Eşim istifa etmek istiyor

Bu şekilde iş kurup batan hikayeler dolu her yer aklını başına alsın

Hayat arkadaşı adı altında sorumsuzca iş yapan birine sponsorluk yapmam. Eşime de belli bir yere kadar yardım edebilirim. Bu ekonomik dar boğazda düşünmeden iş yapsa zerre yardım etmem. Bu da benim tercihim.
Benim için eşimin sağlığı ve psikolojisi herseyden daha önemli. Bulduğu çözümün saçmalığı konusunda hak veriyorum. Ama düşünmeden is yapmamış ki daha. Adam işte önümüzdeki sene için plan yapıyo. Çiğ köfte olayı fiyasko o bir gerçek. Oturulup düşünülür beraber konuşulur ve daha düzgün bir cozum bulunabilir. Ama direk 'ne halin varsa gör, yeter ki eve para getir' düşüncesi bana çok zalimce geliyor.

Bana baştan böyle fiyasko bir fikirle gelenin oturup konuşunca aklının başına geleceğini düşünmüyorum. Ayriyetten senin için devam ettim işe diye falanda kadını manipüle etmeye çalışıyor. İyi niyetli değil. Tekrar diyorum herkesin kendi fikri benim sınırlarım farklı yerlerde başlar farklı yerlerde biter. Benim yardımım sınırlı olur böyle saçmalarsa,beni suçlayarak manipüle etmeye çalışıyorsa hiç olmaz. Bu tarz bir herife malını parasını verse de kötü olacak konu sahibi hikayenin sonunda zaten. O zaman vermeyip kötü olsun daha iyi...

Son düzenleme:
Denizcilikten çiğköfteciliğe uzanan yol vay be vizyona bak!

Ne yapıyorlar iş yerinde kafasını mı kırıyorlar? Hangi iş kolay her iş zordur.

İnsan ilişkileri iyi olmalı, sorumluluk bilinci olmalı o zaman rahat eder belki bu konularda sıkıntıları var..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…