Eşim istemiyor aldıralım diyor ama ben kürtaj olmak istemiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
aldırmıcam zaten. allah tan gelen rızkını da verir güzel allahım
Ya Allah rızası için 2022 yılında korunma yöntemlerinden bihaber yaşama cahilliğinden utanmak yerine gelip BEBEĞİ VEREN ALLAH RIZKI DA VERİR ağzı yapıyorsunuz. Eşiniz sizden daha makul birine benziyor (her ne kadar o da korunmayı bilmese bile) ama belli ki kurunun yanında yaş da yanacak. Allah size akıl fikir versin hanımefendi.

Bencede aldırmayın yazık, eşinizi ikna etmenin bir yolunu bulursunuz. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

Niye bu kadar tepki veriliyor anlamiyorum bazen. Tamam devir zor ekonomi kotu ama insanlar maddi durumlarina gore bakabileceklerine guveniyorlarsa istedikleri kadar cocuk yapabilirler. Cocuk sahibi olmak cocuk ihmalidir bile diyecek bazilari nerdeyse. 3 cocuk cok mu ? Burdaki arkadaslar kac kardes ortalama acaba. Cok tuhaf tepkiler.
Cocuk sahibi olmak istemeyenlere tepki gostermek sorular sormak sıkıstirmak ne kadar yanlissa bu da yanlis geliyor bana.

Çok verir. Açlıktan ölen çocukların rızkını niye vermiyor acaba? Rızk sadece karnını doyurmak mıdır? Nasıl bir gelecek sağlayacaksınız üç çocuğa birden?
Rabbim sadakayı zekatı neden ver demiş acaba? Bu da zenginlerin sınavı. Çocuk konusuna yorumum yok. Bu yorumum sizin yorumunuza istinaden idi.

Mesajlarından anlaşıldığı üzere geçim derdi denen şeyle kafasının yorulmadığı belli, çocuklar desen arada derede büyüyorlar işte, 30 bin tl gelirle şu zamanda zenginmiş gibi havalarda olması gülümsetti, bi de sağa sola bağış yapar oldu iban istiyor milletten, hehehe iyi güldüm. Muhtemelen dükkan açılır açılmaz para basacaz sanıyor , ahhh.

Amaaan ..erkeğin çocuk bakmasında ne var? Ekmeği 4 e bölüyorsa 5 e bölelim diyecek konu sahibi kendi hayatının 6 senesini siliyor..tabi bedeninden bir başka beden oluşurken gidenleri yazmıyorum .Bir çocuğa sahip olurken en keyifli bölüm hep erkeğe düşer o yüzden adama birşeycik olmaz

2 kardeşiz ve doksanlar çocuğuyuz. Var mı başka sorunuz?
Annem çalışan bir kadın olduğu ve Koç'un varisi olmadığından 2 çocuğun yeterli olduğunu düşünmüş. Yıllarca çalıştı ebeveynim, bizi okutmak, bakmak için.
Ki 90'larda durum bu kadar zor değildi. Şimdi her şey pahalı ve zor. Tabi ki 3 çocuk fazla diyeceğiz.

Kazara nasıl hamile kalınıyor?
Yav arkadas ben anlamiyorum ama büyük lokma yiyim diyorum ama yoookk tövbe insallah kapak basima patlamaz, ben ben bildim bileli korunmadan iliskiye giriyorum niye ben hamile kalmadim? yada konu sahibi cinsel bilgisi sifir veya bilerek hamile kaldi isin ucundan kurtulup kazarayla demek istiyor. Önceki konulari heycanla hamile miyim diye vs sormusta adam karisi korundugu düsünüp konu sahibi sinsi yapip korundugu söyleyip aslinda korunmadiysa o sebeple hamile kaldiysa bilemem. Allak bullak

Rabbim sadakayı zekatı neden ver demiş acaba? Bu da zenginlerin sınavı. Çocuk konusuna yorumum yok. Bu yorumum sizin yorumunuza istinaden idi.
Zenginler de fakir bulsam da sadaka versem diyordu zaten.
Gemisini yürüten kaptan artık, herkes önünü ardını iyi düşünecek. Gelişine yaşamak epey lüks artık.

Erkeğe olan bir şey yok, o konuda katılıyorum. Yüzde 90'ı gamsız bunların.
Ben hiç hamile kalmadım ama tahmin edebiliyorum olacakları. Bir de doğum kadını yeniler, gençleştirir zırvası yok mu?

Kürtaj bir doğum kontrol yöntemi değil. Madem istemiyordu birkaç korunma yolu deneseydiniz.
Eşinize aynen bunları söyleyin. Ayrıca beden sizin zorla kürtaj yaptırtamaz. Hayırlı doğumlar

Cocuklarin olmesi mi zenginlerin sinavi? Ayrica neden zengin fakir diye bir ayrim var, bir düşünün bence. Kafamizi biraz buna yoralim. Her seye dini karistirmayin lutfen. Allah akil fikir de vermis insanlara. Konu sahibinin durumu iyi olabilir ama bu devirde uc cocuga bakmak cogu insanin harci degil. Biri sadaka verir diye cocuk yapmak da hic akil isi degil.

O annenizin tercihiymis. Tercihlere saygi duymak lazim. İsteyen anne baba olmak istemez cocuk yapmaz isteyen 3 cocuk yapar. Cocuklar ihmal edilmiyorsa ortada sorun yok.

Birisi ikna olacak.
İkna olmasa dahi razı olacak.
O istedi diye aldırırsan o günden itibaren uzuun bir vicdan azabı çekersin. Psikolojik olarak kötü olursun. Bu durum kendi aldıranlarda da oluyor, böylesi daha fazla olur.

maddi durumumuz iyi çok şükür bebeği veren de allah rızkını da verir
Bebeği veren Allah tâbi de sizde Meryem Ana değilsiniz bı anda hamile kalasiniz. Bı çaba bı sevişme bı boşalma var burda bunuda sizle eşiniz berebar bile bile yaptınız geri cekilme tek başına ne kadar yeterli olur acaba o kadar mı bilgisizsiniz.
Rabb'im rızkını verir ordada şüphemiz yok asıl sorun kocanız kabul etmiyor tek başıniza doğurursunuz Artk zaten istiyorsnz da

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…