Eşim istemiyor aldıralım diyor ama ben kürtaj olmak istemiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Nenem zamanındaki gibi allah rızkını verir diye sekiz on tane doğuralım madem plansız programsız.

Nenem zamanındaki gibi allah rızkını verir diye sekiz on tane doğuralım madem plansız programsız.
O acliktan olen cocukların günahı habire doguran o sefalet icine mahkum eden anne babalarin işte.Allah verir rızkini diyip dogurmuslar sen rızkının pesinde kosarsan veriri Allah yataktan cikmayip korunmasız seks yaparak değil

maddi durumumuz iyi canım sen benim için canını sıkma ben göndereyim istersen sana 500 tl yi gönder hesap numaranı

maddi durumumuz iyi canım sen benim için canını sıkma ben göndereyim istersen sana 500 tl yi gönder hesap numaranı
Benim de ihtiyacım yok cok sükür.Her sey maddi anlamda yetebilmek değil.Cocuga vakit ayırmak onunla kaliteli zaman gecirmek de bir rızık mesela.Baba sevgisi almasi da bir rızık sevgi de bir rızık aslinda size kızmıyorum esinize öfkem

birincisi geri çekilme yöntemi bir korunma yöntemi değildir. ikincisi çocuğu veren Allah rızkı da verir mantığınız hatalı çünkü Allah size, bize çocuğun hangi şartlarda olabileceğini bildirmiş. çocuğu Allah gökten indirmiyor sizin yanlış korunma yöntemleriniz sonucu bir gebeliğiniz olmuş her olayı Allah verdi, Allah yaptı meselesine bağlamayalım. çocuk aldırmak bence doğmuş bir çocuğu öldürmekten farksız. eşiniz madem istemiyordu o zaman doğru düzgün korunacaktı. çocuk oyuncağı mı bu? ortada bir can var. birliktelik sırasında geri çekilme yöntemine tamam ama gebelik olunca istemiyorum. ne kadar sorumsuzca bir davranış. eşinizle bunları açıkça konuşun. siz bu şekilde aldırsanız her zaman onu suçlayacaksınız. doğursanız her zorlukta o sizi suçlayacak. zor durumlar.

bende çok gerginim kusura bakmayın lütfen
Sizi bu durumun icine düsürmesi o kadar üzücü ki ikiniz de istemeseniz vicdaninizin karari der cikarim ama aldirmak istemeyen bir kadin korunmadigi halde istemem cocuk diyen bir adam var bu da bir tür şiddet

sen herşey maddi olarak anlamışsın benım rızk dediğimi. bence senin için herşey para
Siz de korunma denen şeyi,yumurtlama zamanı denen şeyi yanlış anlamışsınız mesela oluyor böyle şeyler demek ki.
Kendinizi ifade ediş şeklinize baktım da ikna edersiniz siz eşinizi konu açmanıza bile gerek yokmuş.

Aynen nasibiyle gelir kesin senin istemeye hakkın varsa kocanında istememeye hakkı var

O halde neden istemediğini iyice oturu

Eşin bence uremesin. Ona de ki kauçuk tak de.

yanlış anlamış olabilirim. ben gerçekten istiyorum ama şuan sevinemiyorum bile... içim kıpır kıpır ama dışa vuramıyorum..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…