öyle canım dogrusun bende oyle dusunuyodum ama ama cevremdekiler oyle sey mi olur diyolar cok baski yapiyorlar cocugu olmuyor iste galiba anlasamiyorlar bosanicaklar diye sikildim artik ne biliyim
1 yillik evliyim :) ya cevremdekiler cocugu olmuyor filan diye lag cikartiyor bunlar bosanacak heralde diyolar sikildim artik bu durumdan..
begenmiyorsan cevaplamazsin olur biter. simdi cikabilirsin sorumdanOy oy gınaa geldi şu çocuk ne zamancılardan
Belki de cidden olmuyor çocuğunuz
Belki yine olacak düşecek
Belki Kv ile kavga edeceksin belki sana al şu kovayı diye uzatacak kaldıracaksın bir şey olacak
Ya da çok güzel geçecek hamileliğin
Ama eşin boşanmış gibi yanında olmayacak
Laf edene askerde dersin daha ala gerekçeye ihtiyaç yok ki
Mektuba koydu gönderdi ama kurumuş der karşıdakini bozarsın vs vs
Boşanıyor mu vs diyenler hamile kalsan bu sefer de kocası askerde nasıl gebe kalmış derler
El alemi boş ver kendi hayatını kendin çiz
Ay ama sizin yaşlarınız çok küçük değil mi?sen anne olmanın eşin baba olmanın sorumluğunu alabilecek mi?sanmam davulun sesi uzaktan hoş gelir derler çocuğu yapması sıkıntı değil bakması ,büyütmesi sorumluluğu sıkıntıben 20 esim 21
Ah canım ya çok hevesliydim konuna çıkarsam içimde ukte kalırbegenmiyorsan cevaplamazsin olur biter. simdi cikabilirsin sorumdan
2 haftalik hamile oldugunu nasil anladin. Testler de bile cikmiyo beredeyse bu kadar kucukken bebek
Ah canım ya çok hevesliydim konuna çıkarsam içimde ukte kalır
1 yillik evliyim :) ya cevremdekiler cocugu olmuyor filan diye lag cikartiyor bunlar bosanacak heralde diyolar sikildim artik bu durumdan..
begenmiyorsan cevaplamazsin olur biter. simdi cikabilirsin sorumdan
Korunma eşin geldiğinde hamile kalırsan Rabbimin en güzel armağanı olr size. Kalamazsan bidahaki ne inşallah
bende öyle düşünüyorum ama çevremdekiler çocugu olmuyor diye laf cikartiyolar 1 sene olucak niye istemiyosun falan diyeesimde cok istiyor bi cocugu olsun daha once hamile kalmistim ama 2 haftalikken dusuk yaptim o zaman benden cok o agladi uzuldu ne biliyim birazda ona haksizlik yaptigimi dusunuyorum sanki
Iyi de arkadaş sana laf edenlere demiş sana destek olmuş yani
Ah canım ya çok hevesliydim konuna çıkarsam içimde ukte kalır
seninle laf yarisina girmiycem cnm burda herkes hersryi sorabilir sirf sana gina geldi diye sormayacak degilim.. hevesli olmasaydinda cevap cerme zahmetin de bulunmazdin neyse..
e o zaman çocuğun oluyor işte? Çocuğu olmuyor diye laf çıkartanları sen benim karşıma getir, ben onların suratıına bir mıçayım.bende öyle düşünüyorum ama çevremdekiler çocugu olmuyor diye laf cikartiyolar 1 sene olucak niye istemiyosun falan diyeesimde cok istiyor bi cocugu olsun daha once hamile kalmistim ama 2 haftalikken dusuk yaptim o zaman benden cok o agladi uzuldu ne biliyim birazda ona haksizlik yaptigimi dusunuyorum sanki
Senin yararına birşey yazmış arkadaş. Etraftaki sana çocuk baskısı yapan kişiler için demiş, gına geldi onlardan diye
e o zaman çocuğun oluyor işte? Çocuğu olmuyor diye laf çıkartanları sen benim karşıma getir, ben onların suratıına bir mıçayım.
Aaaa, bu nedir ya insanın ağzını bozuyorlar. Nerede yaşıyorsunuz siz? Çocuğu olmuyor diyene sen de çocuğun kocandan mı de. Ben olsam derim vallahi. Edepsizlere bak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?