kizlar eşim mayısın 2sinden beri asker ve bu ayin 11indede usta birligine gitti 6 ay sonra 20 gun izne gelicek eger o sirada hamile kalirsam esim askerden geldikten tahminen 3 ay sonra dogum yapmis olucam biz cocuk dusunuyoruz tabi ama saglikli bi karar mi bilemedim kayinvalidemgilde kaliyorum suan icin gelince ayri eve cikacagiz
ben olsam eşimin her anımda yanımda olmasını isterdim biraz daha bekleseniz
Aceleniz ne ?neden eşinden ayrı bir hamilelik geçiresin ki ? Ne kadarlık evlisiniz ?çok mu soru sordum?
Oy oy gınaa geldi şu çocuk ne zamancılardanbende öyle düşünüyorum ama çevremdekiler çocugu olmuyor diye laf cikartiyolar 1 sene olucak niye istemiyosun falan diyeesimde cok istiyor bi cocugu olsun daha once hamile kalmistim ama 2 haftalikken dusuk yaptim o zaman benden cok o agladi uzuldu ne biliyim birazda ona haksizlik yaptigimi dusunuyorum sanki
Beraber kalmadık ki çocuk yapalım telefonla konuşmakla çocuk olmuyo debende öyle düşünüyorum ama çevremdekiler çocugu olmuyor diye laf cikartiyolar 1 sene olucak niye istemiyosun falan diyeesimde cok istiyor bi cocugu olsun daha once hamile kalmistim ama 2 haftalikken dusuk yaptim o zaman benden cok o agladi uzuldu ne biliyim birazda ona haksizlik yaptigimi dusunuyorum sanki
Ben olsam şu durumda hiç cesaret edemem etrafın ne dediği önemli değil Hiç duyma bile onlarıbende öyle düşünüyorum ama çevremdekiler çocugu olmuyor diye laf cikartiyolar 1 sene olucak niye istemiyosun falan diyeesimde cok istiyor bi cocugu olsun daha once hamile kalmistim ama 2 haftalikken dusuk yaptim o zaman benden cok o agladi uzuldu ne biliyim birazda ona haksizlik yaptigimi dusunuyorum sanki
Peki kaç yaşındasın kuzum ?1 yillik evliyim :) ya cevremdekiler cocugu olmuyor filan diye lag cikartiyor bunlar bosanacak heralde diyolar sikildim artik bu durumdan..
Acelen ne
Gece Can'ın karpuz çekince ya da yoğurt ya da fındık gidip kp e mi söyleyeceksin yoksa eşine mail mi atacaksın
Gir bir işe çalış
Gelsin çıkın ayrı eve yaparsın sonra bebek
Peki kaç yaşındasın kuzum ?
1 yillik evliyim :) ya cevremdekiler cocugu olmuyor filan diye lag cikartiyor bunlar bosanacak heralde diyolar sikildim artik bu durumdan..
2 haftalik hamile oldugunu nasil anladin. Testler de bile cikmiyo beredeyse bu kadar kucukken bebekbende öyle düşünüyorum ama çevremdekiler çocugu olmuyor diye laf cikartiyolar 1 sene olucak niye istemiyosun falan diyeesimde cok istiyor bi cocugu olsun daha once hamile kalmistim ama 2 haftalikken dusuk yaptim o zaman benden cok o agladi uzuldu ne biliyim birazda ona haksizlik yaptigimi dusunuyorum sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?