- 18 Ağustos 2022
- 68
- -72
- 1
- Konu Sahibi Dnzelfmltm
-
rızk derken sadece maddi olarak düşündüğümü sanan arkadaşlar var öyle zannetmesinler.Aynen nasibiyle gelir kesinsenin istemeye hakkın varsa kocanında istememeye hakkı var
Kazandığınız evin geçimine mi gidiyordu yoksa size mi kalıyordu?çalışıyordum işi bıraktım dükkan açıyoruz kendimize.
O zaman doğur ne konu açıyorsun git kocana atar yap doğurucam diye buralarda zırlamamaddi durumumuz iyi canım sen benim için canını sıkma ben göndereyim istersen sana 500 tl yi gönder hesap numaranı
1milyonuncu kez geri çekilme korunma yöntemi değildir demeye geldim.
Konuyla hiiç alakam yok.
ben dükkandan ayrılmam bende durumum orda perde atölyesi açacağız çok sıkıntılı bi iş değil kazanımıda çok güzelKazandığınız evin geçimine mi gidiyordu yoksa size mi kalıyordu?
Bir de sanırım dükkan işini eşiniz halledecek, siz 3 çocukla bir başınıza ilgileneceksiniz çünkü eşiniz bazen evin yolunu unutacak hale gelecek, o işler o kadar kolay değil kendimden biliyorum. Yakın zamanda hamilelik riski atlattım nasıl korktum anlatamam. Keşke geri çekilmeyi korunma yöntemi olarak kullanmasaydınız.
ne diyosun sen be teybiyessiz sen git gereksizO zaman doğur ne konu açıyorsun git kocana atar yap doğurucam diye buralarda zırlama
2 çocuk + 1 yenidoğan ile o işi unutun siz.ben dükkandan ayrılmam bende durumum orda perde atölyesi açacağız çok sıkıntılı bi iş değil kazanımıda çok güzel
KorunmayarakÇocuk istemeyen iyice korunur. Bu erkeklerin bu tavrına da gıcık oluyorum. Doğru düzgün korun o zaman! Asla istemiyorsan git bağlat ya da.
Konu sahibi nasıl korunuyordunuz da hamile kaldınız?
Ee bize ne?aldırmıcam zaten. allah tan gelen rızkını da verir güzel allahım
O korunma olmuyor görüldüğü üzereeşin gere çekilme yöntemi ile korunuyorsa böyle oluyor canım
Size iki çocuk bile fazla. Bu üslubun yetiştirdiği insandan ne hayır gelir. Koca haklı.ne diyosun sen be teybiyessiz sen git gereksiz
Bir de sürpriz oldu diyor ya. Çocuğu yapmışlar, hala sürpriz diyor.Korunmayarak
bir de soktan soka girmezler miE çok normal hamile kalmanız.
Haklı değil. Prezervatif kullanmaya erinen adamın hiçbir hakkı yoktur. Baksın 3 çocuğa.Size iki çocuk bile fazla. Bu üslubun yetiştirdiği insandan ne hayır gelir. Koca haklı.
Bazı insanlari anlamak mümkün değil. Rızkı Allah verir de o zaman sokaktaki çocuklar, açlıktan ölenler ne? Din afyon gerçekten, olayları degerlendirebilme yetisini elinden alıyor insanların.Çok verir. Açlıktan ölen çocukların rızkını niye vermiyor acaba? Rızk sadece karnını doyurmak mıdır? Nasıl bir gelecek sağlayacaksınız üç çocuğa birden?
Bir de sürpriz oldu diyor ya. Çocuğu yapmışlar, hala sürpriz diyor.
Kondom kazası falan sandım ben de. Öyle olsa sürpriz derdik. Ama kondom takma, hap kullanma eee ne olmasını bekliyordun?
Zevki azaltıyor diye takmadıysa ben de bir şey bilmiyorum. Al işte çocuk olmuş, gördün mü zevki?Haklı değil. Prezervatif kullanmaya erinen adamın hiçbir hakkı yoktur. Baksın 3 çocuğa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?