• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Eşim istemiyo beni aramayın " çok bozuldum

SalakSacma

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2017
1.490
723
123
27
Ayy çok bozuldum . Lisede cok yakın 5 kız arkadaştık biri kaçarak evlendi. Evliliğinin ilk yılı az da olsa görüştük sonra çeşitli bahanelerle görüşmemeye çalıştı bi kaç olay oldu ve baya ayıp etti eşinden kaynaklıdır diye görüşmeyi kestik 4ümüz birden saydırıp . Aradan aylar geçti bi gün aklıma geldi 2. Çocuğu doğmuş hüzünlendim . Biz küs değiliz her ihtiyacın olduğunda yanındayız dedim konuştuk kapattık . Bidaha da rahatsız etmedim . Bugun mesaj atmış bişey sormuş bende cevap vermek için aradım 1 saat sonra döndü eşim yanımda bidaha aramanızı istemiyo dedi . Bişeyde diyemedim tamam dedim. Kimseye bişey anlatamadım içim içimi yiyo nasıl bozuldum

Valla nedenini sormaya bile korktum.

Adam kimbilir nasil birsey salladi görüşmesin diye
Herkesinde akli fikri var
Birazda kullanmak lazim.
Arkqdaslariyla bile görüsturmeyen daha nelerden kisitliyordur yazik yani

Ayy çok bozuldum . Lisede cok yakın 5 kız arkadaştık biri kaçarak evlendi. Evliliğinin ilk yılı az da olsa görüştük sonra çeşitli bahanelerle görüşmemeye çalıştı bi kaç olay oldu ve baya ayıp etti eşinden kaynaklıdır diye görüşmeyi kestik 4ümüz birden saydırıp . Aradan aylar geçti bi gün aklıma geldi 2. Çocuğu doğmuş hüzünlendim . Biz küs değiliz her ihtiyacın olduğunda yanındayız dedim konuştuk kapattık . Bidaha da rahatsız etmedim . Bugun mesaj atmış bişey sormuş bende cevap vermek için aradım 1 saat sonra döndü eşim yanımda bidaha aramanızı istemiyo dedi . Bişeyde diyemedim tamam dedim. Kimseye bişey anlatamadım içim içimi yiyo nasıl bozuldum
Amaan bu tipler bitmezz.Benim canım kardeşim gibi gördüğüm her anımı paylaşıp birlikte büyüdüğüm teyze kızım evlendi attı bana kazığı. Her hafta en az 2 gün birlikte kalırdık.Bi küs bi barışık giden bi ilişkisi vardı.Her barıştığında benden uzaklaşırdı. Bi ara uzaklaştı 10 15 gün sonra nişanlandı. Evlendi tamamen muhatap olmayı kesti kocam istemiyo dedi. Sonra geçenlerde tekrar aramaya başladı. Her gün arardı. Kocasıyla kayınvalidesiyle problemleri vardı.Şöyle yap böyle yap dedim.Çok sağol şu halloldu bu düzeldi dedi kesti aramayı sonrada. Bende çok bozuldum ama napalım kimi insan böyle işte.

Ne demeye mesaj atıyormuş o zaman?
Çok mu elzem bişeymiş soracağı şey.

Silin numarasını gitsin.
Acımayacaksın böylesine.
O kendine acımıyorki
Eşi görüşme demiş diye en samimi arkadaşlarını terketmiş,o boyunduruk altında ezikçe yaşamayı seçmiş bir kadınsa yapabileceğiniz birşey yok.
İnsan eşini dinler amenna ama bu kadarı fazla.
Terbiyesizlik ve vefasızlık etmiş.
Silin gitsin.

Terbiyesiz kadın. Yedin mi bu lafı, aşkolsun sana!
İyi de bu bir hakaret değil ki konu sahibine. Adamın ve kadının problemi. Sende birşey var diye değil belli ki sınırlarını sadece kendi belirlemek isteyen sorunlu bir erkek.
Eminim ki mahcup olarak ve ne kavga dövüşle yazdı o mesajı.

Böyle durumlarda daha da dışlamak yerine, cahil ve cahilliğinden ötürü mağdur olan kadını cesaretlendirmek adına dalaşa girilmemeli.

Aa canım ya nişanlanınca evlenince insanlar çok degisiyor hele en yakın dediğin dost bildigin kisilerden darbe yiyorsun bizde 3 4 arkadaş cok yakındık biri nişanlandı nişanına davet etmeyi bırak haber bile vermedi sosyal medyada fotolarını gördükte öyle haberimiz oldu mesajlara bile cevap vermiyor aradiğımızda acmiyor actıginda 100 defa nişanlısı aradığı icin konuşamıyordu kapatiyordu nişanlanınca zoraki bi kahve içmeye davet ettik hem tebrik eder konuşuruz die ama nerde 1 saniye gecmeden sürekli nişanlisı arayıp durdu sinir olmuştuk o gün işimiz var deyip sonunda kalkmiştik bitirdik o günden sonra konuşmuyoruz şuan tamam eskisi gibi olmasını beklemiyoz ama nişanlanınca falan hemen degişti bizimde kimimiz sözlü kimimiz evlenecez ama hiç böyle davranmamıstık birbirimize nişanlanınca ya da evlenince sadece 2 kişimi görunuyor insana anlamış degilim neyse onlar mutlu olsunda biz eksik olalım

İyi de bu bir hakaret değil ki konu sahibine. Adamın ve kadının problemi. Sende birşey var diye değil belli ki sınırlarını sadece kendi belirlemek isteyen sorunlu bir erkek.
Eminim ki mahcup olarak ve ne kavga dövüşle yazdı o mesajı.

Böyle durumlarda daha da dışlamak yerine, cahil ve cahilliğinden ötürü mağdur olan kadını cesaretlendirmek adına dalaşa girilmemeli.

Karaturnacığım sana göre öyle olmayabilir ama bana göre bu hakaret, ben böyle şeylerin altında bir şey ararım.... O telefonda bunları söylememek de , ya da telefonu açmamak da bir seçenekti bence ama tercih edilmedi. Neyse konu sahibi ne yapacağını bilir, arkadaşını tanıyordur sonuçta az çok.

Karaturnacığım sana göre öyle olmayabilir ama bana göre bu hakaret, ben böyle şeylerin altında bir şey ararım.... O telefonda bunları söylememek de , ya da telefonu açmamak da bir seçenekti bence smacı tercih edilmedi. Neyse konu sahibi ne yapacağını bilir, arkadaşını tanıyordur sonuçta az çok.
Çok üzülüyorum aslında ben, tamamiyle bi boyunduruk altında herşeyi yok sayanlar eninde sonunda pişman oluyorlar. Dönecek kimseyi bulamayınca kapana kısılmış gibi hissediyorlar ya üzülüyorum.
Mesajı belki de o yazmadı bile.
Gerçi ben buradaki tek bir fake konuyu bile anlayamayan saftiriğin biriyim eminim düşündüklerimin tam tersidir:D

Kadının kocası tam sopalık ! Sindirmis demek ki ,korkutmuş iyice ..yoksa sabah mesaj atıp birşey soran ,daha cevabını almadan " aramayın beni ,eşim istemiyor" demez . Böyleleri şiddet de uygular gibi geliyor . Aslında bunun çözümü çarpıp kapıyı ,tek yönlü defolmaktir da kadının buna cesareti yoksa tepkisi de yanlış olmuştur .,

Back
X