- 24 Nisan 2015
- 161
- 170
- 303
- Konu Sahibi parcalandim
-
Belki isteksiz bi adamdır çok istekli adamlar olduğu gibi başından beri mi böyleydi sonradan mı oldu belki değiştirmeniz gereken bişeyler vardır misal kendinizi mi saldınız bakımsız mısınız öylesiniz demiyorum ama bu gibi sebepler olabilirmi
sızı ıtmesıne falan nrmal dıyemeyız belkı ama canm bı bayann ayda ortalama 1 hfta adet dongusunu sayarsak gerıye 3 hafta kalr o 3 haftadada 3 4 7 8 demıssın pekte az saylmaz yanı ortalaması 5 6 oluyor.... ama herkesn bklentısı farklı demekkı....
Sonradan mı böyle oldu
Bencede ayda 3-4 çok az yani yeni evlisin ve haftada 1 oluyor demek!
En başından beri böyleyse adamın rutini böyledir. Bu konuda pek yapacak bişey yok.
Rüyasında olduğundan emin misin ???
Ayda 3-4 çok mu az ???
Şaşkınım.
Çok az!!Eminim kendisi söylüyor, akşam yorgunduk yapamadık rüyamda oldu diyor. Haftada yada 10 gunde bikere çok mu sizce?
3-4 kez gerçekten az 9 aylık bir evlilik için. Fakat 7-8 oluyorsa bence mesele yok, çok da sıkmayın
Bazı adamlar düşkün değil
Pek sevmiyor demek ki çok yorma sevisirken bari de iyice kacmasin
O önceleri 7-8 dediğim. Şimdi haftada 1 kez olursa yafa 10 günde 1 kez.
Bu az.. Yani kendi eşimle kıyaslıyorum biz de 7 aylık evliyiz.. Ve 2 günden fazla durmaz eşim. Konuşmaya çalışın illaki bi nedeni vardır. Ayıptır sorması erken boşalma vs gibi problemleri var mıydı. Bunlar da erkekleri itiyor ilişkiden7-8 ilk aylardaydı. Simdi iyice azaldı ayda 2deyiz şu anda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?