Eşim işteyken herşeyimden haberdar olmak istiyor hep...

galatasaray06

Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2013
131
1
16
35
İstanbul
eşim herşeyimden ne yaptığımdan nereye gittiğimden kime gittiğimden vs. Hepsinden haberdar olmak istiyor. Mesajlara biraz geç cvp versem 1-2 saat hemen kızıyor nasıl 1-2 saat telefona bakmazsın seni arayabileceğimi bilmiyomusun vs.
Kısaca eşim işteyken benim herşeyimden haberdar olmak istiyor. Nasıl herşeyi haber ederim ki anlamadım. Mesela mesajlarıda aramalarınıda silme diyor sakın gibi..

Yorumlarınızı merak ediyorum. Ben yanlış düşünmemek için sormak istedim.

BAZI ARKADAŞLAR EŞİN KENDİNE Mİ GÜVENMİYOR OLABİLİR DENİYOR BU NE DEMEK ANLAYAMADIM

Son düzenleme:
bu davranışın haricinde nasıl biri

benle herşeyini paylaşan, ben istemeden veren, ben demeden ne düşündüğümü anlayan. ama şu var. aşırı kıskanç. beni çok seviyo bu o kadar belli ki.. korkuyorum acaba güven sorunumu var. bazen telefonla çok ilgileniyorum evet mesaj ve aramalarımı silerdim. acaba o mu bişi uyandırdı anlamadım ki.

Eski eşim de aynen böyleydi.
Ben çalışmıyordum,boş vaktim çoktu,o yüzden pek batmazdı bana.

bunun çok sevmeyle yada kıskançlıkla hıcbır alakası yok neyazıkkı
aynı seyler benımde basımdan gectı benım esımde evlenene kadar aynıydı
hatta dahada kotusuydu ayrılma noktasına gelmıstık duzelmeseydı...
uzgunum esiniz sıze hıc guvenmıyor...

Bence de tek sebep yeteri kadar guvenmemesi , sevmekle kiskanmakla pek alakasi yok malesef

9 aydir az cok o isteyken neler yaptinizi biliyordur niye her dakika haberdar olmak istiyor ki . Aramalarinu sakin silme falan :26:

Neden siliyodun ki onceden. Esegin aklina karpuz kabugu dusurmek gibi bir sey bu.

aynı kocam!!!
bakkala git msj cek.
bakkaldan gelince geldım dıye msj cek.
kımle konusuyodun der tel mesgulken ''annemle derım''
arama saatıne bakacam eve gelınce der.
Ara ara belirtir beni aldatırsan sonun soyle olur boyle olur dıye.

Son düzenleme:
bu kıskançlık değil güvensizlik bence.

allah yardımcın olsun böyle eşle uğraşmak çok zordur.

Sizi merak etmesi çok normal, Ayrıca ne yaptıgınızı, nereye kiminle gittiğinizi vs. tabiki eşinize haber vereceksiniz, eşinizde size. Evlilik bu şekilde olmalı bana göre.

Eşiniz aşırı kıskanan ve her adımınızı takip etmek isteyen güvensiz bir yapıya sahip, henüz yeni evliymişsiniz şimdilik bu durum belki o kadar bunaltmaz sizi ama zamanla çok yıpranırsınız.
Aynı eşiniz gibi bir yapıya sahip tanıdığım var, eşine gelen telefon aramalarını, mesajları, hatta arabayla yapılan km'yi takip altında tutuyor, markete arabayla gidilmişse gidiş dönüşü hesaplıyor, tahmini kmden fazla çıkarsa başka nereye uğradın, niye bana söylemedin diyor, çocukları oldu bu seferde hem kadını hem çocuklarını gözlem altında tutar oldu, çocuklara gelen mesajları bile kontrol ediyor, telefon konuşmalarını dinliyor, bu sağlıklı bir durum değil

Yeterince güvenmiyor
Telefonu da uzaktan kumanda sanıyor

Ama şimdi böyle olmadı değil mi ? Evlenmeden önce de böyledir
Bana daral gelir onunla evlenmezdim açıkçası

Başkasına ay beni düşünüyo ay beni kıskanıyo gibi güzel gelebilir
Ama bana ters bir cevap veririm iki cevap veririm üçte paylarım..

mesajları, aramaları sakın silme demesi ayrı bi konu

dışarıdaki unsurlardan kıskanma değil, size güvenmiyor gibi geldi bana

bence bu cok dogal.
benim esimininde attigim her adimdan haberi olur...
1-2 saat telefona bakmasam cok bozulur.
ben bunu güvensizlik degil bana verdigi deger olarak görüyorum
cünkü ayni özenide o bana gösteriyor.
nereye gitse, ne yapsa bilirim...

msj ve arama kismi pek normal degil ama... neden silmeni istemiyor bunu bi sormak lazim...
ondan habersiz kimleri aramandan cekiniyor olabilir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…