Eşim işyerimi bastı

bird eo kadın açısından düşünün bunu dediğin gibi herkes yorum larını yazıor die bende kendi yorumumu yazdım
herkes aynı düşünceye sahip olamaz siz öyle düşünürsünüz ben böyle bunada kimse müdahale edemez ayrıca sizin yorumlarınııza olan tepkimden değil sürekli olumsuz şeylerden o bayanında psikolojisi zaten gidio zaten mutsuz kafasında bir ton soru bunun üstüne hep olumsuz değşilde hayırlısı olsun hakkında die biraz olsun olumlu konusmak daha mantıklı cünkü ne olursa olsun o bir tercihtir iyidir sectiği insan yada kötü

Günaydın alya arkadaşım durumuna çok üzüldüm savcılıga dilekçe verebilirsin canım eşin seni aldatıyormuymuş bu adamları gerçekten anlamıyorum evde gül gibi eşleri varken niye eşlerini aldatıyorlar senin eski bir konun vardı degilmi arkadaşım eşinin arkadaşı sana mesaj atmış sende eşine söyleyince ilgisiz kalmıştı demekki ilgisiz kalışının sebebi seni aldattıgı içinmiş doğrumu hatırlıyorum acaba konuları karıştırmamısımdır inşallah karıştırmıssam hakkını helal et.İş yerine gidip gelme saatinde baban falan seninle gelsin arkadaşım bir süre yada koruma talep et arkadaşım.Allah yardımcın olsun.

Kız Yanına biber Gazı al bulunsun çantanda gelip bişi yapmaya kalkarsa sıkarsın gözüne yüzüne biber gazını dikkatli ol eşin ruh hastası senin herhalde allah yarcımcın olsun

biber gazıda da cezaya giriyormuş...yasakmış...banada bir polis söylemişti...ne yapalım demiştim...kendimizi nasıl savuncağız...ellerle kollarla...bir şeyde olursa yapacak tek şey şikayetci olmak dedi...resmen şok oldum...o yasak bu yasak...kadınlarımızı bir bir eşleri yok ediyor...sinirleniyorum böyle şeylere....canım eşinde böyle sapıklardan biri...inanma boşanmasan sana bunu evliliğin sürdüğü sürec intikam alacaktır...

Alya, eşin iyice korkutucu oluyor. seni ne kadar üzdüğünü, kötü şeyleri yazsana bir deftere, kapına çiçekle gelirse aç oku, affetmek de bir yere kadar. bu sefer kararlı gördüm seni, karar verdiysen dönme. tabii ki atlatacaksın, insanlar neleri atlatıyor. hastalıklar bile geçiyor, sen bir adamdan kopmaktan korkuyorsun!

canımcım merhaba konular doğru evet o benım fakat aldatma olayı onceden olmustu smdı değil..gerçi belkide aldatıyordu ama ben bilmiyorum :)) canım iş yerine abimle gelip gidiyorum zaten onlar yeterince benim arkamda ama ya ben içimdeki yangını nasıl söndürcem bilmiyorum..

Kız Yanına biber Gazı al bulunsun çantanda gelip bişi yapmaya kalkarsa sıkarsın gözüne yüzüne biber gazını dikkatli ol eşin ruh hastası senin herhalde allah yarcımcın olsun

evet canım esım normal değil..belki tedavi olsa böyle olmazdı sonumuzz....

evet tatlım haklısın televizyonda neler görüyoruz vala..o gun bana polis diyo ki televizyonda gördüklerinize inanmayın yada polis ilgilenmiyo falan deniliyor ya onlara inanmayın diyor..biz en ufacık bir tehtitde bile kadına sahip çıkıyoruz diyor..
bende evet nasıl sahip çıkıyorsunuz görüyorum dedim....

mervu merhaba canım..yaptığı şeyler dün gibi aklımda ama alah kahretsin ki ondan nefret edemiyorum hemen aldanıyorum onun sözlerine herşeye çare var evet.en yakınımız bile ölünce zmanla unutuyoruz acısını meselaa ama ben neden bu adamı hayatımdan çıkartırken bu kadar zorlanıyorum bilmiyorum.....

kızlar eşim dün bize geldi..annemden babamdan özür diledi ağlayıp sızladı...
bir daha beni üzmeyeceğini onu affetmemi beni sevdiğini söylediii...
polisede verseniz mahkemeye verseniz ben eşimi bırakmam dedi..
ailemde biz artık seni sildik dedi ve evden gönderdi...........

ben miii?
onu hiç görmedim o evi geldiği zaman başka bir odadaydım ve o ağladıkça bende ağladım..çok canım yanıyo kızlar biliyorum değişmeyecek biliyorum dönersem bir süre sonra gene kavgalarımız sürecek...mantığım tamam artık alya bitir diyor ama kalbimm çok acıyor....

ben "bizle ayni dusuncede olmalisiniz" mi dedim hanimefendi."niye kadini bu kadar dolduruyorsunuz ki" sozunuze sinirlendim.istediginiz yorumu yazin beni ilgilendirmez.ben arkadasin evliliginde olumlu birsey goremedim.tecrubelerime dayanarakta fikirlerimi soyledim.ne yani sirf kendini iyi hissetsin diye "aman kardesim dur durdugun yerde,kotu olsa da kocadir,dayanida ye otur yerine,aldatilsan da sus erkektir elinin kiri doner dolasir nasilsa kurkcu dukkanina" diye sacmalayalim mi???

ekincimm günaydınn ya çok zorlu bir süreç beni bekliyorr..eşim boşanmam senden diyorr ne yapacağımı şaşırdımmm

canim yaa sende diyorsun degismeyecek.degismeyecegini bile bile nicin bu kadar eziyet ediyorsun kendine?birak inceldigi yerden kopsun artik.sakin ailene sirtini donme sakin!!!asil pismanligi bunu yaparsan yasarsin.

canim yaa sende diyorsun degismeyecek.degismeyecegini bile bile nicin bu kadar eziyet ediyorsun kendine?birak inceldigi yerden kopsun artik.sakin ailene sirtini donme sakin!!!asil pismanligi bunu yaparsan yasarsin.

zaten ailem kesinlikle barışmamı istemiyor...ama ben bir mucize olsada eşim düzelse ve bizimkiler de onu sevse diyorum ama bu imkansız..benim avukatım bile emin deilsin sen alya dedi..biraz bekleteyim dosyanı dedi cuma günü bana ama ben pazartesi işlemleri başlatın dedim..
hep ağlıyorum yaaa....

ekincimm günaydınn ya çok zorlu bir süreç beni bekliyorr..eşim boşanmam senden diyorr ne yapacağımı şaşırdımmm

alya guzel arkadasim,ozel yazabilsem sana daha cok faydali olacagim ama daha mesaj sayim dolmadi.vazgecme verdigin karardan canim.inan aileni ezer gecersen koca evinde daha cok ezileceksin.hergun oluyorsun kocanin evinde,bir kez öl daha iyi.biliyorum cok zor bir surec oldugunu.yasadim!!!ama Rabbim guc,kuvvet veriyor.

canım senin eşin de boşanırken böyle güçlük çıkardı mı ???ya tmm bende istemiyorum deyip bi anda bitse belki böyle canım acımayacaktı..h.sonu annemler evime gitti bütün giyim eşyalarımı topladı nasıl gücüme gitti anlatamam sana

bu yalvarmalari yakarmalari sadece senin esin mi yapiyor saniyorsun yoksa?cok yanilirsin...benimki de,bu noktaya gelen tum kadinlarin kocalari da bunlari yapti.kimi geri adim atti,kimi atmadi.hangileri daha mutlu diye sorarsan.ben kendi adima soyleyeyim,verdigi kararin arkasinda olanlar!!!pisman olan cok nadirdir.bu belirsizlik ve icindeki belki degisir diye besledigin umut kirintisi seni yipratmaktan baska bir ise yaramaz.yapman gereken 2 sey var sadece.ya kocana doneceksin,ya da ailen ile kalacaksin.ortasi yok guzelim bunun.ortasi su an senin hissettiklerin sadece.aci ve izdirap...baska birsey degil!!!

çok doğru söylüyorsun canım....sorunlu olan benim bu kadar şey oluyor onsuzken bu kadar acı çeken gene benim....
benim kendimi değiştirmem gerek önce..Allah hepimizin yardımcısı olsun....

böylr adamların şerrinden korusun tanrım biziii umarım en kısa zamanda kurtulursunuz

Gerçekten bir şansı hakettiğini düşünebiliyorsanız hala , şans verin diyecem ama yaşananlardan sonra
bunu söylemek mümkün değil.
Güçlü olun, belki zor bir süreç ama atlatacaksınız.
Yeni bir hayat kurup inşallah mutluda olacalsınız.
Biraz sabır, biraz güç.
İnanın insanlar değişmiyor, bu yaşıma kadar öğrendiysem bunuj öğrendim.
Sakın değiştim ben , herşey güzel olacak sözlerine inanıp sizi kandırmasına izin vermeyin.
Sadece kendinizi kandırmış olursunuz, size bunu yapmasına müsade etmeyin lütfen.

böylr adamların şerrinden korusun tanrım biziii umarım en kısa zamanda kurtulursunuz

hayırlısı neyse o olsun hakkımızda canım ya ne diyeyim düzelmez biliyorum ama neden hala içimde bir umut var bilmiyorum...

haklısınızzzz güçlü olmam sabretmem gerek..benim gibi sorunlar yaşayan insanlar var ama ben çok güçsüzümm oda tamam boşanalım bende seni istemiyorum dese bu kadar canım yanmayacaktı

eğer içinde küçük de olsa bi keşke varsa bir sanş daha verebilirsin..bu arada sakın cocuk yapma...eğer asla düzelmez diyosan güçlü olup önüne bakacaksın cnm...karar senin...hakkında hayırlısı ne ise o olsun inş....

bilmiyorum canım hakkımda hayırlısı artık..az once iş yerımı aradı telefonla ağlıyo bana sızlanıyor ben bu sureci nasıl atlatcam bılmıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…