- 24 Nisan 2015
- 161
- 170
- 303
- Konu Sahibi parcalandim
-
bir erkekde itmez ya esi veya sevgilisi ona yaklasınca zor cidden su kk de tam tersi bir konu acılmıyor bu adamların isteksizligi nedir boyle
Dokuz aylık evlilikte 3-4 normal değil bence.
Her ilişkinin dinamiği farklı ama bu 10 yıl sonraki rutin olmalı sanki.
Gerçekten ilginç ya sen sokulma bi de bakalim ne zaman gelecek devamli talepte görev gibi geliyordur belki soguyodur
kime ya da neye göre?
bizim baştan beri haftada 1, en fazla 2.
ve bunu sorun etmiyoruz.
belirli bi kural olmasagerek, bunla ilgili.
İste bende çok mu istekliyim diyorum. Sorunu kendime yukluyorum sonra.
Ay cidden rüyamda boşaldım napalım gibi bir bahane mi üretiyor?Yok yatakta falan iştahı geliyor, bende yanasiyorum İs var yarin diyor, su bu diye bahane bulup uyuyalim diyor. Bazende oluyor birliktelik. Bazende sabah rüyamda seni gördüm bosaldim diyor . benimde ihtiyacım var sana sen rüyanda vücudun boşaltım yapıyor diyorum. O da sinirleniyor bu defa. Herşey o mu diye.
İstekli olmak bir sorun değil ki, bunu sorun olarak görmemelisin.
Mesela bugün ben isteyim gündüz o gece işte 2 gün boyunca evde pazartesi akşamı gorusucez. Sürekli evde olma birlikte olma imkânı yok.
Ay cidden rüyamda boşaldım napalım gibi bir bahane mi üretiyor?
Karşılaşsam gerçekten çok gıcık olurdum.
Haftadan2 3 bile az canım hergün olur hatta bazen günde 2 kez bile olur yani başından beri eşinde bi problem var gibi sende bi sorun yok benceDaha önce haftada 2-3 kez birliktelik oluyordu. Biraz kilo aldım ama ara ara başka laflarla beni beğenmiyorsun diye takiliyorum yoook ben seni çok seviyorum çokta begeniyorum diyor.
Hala en baştaki fikrimdeyim. Tavrını biraz sertleştirmen lazım bu konuda bişey elde etmek istiyorsan.
Haftadan2 3 bile az canım hergün olur hatta bazen günde 2 kez bile olur yani başından beri eşinde bi problem var gibi sende bi sorun yok bence
Ayda 2-3 normaldir diyen kitleyle hala savaşırken, haftada 3-4 az, her gün hatta günde iki kez normal diyen varmış. Konuya yeni bir boyut getirdin bacımHaftadan2 3 bile az canım hergün olur hatta bazen günde 2 kez bile olur yani başından beri eşinde bi problem var gibi sende bi sorun yok bence
Ayda 2-3 normaldir diyen kitleyle hala savaşırken, haftada 3-4 az, her gün hatta günde iki kez normal diyen varmış. Konuya yeni bir boyut getirdin bacım
Bide ilişki esnasinda ben aci cekiyorum ama ona rağmen istekliyim. Ona noluyorsa :)
O gun asiri sadece yumurtlama donemi icinDoktorlar da gün aşırı diyor (tabi bebiş isteyenlere)
Evet biliyorum.Doktorlar da gün aşırı diyor (tabi bebiş isteyenlere)
İlişki sırasında neden acı cekiyorsun? Normal şartlarda olmaması lazım. Doktora göründün mü?
Evet biliyorum.
Bunun sayısı olmaz bence. Mesela ayda 20 de olabilir, 2 de. İş duruma, psikolojiye. Hatta politikaya dayanan sebepler bile üretebiliriz bunun için
Bence seni sayısı değil de. Geri çevrilmek kızdırıyor. Ki çok haklı buldum seni. Ben de sinir olurdum. Sonuçta sadece erkekler için yaşanmıyor cinsellik. Kadınların da duyguları hormonları var. Ciddi bir şekilde konuşmanı tavsiye ederim. Hayat cinsellik değil ama, şimdi istiyorsan ve imkanlarınız da varsa neden olmasın?
Sen bebek mi istiyorsun? Eğer öyleyse olay değişir. Belki kendisi istemiyordur ve o yüzden kaçıyordur bahaneyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?