- 21 Ağustos 2015
- 32.118
- 97.470
- 598
- 38
- Konu Sahibi Dnzelfmltm
-
Oyle bir korunma yontemi yok tipta.ben istiyordum zaten ama süpriz oldu. eşim korunuyor.geri çekilme yöntemiyle korunuyoruz..
Belki Allah nasip etmezBir de sürpriz oldu diyor ya. Çocuğu yapmışlar, hala sürpriz diyor.
Kondom kazası falan sandım ben de. Öyle olsa sürpriz derdik. Ama kondom takma, hap kullanma eee ne olmasını bekliyordun?
İstemek zorunda. O prezervatifi takmayan herifin seçim hakkı yok.ben istiyorum diyorum eşim istemiyor diyorum niye anlamak istemiyorsunuz kinaye kinaye yazı yazıyorsunuz
rıkz sadece maddiyat değildirrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrBazı insanlari anlamak mümkün değil. Rızkı Allah verir de o zaman sokaktaki çocuklar, açlıktan ölenler ne? Din afyon gerçekten, olayları degerlendirebilme yetisini elinden alıyor insanların.
Belki atölyeye bir bebek odası bir de oyun odası yapacak Katip.2 çocuk + 1 yenidoğan ile o işi unutun siz.
Anlatsanıza bize ne anlatmaya çalıştığınızırıkz sadece maddiyat değildirrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Anamnez Hanım, adam istemiyorduysa takacaktı kondomunu. 2 çocuklu bir adam çocuğun nasıl olduğunu biliyordur, 18'lik yeni yetme değil ya.Belki Allah nasip etmezdiyordur.Adatine 3 gün varken acaba hamilrmiyim diye konu açmış..basbayağı istediği bir gebelik.Keşke önden eşi ile de konuşsaymış ama ben adamın da 3 günm sonra ikna olacağına eminim.Sonuçta adam zorla bebeği konu sahibinin vücudundan alamaz ya..ama yeni de iş kuruyorlarmış ,konu sahibi kendi topuğuna sıkıyor .Hamile haliyle kucağında bebeği ile perde atölyesini yürütebileceğini sanıyor yaşasın görsün
İki çocuktan sonra geri çekilme ile devam etmek büyük cesaret.ben istiyordum zaten ama süpriz oldu. eşim korunuyor.geri çekilme yöntemiyle korunuyoruz..
adetimden 3 gün önce kahverengi akıntım geldi 2 damla başka da gelmedi. internetten baktım yerleşme kanaması yazıyordu... bende o yüzden konu açtım yerleşme kanaması olabilir mi diye bilip bilmeden konuşmak için yazıyorsunuz burda.Belki Allah nasip etmezdiyordur.Adatine 3 gün varken acaba hamile miyim diye konu açmış..basbayağı istediği bir gebelik.Keşke önden eşi ile de konuşsaymış ama ben adamın da 3 gün sonra ikna olacağına eminim.Sonuçta adam zorla bebeği konu sahibinin vücudundan alamaz ya..ama yeni de iş kuruyorlarmış ,konu sahibi kendi topuğuna sıkıyor .Hamile haliyle kucağında bebeği ile perde atölyesini yürütebileceğini sanıyor yaşasın görsün
Maddiyat olmadan bebek neyle beslenecek?rıkz sadece maddiyat değildirrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
O kadar emin oldum ki şu an geçim derdi denen şeyden bihaber olduğunuza. Sizin için tabi her şey maddiyat değil, yediğiniz önünüzde yemediğiniz ardınızda.rıkz sadece maddiyat değildirrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Kocası var ya işte.Maddiyat olmadan bebek neyle beslenecek?
Hadi süt gelmedi. Ne yiyecek çocuk?
Ay delirtmeyin beni yaaa!
O kadını bende izledim ya 40 günlük bebeğe wc alişkanlığı kazandırdı inanamadım...Valla istemeyerek nasıl hamile kalınıyor bana da anlatın 2.yi istiyoruz ama olmuyor yumurtlama gununu vs herseyı ayarlıyorum doktorda bir engel gormedi ama keske bende kazara hamile kalsam2 belki idealde 3.cocouk zorlanabilirsiniz ya adama haklı diyemiyorum istemiyorsa korunacaktı.muhtelemen oda benm eşim gibi esimde bi istemiyorum falan diyor bi bakıyorum test yapacagım zaman tuvaletin kapısında bekliyor noldu pozitifmi cıkmadı bişey diuorum yok yok bekle biraz daha belki gorunur diyor sjskcka istemem yan cebime koyculardan . Birde prema annesi diye bir kadın var kırklı bebege bez bıraktırdı zaten anne sütü alıyor derken masrafsız bebek bğyütğyor onu eşinize izletin gösterin sizde eger kendinizde o gucu goruyorsanız aldırmayın derim. Ki siz 2 bebek büyütmüşsünüz artık kolay gelir bebek bakımı size. Ya da esiniz otuzdan sonra gebelik ve hastalık risklerinden dolayı mı istemiyor tam olarak anlamadım ama
Rabbim rızkını verir fakat Rabbim sorumluluk almak için akılda vermiş.aldırmıcam zaten. allah tan gelen rızkını da verir güzel allahım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?