- 5 Ocak 2022
- 1.129
- 1.866
- 83
- Konu Sahibi Dnzelfmltm
-
Geri cekilme bir korunma yontemi de gil dir.ben istiyordum zaten ama süpriz oldu. eşim korunuyor.geri çekilme yöntemiyle korunuyoruz..
Konu sahibi ben degilim yalniz :) o zaman esi korunsaymis dogru duzgun. Cocuk konusu iki esin ortak karar vermesi gereken bir konu.Çocuk istememek de kocanızın tercihi. Saygı duymak lazım!
İki çocuk büyümüşse sıfırdan evde cıyak cıyak ağlayan ses duymak istemiyor olabilir. Çocuklar küçükse zaten fena.
Maddi manevi sizle beraber üç kişiye yetebiliceğini biliyordur.
Karısının yeniden hamilelik kilo çatlak cinsel yoksunluğuyla uğraşmak, bir de lohusalıkta eve gelip gitmeyen kalabalık ahaliyi çekmek istemiyordur. Örnekler sıralanır gider.
15 sayfa yazilmis okumadim tum yorumlari. Ben genel olarak cocuk mevzusuna bakisimi dilegetirdim. Herkesin gorusu kendine.Kadın yeni doğanla beraber dükkanda çalışacağını söylüyor. İhmal mi dediniz?
Yorumumda dinden bahsetmedim. Siz başkalarına yardımcı olmayı, eksikliklerini gidermeyi, bir nebze de olsa paylaşmayı müslümanlığa bağlıyorsanız o sizin düşünceniz. Dediğim gibi tüm insanlığın sınavıdır. Sadaka ve zekat paylaşmaktır. Sanıyorum siz paylaşmayı yalnızca müslümanlığa bağlıyorsunuz. Sizin adınıza üzüldüm.Bütün insanlık müslüman mı yani?
Sen 30000 e inandın yani?Ay bunu kaçırmışım hehehheh. Yani, 30 bin tl maaş alıyor kocası diye kendini zengin sanan , milletten iban isteyen biri var karşımızda, neden olmasın? Dükkanı açar açmaz da müşteri akın edecek, para basacaklar tabi o da var.
Hamile bırakanlar erkek ama önlem hep kadınlar üzerine,yıpranan biz, vücudu her türlü kimyasala mahkum olan biz.Gelisen teknolojide erkekler için çözüm bulunsa onlar ilaç alsa iğne yapılsa ne güzel olurÇok haklısınız Ben özellikle doğum kontrol ilacının ve spiralin çok yan etkilerinin olduğunu Duydum. Kadınların böyle kendilerine zarar vermelerini kesinlikle istemem aşırı yan etkileri var deniliyor .
kadınların ya da erkeklerin geçirdiği bir ameliyatla çocuk sahip olmalarına engel olunabiliyor
Kadın ve erkek için ameliyatlar var ama onlar da basit işlemler değil geri dönüşü de yok . daha geçen gün bir YouTuber 3. Çocuğundan sonra tüplerini ameliyat yaptırdı Ama regli sancılarının olaydan sonra hep çok arttığını söyledi .
Erkeklerde ameliyat daha kolay oluyor Ama yaptıran kaç kişi olur
Prezervatifin alerji riski vardır sanırım .
Zaten en iyi doğum kontrol yöntemi bile %100 etkili değilmiş
Aslında çok yöntem var ama kadın vücuduna zarar verecek şeyler genelde . O da erkek dünyası yüzünden öyle .
Ama bunu sadece kadınların yükü gibi onların üzerine yıkmasalar daha iyi .
İnansam ne olur ki? Kadın 30 bini zenginlik olarak görüyor. Ahhh şöyle kafam olsun isterdim.Sen 30000 e inandın yani?
KomikYorumumda dinden bahsetmedim. Siz başkalarına yardımcı olmayı, eksikliklerini gidermeyi, bir nebze de olsa paylaşmayı müslümanlığa bağlıyorsanız o sizin düşünceniz. Dediğim gibi tüm insanlığın sınavıdır. Sadaka ve zekat paylaşmaktır. Sanıyorum siz paylaşmayı yalnızca müslümanlığa bağlıyorsunuz. Sizin adınıza üzüldüm.
Kız bugün tekbaşına net aylık 30 bin kazanan adam ya alt düzey burokrattir ya kalifiye beyaz yakalidir ya da oturmuş işi olan küçük esnaf filandir...Her üç durumda da yatırım veya deneyim yapılmış bir mesleği tak diye bırakıp perdecilik gibi hiç alakasız bir işe girismezsin. Muhtemelen o bize hırsından cevap vermiş olmak için çooooook yüksek olduğunu düşündüğü bir rakam (30 bin) salladı ama bence gerçekte asgari ücret civarı bir gelirleri sadece ve adam şu anda bile zorlandığı için üçüncü çocuğu istemiyor zaten. Ve bence haklı da...İnansam ne olur ki? Kadın 30 bini zenginlik olarak görüyor. Ahhh şöyle kafam olsun isterdim.
Koruma olasılığı %27 çıkmış geri çekilmeninAllah aşkına tüm yöntemler bile%100 sonuç vermez buna rağmen geri çekilme yönetimi ( geri çekilme korunma değildir) uygulamışsınız bravo.
Aylık 30 bin tl kazanacak tıynette insanların bile yaşam kalitesi epey bir miktar düşmüşken ben asgari ücretle yaşamaya çalışan bazılarının bu üçer beşer çocuk yapma azmini hiç anlamıyorum şu an, nasıl bir cesaret .Kız bugün tekbaşına net aylık 30 bin kazanan adam ya alt düzey burokrattir ya kalifiye beyaz yakalidir ya da oturmuş işi olan küçük esnaf filandir...Her üç durumda da yatırım veya deneyim yapılmış bir mesleği tak diye bırakıp perdecilik gibi hiç alakasız bir işe girismezsin. Muhtemelen o bize hırsından cevap vermiş olmak için çooooook yüksek olduğunu düşündüğü bir rakam (30 bin) salladı ama bence gerçekte asgari ücret civarı bir gelirleri sadece ve adam şu anda bile zorlandığı için üçüncü çocuğu istemiyor zaten. Ve bence haklı da...
Anam öyle deme kocam 30000 alsa pamuklara sararim adamı.İnansam ne olur ki? Kadın 30 bini zenginlik olarak görüyor. Ahhh şöyle kafam olsun isterdim.
Sokaklarda dilenenlerin nasibi nerde?yorumunuz için teşekkür ederim.maddi durumumuz iyi çok şükür... her çocuk nabiyle gelir. demekki alacağı nefes var mış diye düşünüyorum. adetim bittikten sonra olmuştu ilişki hiç beklemiyorduk süpriz oldu. hayırlısı diyelim.
Biraz önce dediler ya, çocuk rizkiyla gelir, sadaka ve zekat da rıziktir diye.... Zaten hicbirsey bilmiyorsunuz, müminelerimiz anlatınca da anlamiyosunuz...Sorup durmayın işte, her yumurta mutlaka döllenmelidir, boşa giden her bir sperm hücresi cinayettir....Tamam mı?Sokaklarda dilenenlerin nasibi nerde?
9 ve 11 yaşındalarDiğer çocuklar kaç yaşında acaba? O da önemli.
Ben perde dikimcisiyim zaten başkasının yanında çalışıyordum şimdi de kendimize dükkan açacağız. Ne var bunda Allah aşkına.Kız bugün tekbaşına net aylık 30 bin kazanan adam ya alt düzey burokrattir ya kalifiye beyaz yakalidir ya da oturmuş işi olan küçük esnaf filandir...Her üç durumda da yatırım veya deneyim yapılmış bir mesleği tak diye bırakıp perdecilik gibi hiç alakasız bir işe girismezsin. Muhtemelen o bize hırsından cevap vermiş olmak için çooooook yüksek olduğunu düşündüğü bir rakam (30 bin) salladı ama bence gerçekte asgari ücret civarı bir gelirleri sadece ve adam şu anda bile zorlandığı için üçüncü çocuğu istemiyor zaten. Ve bence haklı da...
Kanamanın devamı gelmediği için yerleşme kanması mı acaba diye merak ettim.Sürpriz gebelikte yerleşme kanaması da beklemezsin ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?