Eşim izne geldiğinde çocuk düşünüyoruz sizce?

olur ıkı uc tane yapın bence

cıvcıv mı yumurtadan cıkar yumurta mı cıvcıvden

kız bu bıze sorulacak sey mı allasen

barı arastırsaydın
dunyanın hıc bı yerınde 2 haftalık gebelıgı goruntuleyebılecek bı ultrason yok
2 haftalık derken ?
hergun kan verıyorsun heralde ? cunku testdede cıkmaz

yahu doktor cok yeni ultrasonda kese gozukmedi dedi adet tarihime gore 2 aylik olmam lazim ama bebek cok yeni tahminen 2 haftalik dedi

Babamın bir lafı var. "Kandırıkçı"

yahu bi gidin sorumdan allasen isim gucum yok milletle dalga mi gecicem ? adet tarihime gore 2 aylik olmam lazim ama tahliller sonucu kese gozukmedi doktorda bebek cok yeni tahminen 2 haftalik 2 hagta sonra gel tekrar bakalim dedi o siradada dusuk yaptim zaten begenmiyorsaniz cevaplamazsiniz olur biter silah zoruyla cevaplatmiyor bu site.

Bu konular hakkinda hicbirsey bilmediginiz belli oyle 20 gunde hamile kaliniyor olsaydi kimse dr kapilarinda yatip kalkmazdi. Kolay gelsin size.
bende kesin olucak demedim olursa zorlyk cekermiyim esim yanimda olmadigi icin hamilelik psikolojisi ne gibi etki yaratir acaba yanlis mi dusunuyorum bu konuda diye sordum sanirim yanlis anlasildim :/

tesekkurler canim :* :)

eredersiniz efendimya ne insanlar var yareppim bu sitede ot diye mi yasiyorsunuz ne anlayamadım
İyi misin sen? Sizce? Diye soran ben miyim? Sizce? Diye sormuşsun ben de 'bence'sini söyledim, sormasaydın o zaman. Bize ne kardeşim senin yapacağın çocuktan öyle sorarsan herkes dalga geçer tabi. Evli barklı kadınsın kendini komik duruma düşürüyorsun.

valla kuzum hicte komik duruma dusurmuyorum ben size mantikli bi karar mi acaba diye sordum dogru duzgun cevap verenler oldu sagolsun. milletin sorularindan sizeneyse bu sitede isin ne ?

Çocuk yapmayı düşünüyorsanız bence ertelemeyin derim,kendi yaşadıklarımdan sonra hiçbir şekilde bu konunun ertelenmemesi gerektiğini anladım.

Yok kendimizi biraz toparlayalım,yok ayrı eve çıkalım vs...gibi şeyler yüzünden ertelemeyin,inşaallah herşey istediğiniz gibi olur ama bazen engellerle karşılaşabiliyor insan,öyle zart deyincede olmuyor hamilelik.Dediğim gibi inşaallah siz öyle şeylerlerle karşılaşmazsınız,bence ertelemeyin.

valla kuzum hicte komik duruma dusurmuyorum ben size mantikli bi karar mi acaba diye sordum dogru duzgun cevap verenler oldu sagolsun. milletin sorularindan sizeneyse bu sitede isin ne ?
Haklısın tabiki burda amaç zaten çevre ile paylaşamadığımız sorunları paylaşmak. Ama elalemin lafını bu kadar dert etme değmez. Elalem olmuyor mu diyor diyorsun mantıklı mı bu? Daha 1 senelik evli yirmi yaşında çıtı pıtı bir kızsın eşin askerde ayrı evin bile yok. Tabiki hiç sırası değil çocuğun. Ki sen de istemiyorsun şu an.

Eşin gelsin bir sene birlikte zaman geçirin evliliği anla bir, sonra tekrar düşünürsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…