Eşim istemiyor aldıralım diyor ama ben kürtaj olmak istemiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eş istemeyip saldığı spermin nasıl farkına varmaz o da bir değişik.. Mutlaka şüphe etmiştir ama bir ertesi gün ilacı almak yerine her şeyi kadına bırakmıştır bu tarz tüm küfür edilesi erkek gibi..

Konu sahibi ben degilim yalniz :) o zaman esi korunsaymis dogru duzgun. Cocuk konusu iki esin ortak karar vermesi gereken bir konu.

Bütün insanlık müslüman mı yani?
Yorumumda dinden bahsetmedim. Siz başkalarına yardımcı olmayı, eksikliklerini gidermeyi, bir nebze de olsa paylaşmayı müslümanlığa bağlıyorsanız o sizin düşünceniz. Dediğim gibi tüm insanlığın sınavıdır. Sadaka ve zekat paylaşmaktır. Sanıyorum siz paylaşmayı yalnızca müslümanlığa bağlıyorsunuz. Sizin adınıza üzüldüm.

Sen 30000 e inandın yani?

Hamile bırakanlar erkek ama önlem hep kadınlar üzerine,yıpranan biz, vücudu her türlü kimyasala mahkum olan biz.Gelisen teknolojide erkekler için çözüm bulunsa onlar ilaç alsa iğne yapılsa ne güzel olur

Komik

İnansam ne olur ki? Kadın 30 bini zenginlik olarak görüyor. Ahhh şöyle kafam olsun isterdim.
Kız bugün tekbaşına net aylık 30 bin kazanan adam ya alt düzey burokrattir ya kalifiye beyaz yakalidir ya da oturmuş işi olan küçük esnaf filandir...Her üç durumda da yatırım veya deneyim yapılmış bir mesleği tak diye bırakıp perdecilik gibi hiç alakasız bir işe girismezsin. Muhtemelen o bize hırsından cevap vermiş olmak için çooooook yüksek olduğunu düşündüğü bir rakam (30 bin) salladı ama bence gerçekte asgari ücret civarı bir gelirleri sadece ve adam şu anda bile zorlandığı için üçüncü çocuğu istemiyor zaten. Ve bence haklı da...

Allah aşkına tüm yöntemler bile%100 sonuç vermez buna rağmen geri çekilme yönetimi ( geri çekilme korunma değildir) uygulamışsınız bravo.
Koruma olasılığı %27 çıkmış geri çekilmenin . Biz hapla birlikte uyguluyoruz bunu, 6 yıldır hamile kalmadım. Tek başına uygulandığında her 100 kadından 73’ü hamile kalır demekmiş %27 koruma.

Aylık 30 bin tl kazanacak tıynette insanların bile yaşam kalitesi epey bir miktar düşmüşken ben asgari ücretle yaşamaya çalışan bazılarının bu üçer beşer çocuk yapma azmini hiç anlamıyorum şu an, nasıl bir cesaret .

Sokaklarda dilenenlerin nasibi nerde?

Kocan olacak dürzü korunmuyor ise sorumluluğu yüklenmek zorunda...

Yapıp zevkini alırken sorun yok sonucunu neden beğen miyor ?

Kimse kusura bakmasın Korunma yolları sadece kadına ait değildir erkek de korunmakta mesul dür... Ya Pipiye sahip çıkıcak yada sonuçlarına katlanacak...

Sokaklarda dilenenlerin nasibi nerde?
Biraz önce dediler ya, çocuk rizkiyla gelir, sadaka ve zekat da rıziktir diye.... Zaten hicbirsey bilmiyorsunuz, müminelerimiz anlatınca da anlamiyosunuz...Sorup durmayın işte, her yumurta mutlaka döllenmelidir, boşa giden her bir sperm hücresi cinayettir....Tamam mı?

Ben perde dikimcisiyim zaten başkasının yanında çalışıyordum şimdi de kendimize dükkan açacağız. Ne var bunda Allah aşkına.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…