizimde baraji asmaniz bile yetiyor bazı okullarda ama fırat universitesi buna ne kadar dahil bilmiyorum :) basarabileceginize inanin daha once bunlari gozlemleme firsatim oldu eğer siz istiyorsaniz kurs size rehberlik eder, yol gosterebilir,hatalarını soyler ama siz duzeltmezseniz pek bir faydasi olmaz acikcasi. cizmeye basladiktan 10 gun sonra mucizeler beklemeyin,sabır isi. zaten cizdikte,baktıkça hatalarinizi goreceksiniz. internette cok fazla sanat atolyesi sayfalari var ve cok sayida desen,imgesel,obje çizimi atıyorlar ilk baslarda bunlardan yararlanarak baslayabilirsiniz. imgesel ve obje desene nazaran daha kolay sayet saatlece oturacak bir model zor bulunuyor desende ise kesinlikle 1 ciziyorsaniz 10 kez bakin,gözlemleyin. Eğer canlı model bulamazsaniz parka cikip ordaki insanlari bile eskizleyebilirsiniz.Kendinize bu iyiliği yapın her gün biraz bile olsa vakit ayirin,zaman ve emek gerekiyor bir yerde bolca sabır tabi ki:) İnanın ve basarin.Oyle guzel bir bölüm istiyorsunuz ki,icinde her sey var. umarım gönlünüzce olur.
Evet esimde okuyorr liseyi o 5 yildir bitiremedi benim daha acikta 1. Yilim mezun olacagim bu seneEsiniz üniversite mezunu değilse sizin okumanizi istemeyebilirler. Bir de orgun eğitimde .okumak istiyorsunuz. Adamın aklına bin bir turlu şey geliyordur. Keşke evlenmeyi erteleyip önce okulunuzu bitirseydiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?