Eşim izne geldiğinde çocuk düşünüyoruz sizce?

e olmuyo desinler nolcak ki
ben de eşimi askere gönderdim 1 sene bekledim
beklemek zaten zor bi de çocuk derdini neden işin içine katıyorsun?
21 yaşında evlendim şimdi 26 yaşındayım hala da düşünmüyorum
kayınvalidem eşime sormuş çocuk yapmıyor musunuz daha diye
eşime dedim karımda sorun var olmuyo de de rahatlıyalım şu sorularını sormayı kessin :)
milletin ne dediğine ne bakıyorsun?
daha evin yok. eşin yok çocuğu napıcaksın Allah aşkına?
bi de yaşın 20

aynen oyle canim ama esimin akrabasi olunca insan sesini cikartamiyor kotulerler diye
20 yaşında mısın sen? Boşver çocuğu sen daha kendin çocuksun be yavrum. Biraz tadını çıkar gençliğin.
Kv ile yaşamak isteyenler kimdi, parmakları görelim hatunlar?

Esin bebegin ilk kalp atislarini seninle duyamayacak, cinsiyeti ogrendiginde yanında olmayacak, bebişin ilk tekmelerini birlikte hissetmeyeceksiniz...

Bence olmaz yapmayin.

Her çocugu olmayan boşaniyor mu? Ayrıca bir surü cocugu olmayan insan var millet konuşuyor diye ölsünler mi napsınlar? Neden milletin lafıyla hayatına yön veriyorsun 20 yaşındasin kocan 21 birde üstüne askerde, ayri ev yok birsey yok.. Hayatını mahvediyorsun. Bekle gelsin cocuk askerden bir eviniz olsun öyle yap illede yapacaksan bence. Suan yaptigin hareketi 40 sene onceki kadınlar yapiyordu. Azicik mantik, akıl.

Ne diyim anlaması geç oldu ama güç olmadı arkadaşlar sayesinde sana bişey diyim mi bi yanlış anlamanın sonucunda verdiğin tepki bile çocuk düşünmeniz için erken olduğunu gösteriyor

ne alaka acaba ? sorumla dalga geciyorsun zannettim ve yanlis anladigimi farketigimdede kusura bakma dedim oyle asiri bi tepki verdigimide dusunmuyorum

ne alaka acaba ? sorumla dalga geciyorsun zannettim ve yanlis anladigimi farketigimdede kusura bakma dedim oyle asiri bi tepki verdigimide dusunmuyorum
Sen kendi kendine mi soruyosun çocuk ne zaman?sorusunu anlaşılmayacak bi yorum değil alırı bi tepki verdin ki bu kadar insan açıklama getiriyor yoruma ya neyse uğraşamıycam

İnsanlar sizin hakkınızda kötü konuşmasın diye evlendiğinizde çarşaf gösterdiniz mi?
Bunlar nasıl ilişkiler yahu, eşinin ailesi bir de çocuk yap diye akıl veriyor.
Askerdeki adamla telepatik yollarla sevişirsin artık.
Boru hatlarıyla sperm alışverişi yaparsınız.
Millet kaç sene kalamıyor, adam gelecek de senin ovlasyonuna denk gelecek.
Vayyy arkadaş

Bekle kendi evine çık ve öyle çocuk dusun. Askerden gelsin wsin biraz beraber zaman geçirin

seninle laf yarisina girmiycem cnm burda herkes hersryi sorabilir sirf sana gina geldi diye sormayacak degilim.. hevesli olmasaydinda cevap cerme zahmetin de bulunmazdin neyse..
Sen arkadasin dediğini yanlış anladın. O gina geldi diye sana demiyor, sana çocuk ne zaman yapcan diye soranlara diyor canım :)

20 yaşındaymışsın,eşin de 21...Nerden baksan çok erken.Üstelik eşin askerden gelince ayrı eve çıkacakmışsınız.
İnşallah çıkarsınız da,önce bir evini yuvanı bil,eşin yanında olsun,bebeği sonra düşünürsün.
Soranlara eşim askerden gelince veya yuvamıza geçince düşünüyoruz dersin.Gayet makul sebepler bunlar.
Ortada ev yok koca yok neymiş elaleme dert olmuş.Yapma canım,önünde çok uzun yıllar var.

Canim ben 19 yaşımda evlenip 20de anne oldum 5aylık evliydim hamile kaldıĝımda Rabbim evladimin yoklugunu göstermesin acısınıda ama keşke bekleseydim diyorum en azından 2sene falan bu dönemler geri gelmiyo çünkü tam evlilige alışıyosun evliligin tadini çıkarma zamaninda cocuk oluyo bütün hersey degisiyo kimsenin lafiyla cocuk yapilmaz bugünlerin geri gelmiyeceĝini düşünerek bi karar alin ayri eve cikin evvela başbaşa yaşamanin tadini alin Rabbim nasip ederse elbetteki olacak cocuk ama acele etmeyin tabi bence

Sakınnn!!! Eşiniz gelsin evinize çıkın sonra yaparsınız bebeğinizi.. zaten öyle şak diye gebe kalınmıyo velev ki kaldınız 6 aylık gebe halinizle ev açmazlar size.. sallanır gider bu iş.. önce evinize çıkıp garantiye alın kendinizi sonra bebek düşünün..

o isler 20gunde oluyomuymusss yeaaa

Eşni askere yollamış biri olarak söylüyorum bekle.Benim çocugum vardı 6 yaptı eşim.baba evinde olmama rağmen zor oldu.Hamilelik ne getiriyor belli degil.Sıkıntın olsa kv kp nasıl diyeceksin.Hadi geç sıkıntıyı bebek hareket etmedi Dr A gidelim diyeceksin.Eşin olsa oda evham yapar için rahat olsunder gidersin.Kv den de götürür ama Dr birşey yok deyince adını nazlıya çıkarır.Eşini bu duygudan mahrum etme 9 ay yanında olsun şahit olsun her anına.İlk kap atışına ilk hareketine eşinin aşer dilini gidip almaya.Ayrıca bebegin babasını sesini dokunuşunu nasıl tanıyacak bi düşün.

Hamile kaldığınızda sizin yanınızda o "aaaa çocukları olmuyor" diyen kötü niyetli, haset, dedikoducu insanların olacağını mı zannediyorsunuz?

Canınız bir şey istediğinde size onlar mı alacak?
Kanamanız olursa onlar mı yardıma koşacak?
Doktor kontrollerine onlar mı götürecek?
Başınızı bir dize yaslamak istediğinizde onlar mı buyur gel diyecek?
Onlar mı size merhamet gösterecek?

Neden hamilelik gibi Allah'ın biz kadınlara verdiği bu muhteşem hediyenin güzelliklerini eşinizle paylaşmıyorsunuz?
Neden ilk ultrasona girişinizde ekrana beraber bakıp sonra göz göze gelip bir birinize gülümsemeyesiniz?
Neden ilk kalp atışlarını beraber duymayasınız?
Neden karnınızı ilk tekmelediğinde eşinizin elini karnınıza koyup bunu hissetmesini paylaşmayasınız?

Nedir aceleniz? Elalem sizi çok mu sevip düşünüyor? Ne kadar kötü niyetli oldukları sizin hayatınıza karışmalarından belli.

Peki siz neden izin veriyorsunuz buna? Daha önce düşük yapmanıza rağmen, aslında çocuğunuz olabileceğini bilmenize rağmen neden bu insanlara prim veriyorsunuz?

Daha yaşınız çok genç. Bırakın zaman biraz, eşiniz gelsin askerden. Sevgili gibi yaşayın önce. Birbirinizin tadını çıkara çıkara yaşayın.

Eşiniz askerden gelsin. Kendi evinize çıkın hele bir. Nedir bu acele???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…