Eşim istemiyor aldıralım diyor ama ben kürtaj olmak istemiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Valla istemeyerek nasıl hamile kalınıyor bana da anlatın 2.yi istiyoruz ama olmuyor yumurtlama gununu vs herseyı ayarlıyorum doktorda bir engel gormedi ama keske bende kazara hamile kalsam 2 belki idealde 3.cocouk zorlanabilirsiniz ya adama haklı diyemiyorum istemiyorsa korunacaktı.muhtelemen oda benm eşim gibi esimde bi istemiyorum falan diyor bi bakıyorum test yapacagım zaman tuvaletin kapısında bekliyor noldu pozitifmi cıkmadı bişey diuorum yok yok bekle biraz daha belki gorunur diyor sjskcka istemem yan cebime koyculardan . Birde prema annesi diye bir kadın var kırklı bebege bez bıraktırdı zaten anne sütü alıyor derken masrafsız bebek bğyütğyor onu eşinize izletin gösterin sizde eger kendinizde o gucu goruyorsanız aldırmayın derim. Ki siz 2 bebek büyütmüşsünüz artık kolay gelir bebek bakımı size. Ya da esiniz otuzdan sonra gebelik ve hastalık risklerinden dolayı mı istemiyor tam olarak anlamadım ama

Bir de sürpriz oldu diyor ya. Çocuğu yapmışlar, hala sürpriz diyor.
Kondom kazası falan sandım ben de. Öyle olsa sürpriz derdik. Ama kondom takma, hap kullanma eee ne olmasını bekliyordun?
Belki Allah nasip etmez diyordur.Adatine 3 gün varken acaba hamile miyim diye konu açmış..basbayağı istediği bir gebelik.Keşke önden eşi ile de konuşsaymış ama ben adamın da 3 gün sonra ikna olacağına eminim.Sonuçta adam zorla bebeği konu sahibinin vücudundan alamaz ya..ama yeni de iş kuruyorlarmış ,konu sahibi kendi topuğuna sıkıyor .Hamile haliyle kucağında bebeği ile perde atölyesini yürütebileceğini sanıyor yaşasın görsün

Bazı insanlari anlamak mümkün değil. Rızkı Allah verir de o zaman sokaktaki çocuklar, açlıktan ölenler ne? Din afyon gerçekten, olayları degerlendirebilme yetisini elinden alıyor insanların.
rıkz sadece maddiyat değildirrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Anamnez Hanım, adam istemiyorduysa takacaktı kondomunu. 2 çocuklu bir adam çocuğun nasıl olduğunu biliyordur, 18'lik yeni yetme değil ya.
Bu arada işe mişe gidemez. 1 yeni doğan, 2 de küçük çocukla evinin işini görebilirse şükretsin.

ben istiyordum zaten ama süpriz oldu. eşim korunuyor.geri çekilme yöntemiyle korunuyoruz..
İki çocuktan sonra geri çekilme ile devam etmek büyük cesaret. eninde sonunda üçleyeceğinizi öngörmek için kahin olmaya gerek yokmuş. İstemeyeni zorla baba yapamazsınız evet ama o da adamakıllı korunacaktı o zaman. Geri çekilme demek, olursa da bakarız artık demek. Kürtaj bir aile planlama yöntemi değil neticede.

adetimden 3 gün önce kahverengi akıntım geldi 2 damla başka da gelmedi. internetten baktım yerleşme kanaması yazıyordu... bende o yüzden konu açtım yerleşme kanaması olabilir mi diye bilip bilmeden konuşmak için yazıyorsunuz burda.

Geri cekilmeyle korunan adamlar,prezervatif parasina aciyorlar.Net yani.Onu almak bosa masraf geliyor!10 tanesi 20 tlye bile var ya,bari ucuzundan alin.Bide bu adamlara 3 cocuk pehh

Eşinizle iletişim kurup neden istemediğini detaylı sorabilirsiniz prezervatif takmadıysa mızmız yapmaya hakkı yok ayrıca maddi durum iyiyse neden olmasın iki çocuk büyütmüş biri pekala 3. İçin yeterli olur neden bu kadar yargılanmış çözemedim..

rıkz sadece maddiyat değildirrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
O kadar emin oldum ki şu an geçim derdi denen şeyden bihaber olduğunuza. Sizin için tabi her şey maddiyat değil, yediğiniz önünüzde yemediğiniz ardınızda.

Eş istemiyormuş sadece siz istiyormuşsunuz ve hamile kalmışsınız. Şimdi eş istemiyor diye neden şaşırdınız ki baştan belli değilmiydi zaten istemediği? Şahsen ben istemesem eşim diretse çok saygısızca davranmış olurdu bana. Çocuk tek tarafın isteğiyle olacak birşey değil. Ayrıca ortada korunma da yok.

O kadını bende izledim ya 40 günlük bebeğe wc alişkanlığı kazandırdı inanamadım...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…