Eşim istemiyor aldıralım diyor ama ben kürtaj olmak istemiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Konu sahibi "olursa olsun olmazsa olmasın ama inşallah olur" diyerek sevişmiş, adam "keyfimden olmayayım ama hanım da hamile kalmasın" diyerek. Kadın şimdi hamile kaldı diye gelip konuşamaz. Korunsaydı madem beyzade.
Kadının korunması demek hormon dengesini baştan değiştirmek demek iken; erkeğin korunması tamamen zararsız.
Eşiniz inanılmaz bencil biri konu sahibi. Çocuğu istemediği için değil yalnız, korunmayıp hem karnım doysun hem pastam dursuncu olduğu için.

Ya özellikle 35'ten sonra dk hapında inme riski var, hep kadının korunmasını beklemek ne kadar doğru?

İnsanların 4324567 çeşit korunma yöntemini hobi olsun diye mi icat ettiklerini sanıyorsunuz? Çekmeyle bitseydi iş kimse cinsel hayatına eziyet etmezdi değil mi? Bir akıllı eşiniz ve siz değilsiniz herhalde.
Geri çekilmeyi korunma yöntemi sanan kocanızın kürtajı da bir korunma yöntemi sanmasına hiç şaşırmadım.

O kadını bende izledim ya 40 günlük bebeğe wc alişkanlığı kazandırdı inanamadım...
Evet ya ben beceremedim ama aneannem hep anlatır annen daha kırklıyken musambayı(bez) tergedi der simdikilerde iş yok cocukla alaka yokki cocugun altına kuru bezi takıyorlar cocuk iş.eye iş.eye pişiyor anaların umrunda degıl diyor yani eskilerde bu premanın yontemi uygularmıs aslında ve bebek bikez çiş yapınca o ıslaklıktan rahatsız olup tuvalet sinyalini daha kırklıyken verirmiş öyle oyle anneler anlarmıs ne zaman tuvaleti gelip gelmediğini.biz sımdı hazır bez taktıgımz için cocuklar çiş yapsa bile o kuruluk hissinden dolayı anlamıyor bezi kırlettigini o yuzden soylemiyor. Birdaha bebegim olursa oyle yapmayı dusunuyorum ama işte dısarıdayken bu olay nasıl oluyor onu beceremiyorum

herhalde rızkımızın peşinden koşuyoruz yan gelip yatmıyoruz canim

ne demek istiyorsun sen be
Çok net diye düşünüyorum. Fakat cümlemde çok haklıyım siz anlamadığınıza göre.

İki çocuğunuz olduğuna göre çocuk nasıl yapılır biliyorsunuz. Hamılelıkte yaşamışsınız. Korunmak çok zor mesele degıl. Sorumluluk almaktan geçiyor.

Allah aşkına tüm yöntemler bile%100 sonuç vermez buna rağmen geri çekilme yönetimi ( geri çekilme korunma değildir) uygulamışsınız bravo.

Çocuğum olursa bu yöntemi uygulamak istiyorum bende

ben dükkandan ayrılmam bende durumum orda perde atölyesi açacağız çok sıkıntılı bi iş değil kazanımıda çok güzel
Ben gelirinizi merak ettim. Siz durumumuz iyi diyorsunuz ama belki eşinize göre durumunuz o kadar iyi değildir... şu anda mesela ne kadar geliriniz var? Net bilip ona göre yorum yapalım...

Haklı değil. Prezervatif kullanmaya erinen adamın hiçbir hakkı yoktur. Baksın 3 çocuğa.
Ona bakılırsa kadın da hap kullanabilirdi.
Kadın için regl ve hormon düzenleme gibi artıları mevcut hem.

Ayrıca kafaya takan kadın o çocuğu döllüyor bir şekilde. Çocuk istemeyen kocaya dur fantazi olsun ağzımla takacağım deyip prezervatifi delip hamile kalan mı, hap kullanıyorum deyip kullanmayan sonra da bak kocacım Allah verdi işte diyen mi, her türlü insan var.

Sonuç olursa ne olursa olsun, prezervatifle de hamile kalabilirdi ve erkek kesinlikle istemeyebilirdi. Bu iki kişinin isteğiyle yaşanması gereken bir şey. Adam doğur bakarız demiyor kandırmıyor. Bu durumda kartlarını bu kadar açık göstermişken erkeğin maddi manevi ilgilenmemesi hatta boşanması haktır bana göre.

bu erkekler niye böyle ya eltim hamile ve eşinin morali bozuk istemiyordum diyor madem istemion prezervatif ne güne duruyordu acaba? kız hamileligi yuzunden üzülüyor şuan hem prezervatif takmayalım hem de bebek olmasın oldu canım başka? Her fedakarlığı kadından beklerler sonra suçlu gene kadın olur

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…