Eşim işyerimi bastı

Gittinizmi karakola nedir son durum

Karakola gittik canım iş yerime geliyor beni rahatsız ediyor diye şikayetçi oldum..sonra ki gün onu da çağırıp uyarmışlar gitme falan die ama o ısrarla arıyor ve dün yine iş yerime geldi yine..bende polisi aramadım ne bilim yaaa sonuçta o kadr geçmişimiz var gelme bi daha dedim tmm dedi gitti bu kadar :)
sonra babamın yanına gitmiş alya yı seviyorum onu bırakmam kendimi öldürürüm ne olur beni affedin falan demiş..babamda biz artık seni istemiyoruz kızmda böyle düşünüyor demiş....

Aranızda geçenleri bilmemekle beraber, koruma istemelisin bence de.
Her gün onlarca haber izliyoruz ve belliki adamın ruh sağlığı yerinde değil ve her şeyi yapabilir.
Duygularına yenilip dönme sakın çünkü kimse değişmez.
Mahkemeler de sürünmezsin istediği kadar konuşsun.
Bende böyle bir adamdan kurtuldum zamanında kendini beni öldürecğini söyleyen deneyen.
Ama 1 yılda boşadım mahkemeye hiç gelmemesine rağmen.
En önemlisi kendini koruman.

Alya canım canım hakkında hayırlısı ne ise o olsun. ama anlattıklarına göre sana zaten koca olmamış adam. gencsin çok genç canım.Allah yardımcın olsun bu işler zor işler. ama altından kalkamıyacağın bir şey değil. ben senin çok güçlü olduğuna inanıyorum canım.

alya gunaydin canim.bugun nasilsin?var mi bir gelisme?

Günaydın canım..annesi aradı beni akşam eşim hap içerek kendini zehirlemiş şimdi hastaneden çıkıyoruz falan dedi..alyasız ölürüm ben yaşayamam falan dedi diyor benim hatırım için bir şans ver diyor..
ya bi rahat yok ki sağlıklı düşüneyimmm...bi yandan ailem baskı yapıyor bi taraftan eşim ve ailesii çok yoruldum yaaa

yorumun için tesekkürler canım umarım hakkımda hayırlısını yaşarım........
senin içinde sevindim o adamdan kurtulmanaa :)

amin canım aminn....evet koca olmadı ama çok pişmanım değişicem diyor..zaten bir kaç gündür psikolojik tedaviyede başlamışş iyi olurmu bilmem ama benim aklımda soru işaretleri var..ailem desen onu sildi artıkkkkkk

kuzum bilemem en doğru kararı sen verirsin. sen tanıyorsun çünkü. ama lütfen duygu sömürülerine kanma.
alya daha birkaç hafta evvel yanındaydı, kimse yüzüne bakmıyordu.. eee alya da taş değil insan. şans vereceksen herşeyi göze almaslısın, olumluda olabilir, olumsuzda olabilir.
ama uzattıkça unutma yıpraan bir sen olursun. kv dende anne olaymışda baştan oğlunu çekip kenara konuşaymışşş... şans mış

yaa seni niye telefonla ariyor annesi?buyukluk telefonda duygu somurusu yapmakla olmaz.nicin senle konusuyor senin ailen var basinda.gelsin annenle babanla konussun.oyle uzaktan uzaktan sans ver demekle olmaz bu isler.kaynananda bir alemmis hani...sinirlendim sabah sabah.

canımm günaydın nasılsın bugun??

NASILolayım canım ya bi rahat yok ki..hergun baska bir sorunnn offf yani..sen nasılsın şekerim :))

evet canım eldenn gidince alya kıymete bindi..iş yerinde de rahat yok..eve gidiyorum evde desen hep bu konular konuşuluyor cok sıkıldım cok erkenden yatıyorum aksam 9 da yattım düşün bişey yapasım yok...

canım bizede gelmişlerdi bizimkiler cvbı dikmişlerdi onlaraaa..şimdi beni kafalamaya çalışıyorlarr işte...ben yine acaba gerçekten mi acaba artık aklı başına geldi mi diye düşünüyorum...ama emin değilimm dönersem mutlu olcakmıyım onunla garantisi yokki...ama şuan da da cok mutsuzumm ki yaa..
hayatıma devam edemiyorum şuan mesela alışveriş yapmayı çok severim haftasonu çıktık bişeyler bakmaya mağzalardan eli kolu dolu çıkan ben bişey almadım dışarda kendimi öksüz gibi hissettim onsuz arkadaşlarım olduğu halde yanımda aman canım ne bileyim yaaa

daha önce evi terkettiğin de de eşin aynı şekilde mi davranmıştı yoksa bu sefer paçaları daha mı tutuştu ,

bu şekilde korkuyla yaşanmaz , bence şimdilik onu başından savman ve saçmasapan hareketlerde bulunmasını önlemek için ,

alıp karşına konuşabilirsin kafanın çok karışık olduğundan yaptıklarıyla daha da karıştığından bir süre ayrı kafanızı dinlemek istediğinden

şu anda ne kadar vericeğini bilmediğinden sana biraz zaman vermesini istediğinden ve bu süreçte ne telefoonla ne de bir haberle

karşına çıkmasını istemediğinden ve saçma sapan ilaç içme vs gibi hareketlerini kesmesini istediğinden bahsedebilirsin. Hem sen kafanı

dinlersin hemde kafanda acaba bana birşey yaparmı korkusu olmaz , o da zaman geçtikçe mantıklı düşünmeye başlar belki

bende iyiyim tatlım valla dün akşam hep aklıma geldin ne yaptı acaba diye. bi çıksaydın şu işin içinden hayırlısıyla. ama bana öyle geliyoki seni yakın zamanda iikna edecekler çünkü sen sözde bitirsende aklında bitirememişsin canımmm... İyi düşün lütfeenn...

Allah yardımcın olsun
bır ınsan 7sinde neyse yetmısındede aynıdır huy kolay kolay duzelmez
sonucta ınsan bır kere dunyaya gelıyor ya
ınsanlar neden hayatlarını bırbırıne zından eder anlamam

Son düzenleme:

canım hep pişman olup bi daha yapmıcam seni üzmücem diyordu bende dönüyordum ama bu sefer ki daha farklı bende onu böyle ilk gördüm..kızım ailem onu sildi ki bana diyor dışarda görüşelim konuşalım die ama ailem hayatta izin vermez..onunla konuşmamı görüşmemi istemiyorlar...ya bide çevremde herkes ailem gibi düşünüyor geçsin daha hayatını onunla mahfetme diyorr ama kalbim başka şeylER SÖYLÜYOR...

bebeim senin sıkıntıların ne bilmiyorum bu arada eşinle mi ilgili :)) bana gelince işin içinden çıkamadım çıkmam da zor gibi ailem bişey söylüyor eşim ve ailesi başka şey söylüyor ve ben ölü gibi yaşıyorummmmmmm

Allah yardımcın olsun
bır ınsan 7sinde neyse yetmısındede aynıdır huy kolay kolay duzelmez
sonucta ınsan bır kere dunyaya gelıyor ya
ınsanlar neden hayatlarını bırbırıne zından eder anlamam

evet canım 5 yılımız geçti öyle böyle kötü günlerin dışında iyi zamanlarımızda oldu tabi ama geriye dönüp baktığımda elle tutulur bişey yok yani...
ben ise suanda da mutsuzumm ki

yok kız nerden çıkardın sıkıntım oldugunu :))) şimdilik bişey yok hamileliğin verdiği sıkıntılar :)

alyaaaa ben fikrimde sabitim kim ne derse desin.beklemek seni yipratmaktan baska bir ise yaramaz.ben esime bosanmak istedigimi soyledigimde inanmamisti once.kendisi sehir disindaydi.gel dedim bu is bitecek.blof yapiyorum sandi."tamam dedim bekle yarin dilekceyi veriyorum mahkeme celbi eline gelince gorursun".bu kez adam "gelir seni komalik edene kadar doverim,sen hastaneye ben nezarathaneye" dedi. "degil komalik etmek,oldursen bosanacagim"dedim.bu kez "kendimi oldururum yolda arabayi ucuruma surerim,omur boyu vicdan azabi cekersin" dedi."erkeksen gec karsima kafana sık" dedim.SONUC=bosandim.sana burda da,etrafinda da kim ne dese bos canim.senin herkesi,herseyi bir tarafa birakip tek basina net bir karar vermenin zamani geldi de geciyor bile.gordugun gibi herkes bir tarafa cekistiriyor seni.ailen bir tarafa,kocan bir tarafa,kocanin ailesi bir tarafa.nasil hirpalandigini tahmin etmiyorum;YASİYORUM!!!ne kadar daha dayanacaksin artik bunu merak ediyorum biliyor musun?

ekinelif iki gündür konuşuyoruz ama alyanın kafası hala karışık verecegi karara kendisinn güvenmesi geerekir başta. evet çok haklısın adam artık alışmış onu bu şekilde eve döndürmeye bundada öyle olacak sanıyo. gün geçtikçe dahada zorlaşacak onun için... yazdıgına eklenecek hiç birşey yok ne desen haklısın canımmmm...

hayat ne 2 gunu ben gunlerdir konusuyorum canim onunla.alya surekli kendisi ile celisiyor.donse ayni seyleri yasayacagini adi gibi bildiginden ayrilmak istiyor,bir taraftan adamin duygu somurulerine kanip acaba degisir mi sorularini soruyor kendine.Alya bir yerlerini de yirtsa bu adam degismeyecek,degismeyecek.hadi ilk kez evden gitmis olsa da adamin ilk pismanligi olsa Alya bir sans daha ver,en azindan acabalar kalmaz aklinda diyecegim.ama 3 degil 5 degil canim.bir daha donerek niye kendi ayagima sikayim???

kesinlikle kiii bu seefer dönerse benm fikrim onu iyice eve bağlamak için hemen çocuk bile düşünebilr ozaman hayatı dahada zora gider bende değişcegini düşnmüyorum... ve ailesi şuan yanında ağzını açtıgı anda yanında oolacak birileri var döndüüğü zaaman o yanında olanlarda kalmyack belki canımmm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…