insanlar neden konu sahibinin konularini iyice okumadan fikirlerini yazan arkadaslari elestiyor ki?ben burda her konuda hemen hemen goruyorum bunu.arkadasim buranin amaci konu sahibinin konusuna yorum yazmak,yazilan yorumlari elestirmek degil!!!herkesin yasamis oldugu farkli tecrubeler var ki ona gore fikrini soyluyor.sizene kardesim milletin dogrusundan,yazdigindan...konu ile alakali yaz yorumunu cik!!!burda kimse birilerinin demesiyle bosanmaz da birlesmez de zaten...Ya SabıR!!!!!
Günaydın alya arkadaşım durumuna çok üzüldüm savcılıga dilekçe verebilirsin canım eşin seni aldatıyormuymuş bu adamları gerçekten anlamıyorum evde gül gibi eşleri varken niye eşlerini aldatıyorlar senin eski bir konun vardı degilmi arkadaşım eşinin arkadaşı sana mesaj atmış sende eşine söyleyince ilgisiz kalmıştı demekki ilgisiz kalışının sebebi seni aldattıgı içinmiş doğrumu hatırlıyorum acaba konuları karıştırmamısımdır inşallah karıştırmıssam hakkını helal et.İş yerine gidip gelme saatinde baban falan seninle gelsin arkadaşım bir süre yada koruma talep et arkadaşım.Allah yardımcın olsun.
Kız Yanına biber Gazı al bulunsun çantanda gelip bişi yapmaya kalkarsa sıkarsın gözüne yüzüne biber gazını dikkatli ol eşin ruh hastası senin herhalde allah yarcımcın olsun
biber gazıda da cezaya giriyormuş...yasakmış...banada bir polis söylemişti...ne yapalım demiştim...kendimizi nasıl savuncağız...ellerle kollarla...bir şeyde olursa yapacak tek şey şikayetci olmak dedi...resmen şok oldum...o yasak bu yasak...kadınlarımızı bir bir eşleri yok ediyor...sinirleniyorum böyle şeylere....canım eşinde böyle sapıklardan biri...inanma boşanmasan sana bunu evliliğin sürdüğü sürec intikam alacaktır...
Alya, eşin iyice korkutucu oluyor. seni ne kadar üzdüğünü, kötü şeyleri yazsana bir deftere, kapına çiçekle gelirse aç oku, affetmek de bir yere kadar. bu sefer kararlı gördüm seni, karar verdiysen dönme. tabii ki atlatacaksın, insanlar neleri atlatıyor. hastalıklar bile geçiyor, sen bir adamdan kopmaktan korkuyorsun!
bird eo kadın açısından düşünün bunu dediğin gibi herkes yorum larını yazıor die bende kendi yorumumu yazdım
herkes aynı düşünceye sahip olamaz siz öyle düşünürsünüz ben böyle bunada kimse müdahale edemez ayrıca sizin yorumlarınııza olan tepkimden değil sürekli olumsuz şeylerden o bayanında psikolojisi zaten gidio zaten mutsuz kafasında bir ton soru bunun üstüne hep olumsuz değşilde hayırlısı olsun hakkında die biraz olsun olumlu konusmak daha mantıklı cünkü ne olursa olsun o bir tercihtir iyidir sectiği insan yada kötü
ben "bizle ayni dusuncede olmalisiniz" mi dedim hanimefendi."niye kadini bu kadar dolduruyorsunuz ki" sozunuze sinirlendim.istediginiz yorumu yazin beni ilgilendirmez.ben arkadasin evliliginde olumlu birsey goremedim.tecrubelerime dayanarakta fikirlerimi soyledim.ne yani sirf kendini iyi hissetsin diye "aman kardesim dur durdugun yerde,kotu olsa da kocadir,dayanida ye otur yerine,aldatilsan da sus erkektir elinin kiri doner dolasir nasilsa kurkcu dukkanina" diye sacmalayalim mi???
kızlar eşim dün bize geldi..annemden babamdan özür diledi ağlayıp sızladı...
bir daha beni üzmeyeceğini onu affetmemi beni sevdiğini söylediii...
polisede verseniz mahkemeye verseniz ben eşimi bırakmam dedi..
ailemde biz artık seni sildik dedi ve evden gönderdi...........
ben miii?
onu hiç görmedim o evi geldiği zaman başka bir odadaydım ve o ağladıkça bende ağladım..çok canım yanıyo kızlar biliyorum değişmeyecek biliyorum dönersem bir süre sonra gene kavgalarımız sürecek...mantığım tamam artık alya bitir diyor ama kalbimm çok acıyor....
canim yaa sende diyorsun degismeyecek.degismeyecegini bile bile nicin bu kadar eziyet ediyorsun kendine?birak inceldigi yerden kopsun artik.sakin ailene sirtini donme sakin!!!asil pismanligi bunu yaparsan yasarsin.
ekincimm günaydınn ya çok zorlu bir süreç beni bekliyorr..eşim boşanmam senden diyorr ne yapacağımı şaşırdımmm
alya guzel arkadasim,ozel yazabilsem sana daha cok faydali olacagim ama daha mesaj sayim dolmadi.vazgecme verdigin karardan canim.inan aileni ezer gecersen koca evinde daha cok ezileceksin.hergun oluyorsun kocanin evinde,bir kez öl daha iyi.biliyorum cok zor bir surec oldugunu.yasadim!!!ama Rabbim guc,kuvvet veriyor.
canım senin eşin de boşanırken böyle güçlük çıkardı mı ???ya tmm bende istemiyorum deyip bi anda bitse belki böyle canım acımayacaktı..h.sonu annemler evime gitti bütün giyim eşyalarımı topladı nasıl gücüme gitti anlatamam sana
bu yalvarmalari yakarmalari sadece senin esin mi yapiyor saniyorsun yoksa?cok yanilirsin...benimki de,bu noktaya gelen tum kadinlarin kocalari da bunlari yapti.kimi geri adim atti,kimi atmadi.hangileri daha mutlu diye sorarsan.ben kendi adima soyleyeyim,verdigi kararin arkasinda olanlar!!!pisman olan cok nadirdir.bu belirsizlik ve icindeki belki degisir diye besledigin umut kirintisi seni yipratmaktan baska bir ise yaramaz.yapman gereken 2 sey var sadece.ya kocana doneceksin,ya da ailen ile kalacaksin.ortasi yok guzelim bunun.ortasi su an senin hissettiklerin sadece.aci ve izdirap...baska birsey degil!!!
böylr adamların şerrinden korusun tanrım biziii umarım en kısa zamanda kurtulursunuz
Gerçekten bir şansı hakettiğini düşünebiliyorsanız hala , şans verin diyecem ama yaşananlardan sonra
bunu söylemek mümkün değil.
Güçlü olun, belki zor bir süreç ama atlatacaksınız.
Yeni bir hayat kurup inşallah mutluda olacalsınız.
Biraz sabır, biraz güç.
İnanın insanlar değişmiyor, bu yaşıma kadar öğrendiysem bunuj öğrendim.
Sakın değiştim ben , herşey güzel olacak sözlerine inanıp sizi kandırmasına izin vermeyin.
Sadece kendinizi kandırmış olursunuz, size bunu yapmasına müsade etmeyin lütfen.
eğer içinde küçük de olsa bi keşke varsa bir sanş daha verebilirsin..bu arada sakın cocuk yapma...eğer asla düzelmez diyosan güçlü olup önüne bakacaksın cnm...karar senin...hakkında hayırlısı ne ise o olsun inş....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?