Eşim isteksiz mi ben mi yanlış düşünüyorum?

Esoskirec

Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2021
143
224
26
Dedirtemezsiniz bir erkeğe bunu..ne kadar meraklısın düskünsün sekse derler mesela ama kendilerine düskün degilim gerçeğini konduramazlar.

Belki yerine göre dikkatini cekecek yorgunluğunu 2.plana atacak girisimler olsa degisir?
Ya çok da utanıyorum bunlari yazarken :KK43: mesela güzel bir gecelik giyinip yanına gidiyorum o an telefon elinde oynuyorsa bana bakıp çok güzel olmuşsun der ama oynuna devam eder. Başka ne yapılır bilmiyorum
 

Esoskirec

Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2021
143
224
26
Benim eşimde haftada bir yeterli gelir ,ama biraz isteği artsın ilişkimiz daha ekşınlı olsun dıye bal polen gınseng içerikli vitamin veriyorum akşamları ,sabahta biraz yatakta cilve yaparsan gerisi geliyor,gerçekten faydası var onların isteği artırıyor ve de daha perfonması yüksrk oluyor,denemekte fayda var
Evet aslında bunları soracaktım mesela neler almam lazım neler yedirmeliyim? Öyle çok anlamam evde de pek bulunmaz öyle bal pekmez kuruyemiş falan. Acaba enerjisi mi düşüyor
 

sub

deniz gözlüm
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2011
682
237
Evet aslında bunları soracaktım mesela neler almam lazım neler yedirmeliyim? Öyle çok anlamam evde de pek bulunmaz öyle bal pekmez kuruyemiş falan. Acaba enerjisi mi düşüyor
Evet aynen enerjisi düşük olabilir mesela fındık fıstık yediklerinde çok fark oluyor ilişkimiz güzel geçtiğinde sen bugun kuruyemiş mi yedin diyorum mesela anlaşılıyor ,her akşam bir avuç kadar fındık fıstık keçi boynuzu pekmezi bir tatlı kaşığı polen yedirin birde ginseng karışımlı vitamin alın göreceksiniz farkı,biz bi kaç yıl önce tatildeyken eşim arkadaşına rastlıyor oda polen satıyormuş almış kendisinden her akşam yedik hep beraber adam her sabah istıyor noldu sana bey dıyorum bende bilmıyom nolduğunu seni çok arzuluyorum demiştı çok güzel geçmişti tatilimiz eve geldiğimde polenın faydalarınu okuyunca anladık
 

Falan Filan

Aktif Üye
Doğa Severler Kulübü
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2020
1.652
4.921
Ya çok da utanıyorum bunlari yazarken :KK43: mesela güzel bir gecelik giyinip yanına gidiyorum o an telefon elinde oynuyorsa bana bakıp çok güzel olmuşsun der ama oynuna devam eder. Başka ne yapılır bilmiyorum
Libido arttiran gidalar yedirilebilir;d bir de gecelikte yine yatak cinsellik cagrisimi var ya hani belki yetmiyordur.
Marilyn Monroe geceleri uyumadan once sadece Chanel No.5 giydigini söylemisti mesela :KK53: bir parfüm bile ele alabilir birtakim olaylari..:d
Birşeyleri degistirin düsünün bulun;s Bulduklariniz yatagi direkt cagristirmasin..
 

Carinanebulasi

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2019
1.355
2.711
27
Ya çok da utanıyorum bunlari yazarken :KK43: mesela güzel bir gecelik giyinip yanına gidiyorum o an telefon elinde oynuyorsa bana bakıp çok güzel olmuşsun der ama oynuna devam eder. Başka ne yapılır bilmiyorum
Ben olsam o telefonu alır atardım. Başka bir sorun mu var eşinde
 

Hamilelik günlüğü : Doğumdan bu güne 526 gün geçti.

Citemik

Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2020
200
133
31
Merhaba hanımlar :)
Aslında biraz utanarak açacağım bu konuyu nerden başlasam bilemiyorum. 10 aylık bir evliliğim var. Daha öncesinde 7 sene beraberdik. Tabi bu 7 senede yakınlaşmalar oldu ama cinsellik yaşamadık. Eşim 29 ben 26 yaşındayız. İkimiz de çalışıyoruz ikimizin de yoğun iş temposu var fakat eşimin işi biraz daha yorucu. Ev işlerine pek yardımcı olmaz bunu söyledim ki evde yorulmadığını bilin diye. Akşam 6 buçuk gibi gelir eve yemeğini yer TV'nin karşısında mayışır. Sorunum şu ki cinsellik haftada bir ben zorlarsam iki defa anca oluyor. Ve bu evlendigimiz ilk günden beri aynı. Yeni evli arkadaşlarımın anlattıklarına bakınca çok şaşırıyorum. Bazı geceler yanaşırım hatta birçok gece ben yanaşırım ama yorgunum der. 10 defa başıma gelmiştir bu olay. Ben de kendimi gurursuz hissetmeye başladım artık. Onunla konuşmayı denedim ama sadece görüyorsun çok yoğunum çok yoruluyorum anlayışlı ol lütfen falan diyor. Nasıl bir tavır takınmalıyım sizce? Umarım konuyu doğru yere açmışımdır. Teşekkür ederim şimdiden 🥰
Bizim de 3 yıl oldu evleneli.ilk yıl surekli istiyordu simdi dediğin gibi resmen bebek için yapıyoruz.konustuk, yani o kadar yıllar hiç biriyle birlikte olmamışsın o yuzden fazla istiyordum diyor ama suan işi asiri yoğun o yuzden yorgun geliyorum diyor hafta sonları daha aktifim ama iste bebek için olunca hafta içi hafta sonu olmuyor. Zorlamayla yapıyoruz bazen bazen istekle. Fantezi çamaşırlar giyip tahrik ediyorum ben de artik😄
 

Birgaripanne

Sevda kalptendir.
Doğa Severler Kulübü
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2018
4.907
12.411
Haklisinda
Cok olunca da dert oluyor
 


Vücut Kitle İndeksim (VKI) tavsiye edilen VKI değer aralığının üstünde.
Boyuma göre tavsiye edilen VKI aralığında olmam için ağırlığımın 42 Kg. ile 56 Kg. arasında olması gerekir.
Boyum : 150 cm. Başlangıç Kilom :81 Kg. Şimdiki Kilom :78 Kg.

Esoskirec

Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2021
143
224
26
Evet aynen enerjisi düşük olabilir mesela fındık fıstık yediklerinde çok fark oluyor ilişkimiz güzel geçtiğinde sen bugun kuruyemiş mi yedin diyorum mesela anlaşılıyor ,her akşam bir avuç kadar fındık fıstık keçi boynuzu pekmezi bir tatlı kaşığı polen yedirin birde ginseng karışımlı vitamin alın göreceksiniz farkı,biz bi kaç yıl önce tatildeyken eşim arkadaşına rastlıyor oda polen satıyormuş almış kendisinden her akşam yedik hep beraber adam her sabah istıyor noldu sana bey dıyorum bende bilmıyom nolduğunu seni çok arzuluyorum demiştı çok güzel geçmişti tatilimiz eve geldiğimde polenın faydalarınu okuyunca anladık
Alcam valla aktarlarda satılır herhalde dini polen ginseng falan:)
 

monicatak

Guru
Doğa Severler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Mart 2008
5.483
7.641
Ya çok da utanıyorum bunlari yazarken :KK43: mesela güzel bir gecelik giyinip yanına gidiyorum o an telefon elinde oynuyorsa bana bakıp çok güzel olmuşsun der ama oynuna devam eder. Başka ne yapılır bilmiyorum
Yok artık ya nasıl dayanıyorsunuz böyle birine? Saf mı acaba eşiniz gecelik giyip süslenen bir kadın var karşısında, çok güzel olmuşsun deyip telefonla oynamak da neymiş?

Yeni evlisiniz bu sıklık hiç normal değil. Hele ki 7 yıllık ilişkide hiçbir şey yaşamadan evlenmiş bir çift için hiç normal değil. 7 sene beklemiş bir erkek için haftada 1 çok az, o da sizin zorlamanızlaymış zaten.

Ginseng falan demişsiniz çözüm olabilir ama sorunun kaynağını anlamak lazım. Sordunuz mu eşinize? İlk günden beri böyle diyorsunuz çünkü sonradan olsa yorgunluk denebilir evet ama evlendiğiniz günden beri olması normal değil. Daha 10 ayda böyleyse 5 yıl sonra falan hiç yapmayacak hale gelecek burası böyle konularla dolu
 


neyiseda

:)
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2015
2.951
2.710
Canım Instagram'da ve YouTube da Esra Ezmeci diye bir kadın var . Tuzlu su tarifi ile kadınlar erkekler tarafından fark edilip arzulaniyormus. Eşinden yana dertli olup bu tuzlu suyu yaptıktan sonra cok faydasini gören var . Bir dene istersen
 

Esoskirec

Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2021
143
224
26
Yok artık ya nasıl dayanıyorsunuz böyle birine? Saf mı acaba eşiniz gecelik giyip süslenen bir kadın var karşısında, çok güzel olmuşsun deyip telefonla oynamak da neymiş?

Yeni evlisiniz bu sıklık hiç normal değil. Hele ki 7 yıllık ilişkide hiçbir şey yaşamadan evlenmiş bir çift için hiç normal değil. 7 sene beklemiş bir erkek için haftada 1 çok az, o da sizin zorlamanızlaymış zaten.

Ginseng falan demişsiniz çözüm olabilir ama sorunun kaynağını anlamak lazım. Sordunuz mu eşinize? İlk günden beri böyle diyorsunuz çünkü sonradan olsa yorgunluk denebilir evet ama evlendiğiniz günden beri olması normal değil. Daha 10 ayda böyleyse 5 yıl sonra falan hiç yapmayacak hale gelecek burası böyle konularla dolu
Evet sordum tabiki de. Ona göre ben abartıyorum aslında çok normal her şey. Zaten çok yoruluyorum görüyorsun falan diyor. E bende üzerine gitmiyorum demek huyu böyle düşkün değil diyorim