- 3 Şubat 2009
- 10.222
- 18.128
- 823
- 45
- Konu Sahibi Dnzelfmltm
-
Canım allah koruyor siz korunduk sanıyorsunuz sadece. Regl bittikten sonra olduysa riskli zaten beklemioduk ne..ben istiyordum zaten ama süpriz oldu. eşim korunuyor.geri çekilme yöntemiyle korunuyoruz..
Nenem zamanındaki gibi allah rızkını verir diye sekiz on tane doğuralım madem plansız programsız.Allahım cocuğu doktora götürecegim 500 tl nakit istiyorum ativersen diyemiyoruz valla aynen.Tamam tabii ki Allah rızkını verir de hepsini Allahtan bekleyemeyiz hic birimiz calismayalim Allah yaratmis versin rızkimizi diyelim o zaman konu sahibi resmen bunu diyor yok artik ya
Sinirlenmeye başladım gideyim en iyisi. Neyse burayi genc kizlar okuyor böyle bi korunma sekli yok eşi korunuyormus bi de korunmayan ne yapıyor saniyorsunuz.eşin gere çekilme yöntemi ile korunuyorsa böyle oluyor canım
O acliktan olen cocukların günahı habire doguran o sefalet icine mahkum eden anne babalarin işte.Allah verir rızkini diyip dogurmuslar sen rızkının pesinde kosarsan veriri Allah yataktan cikmayip korunmasız seks yaparak değilNenem zamanındaki gibi allah rızkını verir diye sekiz on tane doğuralım madem plansız programsız.
maddi durumumuz iyi canım sen benim için canını sıkma ben göndereyim istersen sana 500 tl yi gönder hesap numaranıAllahım cocuğu doktora götürecegim 500 tl nakit istiyorum ativersen diyemiyoruz valla aynen.Tamam tabii ki Allah rızkını verir de hepsini Allahtan bekleyemeyiz hic birimiz calismayalim Allah yaratmis versin rızkimizi diyelim o zaman konu sahibi resmen bunu diyor yok artik ya
Eşin bence uremesin. Ona de ki kauçuk tak de.ben istiyordum zaten ama süpriz oldu. eşim korunuyor.geri çekilme yöntemiyle korunuyoruz..
Benim de ihtiyacım yok cok sükür.Her sey maddi anlamda yetebilmek değil.Cocuga vakit ayırmak onunla kaliteli zaman gecirmek de bir rızık mesela.Baba sevgisi almasi da bir rızık sevgi de bir rızık aslinda size kızmıyorum esinize öfkemmaddi durumumuz iyi canım sen benim için canını sıkma ben göndereyim istersen sana 500 tl yi gönder hesap numaranı
Sinirlenmeye başladım gideyim en iyisi. Neyse burayi genc kizlar okuyor böyle bi korunma sekli yok eşi korunuyormus bi de korunmayan ne yapıyor sa
sen herşey maddi olarak anlamışsın benım rızk dediğimi. bence senin için herşey paraBenim de ihtiyacım yok cok sükür.Her sey maddi anlamda yetebilmek değil
bende çok gerginim kusura bakmayın lütfenBenim de ihtiyacım yok cok sükür.Her sey maddi anlamda yetebilmek değil.Cocuga vakit ayırmak onunla kaliteli zaman gecirmek de bir rızık mesela.Baba sevgisi almasi da bir rızık sevgi de bir rızık aslinda size kızmıyorum esinize öfkem
Sizi bu durumun icine düsürmesi o kadar üzücü ki ikiniz de istemeseniz vicdaninizin karari der cikarim ama aldirmak istemeyen bir kadin korunmadigi halde istemem cocuk diyen bir adam var bu da bir tür şiddetbende çok gerginim kusura bakmayın lütfen
Siz de korunma denen şeyi,yumurtlama zamanı denen şeyi yanlış anlamışsınız mesela oluyor böyle şeyler demek ki.sen herşey maddi olarak anlamışsın benım rızk dediğimi. bence senin için herşey para
Çalışıyor musunuz? Ya da şöyle sorayım, hiç çalıştınız mı?sen herşey maddi olarak anlamışsın benım rızk dediğimi. bence senin için herşey para
Aynen nasibiyle gelir kesinyorumunuz için teşekkür ederim.maddi durumumuz iyi çok şükür... her çocuk nabiyle gelir. demekki alacağı nefes var mış diye düşünüyorum. adetim bittikten sonra olmuştu ilişki hiç beklemiyorduk süpriz oldu. hayırlısı diyelim.
O halde neden istemediğini iyice oturu
Eşin bence uremesin. Ona de ki kauçuk tak de.
yanlış anlamış olabilirim. ben gerçekten istiyorum ama şuan sevinemiyorum bile... içim kıpır kıpır ama dışa vuramıyorum..Siz de korunma denen şeyi,yumurtlama zamanı denen şeyi yanlış anlamışsınız mesela oluyor böyle şeyler demek ki.
Kendinizi ifade ediş şeklinize baktım da ikna edersiniz siz eşinizi konu açmanıza bile gerek yokmuş.
Peki 3. Yü neden istiyorsunuz erkek olur diyemi?ben istiyordum zaten ama süpriz oldu. eşim korunuyor.geri çekilme yöntemiyle korunuyoruz..
çalışıyordum işi bıraktım dükkan açıyoruz kendimize.Çalışıyor musunuz? Ya da şöyle sorayım, hiç çalıştınız mı?
erkek ya da kız fark etmez sağlıklı olsun yeter.istiyorum iştePeki 3. Yü neden istiyorsunuz erkek olur diyemi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?