Eşim izne geldiğinde çocuk düşünüyoruz sizce?

öyle canım dogrusun bende oyle dusunuyodum ama ama cevremdekiler oyle sey mi olur diyolar cok baski yapiyorlar cocugu olmuyor iste galiba anlasamiyorlar bosanicaklar diye sikildim artik ne biliyim

Belki de cidden olmuyor çocuğunuz

Belki yine olacak düşecek

Belki Kv ile kavga edeceksin belki sana al şu kovayı diye uzatacak kaldıracaksın bir şey olacak

Ya da çok güzel geçecek hamileliğin

Ama eşin boşanmış gibi yanında olmayacak

Laf edene askerde dersin daha ala gerekçeye ihtiyaç yok ki

Mektuba koydu gönderdi ama kurumuş der karşıdakini bozarsın vs vs

Boşanıyor mu vs diyenler hamile kalsan bu sefer de kocası askerde nasıl gebe kalmış derler

El alemi boş ver kendi hayatını kendin çiz

1 yillik evliyim :) ya cevremdekiler cocugu olmuyor filan diye lag cikartiyor bunlar bosanacak heralde diyolar sikildim artik bu durumdan..

Çocuğu leylekler getirmediğine spermlerde şehirlerarası yolculuk yapmadığına göre tabi olmuycak:)

Önce ayrı eve çıkın sonra doğurursun.

Şimdi hamile kalırsan ayrı ev hayal olur

en mantikli cevap buydu canim cok tesekkur ederim ;*(

Ay ama sizin yaşlarınız çok küçük değil mi?sen anne olmanın eşin baba olmanın sorumluğunu alabilecek mi?sanmam davulun sesi uzaktan hoş gelir derler çocuğu yapması sıkıntı değil bakması ,büyütmesi sorumluluğu sıkıntı

Korunma eşin geldiğinde hamile kalırsan Rabbimin en güzel armağanı olr size. Kalamazsan bidahaki ne inşallah

Ah canım ya çok hevesliydim konuna çıkarsam içimde ukte kalır

seninle laf yarisina girmiycem cnm burda herkes hersryi sorabilir sirf sana gina geldi diye sormayacak degilim.. hevesli olmasaydinda cevap cerme zahmetin de bulunmazdin neyse..

1 yillik evliyim :) ya cevremdekiler cocugu olmuyor filan diye lag cikartiyor bunlar bosanacak heralde diyolar sikildim artik bu durumdan..

Çevrenizdekiler hakkınızda dedikodu çıkarıyor, siz de bu dedikoducularla görüşmeyi keseceğinize, tüm hayatınızı etkileyecek bir kararı onların uygun göreceği şekilde alıyorsunuz. Şaka gibi. Çocuk kararı dedikoducu insanlara göre alınmaz. Ebeveynlerin fiziksel, psikolojik, ekonomik olarak hazır olup olmadığına ve doğacak çocuğa ne kadar mutlu bir yuva sağlayabileceklerine göre alınır.

Öncelikle elaleme ne? Neden bu kadar önemli senin için elalem?

Hamilelikte ilk 3 ayın çok zor geçebilme ihtimali var. Ben eşim olmasa ne yapardım bilmiyorum. Kalkıp su bile alamadım yerimden...

Ayrıca bir kere düşük yapmışsın ve sen daha iyi bilirsin bunun zorluğunu. Allah korusun ya yine aynı şey olursa? Kayınvaliden sana ne kadar manevi destek olabilir? Olsa da eşinin yerini tutabilir mi?

Belki ayrı eve çıkamayacaksınız, belki doğru düzgün işi bile yok eşinin. Bu yaşta ve bu şartlarda neden bebek istenir, anlamıyorum.

Dünyaya bir canlı, bir insan geliyor güzel kardeşim. Oyuncak bebek değil bu, hep bebek de kalacak değil...

seninle laf yarisina girmiycem cnm burda herkes hersryi sorabilir sirf sana gina geldi diye sormayacak degilim.. hevesli olmasaydinda cevap cerme zahmetin de bulunmazdin neyse..

Senin yararına birşey yazmış arkadaş. Etraftaki sana çocuk baskısı yapan kişiler için demiş, gına geldi onlardan diye

e o zaman çocuğun oluyor işte? Çocuğu olmuyor diye laf çıkartanları sen benim karşıma getir, ben onların suratıına bir mıçayım.
Aaaa, bu nedir ya insanın ağzını bozuyorlar. Nerede yaşıyorsunuz siz? Çocuğu olmuyor diyene sen de çocuğun kocandan mı de. Ben olsam derim vallahi. Edepsizlere bak.

aynen oyle canim ama esimin akrabasi olunca insan sesini cikartamiyor kotulerler diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…