- 27 Temmuz 2019
- 2.724
- 9.219
- 158
- Konu Sahibi Dnzelfmltm
-
Maddiyat olmadan büyütün o çocukları da bu guzellemelerinizi görelim.rıkz sadece maddiyat değildirrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Ya özellikle 35'ten sonra dk hapında inme riski var, hep kadının korunmasını beklemek ne kadar doğru?Konu sahibi "olursa olsun olmazsa olmasın ama inşallah olur" diyerek sevişmiş, adam "keyfimden olmayayım ama hanım da hamile kalmasın" diyerek. Kadın şimdi hamile kaldı diye gelip konuşamaz. Korunsaydı madem beyzade.
Kadının korunması demek hormon dengesini baştan değiştirmek demek iken; erkeğin korunması tamamen zararsız.
Eşiniz inanılmaz bencil biri konu sahibi. Çocuğu istemediği için değil yalnız, korunmayıp hem karnım doysun hem pastam dursuncu olduğu için.
Korunmamissin hamile kalmışsın, gökten zembille düşmüş gibi kendini kandırma istersenaldırmıcam zaten. allah tan gelen rızkını da verir güzel allahım
ne demek istiyorsun sen beRabbim rızkını verir fakat Rabbim sorumluluk almak için akılda vermiş.
Kocana da böyle de o zamanaldırmıcam zaten. allah tan gelen rızkını da verir güzel allahım
Seviyeye bakne demek istiyorsun sen be
Evet ya ben beceremedim ama aneannem hep anlatır annen daha kırklıyken musambayı(bez) tergedi der simdikilerde iş yok cocukla alaka yokki cocugun altına kuru bezi takıyorlar cocuk iş.eye iş.eye pişiyor anaların umrunda degıl diyorO kadını bende izledim ya 40 günlük bebeğe wc alişkanlığı kazandırdı inanamadım...
herhalde rızkımızın peşinden koşuyoruz yan gelip yatmıyoruz canimO acliktan olen cocukların günahı habire doguran o sefalet icine mahkum eden anne babalarin işte.Allah verir rızkini diyip dogurmuslar sen rızkının pesinde kosarsan veriri Allah yataktan cikmayip korunmasız seks yaparak değil
Çok net diye düşünüyorum. Fakat cümlemde çok haklıyım siz anlamadığınıza göre.ne demek istiyorsun sen be
sana neyse yorum yapma o zamanEe bize ne?
Daha bir de maddiyat değildir diyor ya.Kocası var ya işte.
Bitmedi hala 2022 oldu ama bitmiyordu .. geri çekilme korunma yöntemi DEGILDIR!!!!!!!ben istiyordum zaten ama süpriz oldu. eşim korunuyor.geri çekilme yöntemiyle korunuyoruz..
Çocuğum olursa bu yöntemi uygulamak istiyorum bendeEvet ya ben beceremedim ama aneannem hep anlatır annen daha kırklıyken musambayı(bez) tergedi der simdikilerde iş yok cocukla alaka yokki cocugun altına kuru bezi takıyorlar cocuk iş.eye iş.eye pişiyor anaların umrunda degıl diyoryani eskilerde bu premanın yontemi uygularmıs aslında ve bebek bikez çiş yapınca o ıslaklıktan rahatsız olup tuvalet sinyalini daha kırklıyken verirmiş öyle oyle anneler anlarmıs ne zaman tuvaleti gelip gelmediğini.biz sımdı hazır bez taktıgımz için cocuklar çiş yapsa bile o kuruluk hissinden dolayı anlamıyor bezi kırlettigini o yuzden soylemiyor. Birdaha bebegim olursa oyle yapmayı dusunuyorum ama işte dısarıdayken bu olay nasıl oluyor onu beceremiyorum
Ay inşallah kararlı olmak lazım bıkıp pes ediyoruzÇocuğum olursa bu yöntemi uygulamak istiyorum bende
Ben gelirinizi merak ettim. Siz durumumuz iyi diyorsunuz ama belki eşinize göre durumunuz o kadar iyi değildir... şu anda mesela ne kadar geliriniz var? Net bilip ona göre yorum yapalım...ben dükkandan ayrılmam bende durumum orda perde atölyesi açacağız çok sıkıntılı bi iş değil kazanımıda çok güzel
Ona bakılırsa kadın da hap kullanabilirdi.Haklı değil. Prezervatif kullanmaya erinen adamın hiçbir hakkı yoktur. Baksın 3 çocuğa.
bu erkekler niye böyle ya eltim hamile ve eşinin morali bozuk istemiyordum diyor madem istemion prezervatif ne güne duruyordu acaba? kız hamileligi yuzunden üzülüyor şuan hem prezervatif takmayalım hem de bebek olmasın oldu canım başka? Her fedakarlığı kadından beklerler sonra suçlu gene kadın olurİstemiyorsa daha çok korunacakti. Her şey olup bittikten sonra aldır demesinin mantığı yok ki. İstemediğin kürtajı sana kimse yaptıramaz.
Ama adamı da anlıyorum, maddi olarak bu devirde üçüncü çocuğa yetmek güç. Ona yapacağınız her şey kizlarinizdan kisilacak. Belki bunu da istemiyordur. ama dediğim gibi, bunu işin öncesinde dusunecekti. Muhtemelen geri çekilme kullandı ama risk almayacakti.
Bu maddi darbogazda dogurursaniz zorlanirsiniz. Ama eşiniz istedi diye aldirirsaniz da onu hep içten içe suçlar, eşinizden sogursunuz. Yas tutarsınız, bunu anlamayan eşinizle iyice aranız açılır, Kendinizi suçlar içten içe mutsuz olmak için cabalar,cezalandirirsiniz.
İnsan psikolojisi böyle bir şeydir. İstemediğin halde bebegini aldırıp hayatına,evliligine bir şey olmamis gibi devam edemezsin.
Çok zor bir durum, umarım en hayırlı yoldan atlatirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?