Eşim istemiyor aldıralım diyor ama ben kürtaj olmak istemiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
çalışıyordum işi bıraktım dükkan açıyoruz kendimize.
Kazandığınız evin geçimine mi gidiyordu yoksa size mi kalıyordu?

Bir de sanırım dükkan işini eşiniz halledecek, siz 3 çocukla bir başınıza ilgileneceksiniz çünkü eşiniz bazen evin yolunu unutacak hale gelecek, o işler o kadar kolay değil kendimden biliyorum. Yakın zamanda hamilelik riski atlattım nasıl korktum anlatamam. Keşke geri çekilmeyi korunma yöntemi olarak kullanmasaydınız.

1milyonuncu kez geri çekilme korunma yöntemi değildir demeye geldim.
Konuyla hiiç alakam yok.

ben dükkandan ayrılmam bende durumum orda perde atölyesi açacağız çok sıkıntılı bi iş değil kazanımıda çok güzel

Adam sizi zoylayamacağı sizde onu zorlayamazsınız aldır deyip günahınıza ortak olamam fakat bu tutumunuzda hiç doğru gelmiyor çocuk kişinin karar vereceği bi sorumluluk iyi düşünün zorlama hakkınız yok kesinlikle

Günümüzde birsürü korunma yöntemleri varken hamile kaldıysanız plansız demekki hamile kalmayı umursamamışsınız. Sadece eşiniz çalısıyorsa ve zar zor geçiniyorsanız aldırın gitsin. Ay cocuk bereketiyle gelir gibi saçma sapan laflara kanmayın eşinizle konuşun neden istemediğini ve mantıklı bir karar verin

Tebrik ederim öncelikle, Allah hayırlısını nasip etsin hakkınızda .

Eşiniz istemiyor olmasına neyi sebep gösteriyor?

Çok kırıcı bir durum olmuş yaşadığınız.
ben olsam, elbette ki aldırmazdım bebeğimi.
Eşimi de ikna etmeye uğraşmazdım sanırım,
Bebeğini istemiyorsa beni de istemesin

biraz firsat verin belki düşündüklerinden dolayı utanır.

Çok verir. Açlıktan ölen çocukların rızkını niye vermiyor acaba? Rızk sadece karnını doyurmak mıdır? Nasıl bir gelecek sağlayacaksınız üç çocuğa birden?
Bazı insanlari anlamak mümkün değil. Rızkı Allah verir de o zaman sokaktaki çocuklar, açlıktan ölenler ne? Din afyon gerçekten, olayları degerlendirebilme yetisini elinden alıyor insanların.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…