- 2 Temmuz 2013
- 15.807
- 18.335
- 248
20 yaşında mısın sen? Boşver çocuğu sen daha kendin çocuksun be yavrum. Biraz tadını çıkar gençliğin.aynen oyle canim ama esimin akrabasi olunca insan sesini cikartamiyor kotulerler diye
Ne diyim anlaması geç oldu ama güç olmadı arkadaşlar sayesinde sana bişey diyim mi bi yanlış anlamanın sonucunda verdiğin tepki bile çocuk düşünmeniz için erken olduğunu gösteriyorkusura bakma canim ya ben bana diyosun zannettim .s
Ne diyim anlaması geç oldu ama güç olmadı arkadaşlar sayesinde sana bişey diyim mi bi yanlış anlamanın sonucunda verdiğin tepki bile çocuk düşünmeniz için erken olduğunu gösteriyor
Sen kendi kendine mi soruyosun çocuk ne zaman?sorusunu anlaşılmayacak bi yorum değil alırı bi tepki verdin ki bu kadar insan açıklama getiriyor yoruma ya neyse uğraşamıycamne alaka acaba ? sorumla dalga geciyorsun zannettim ve yanlis anladigimi farketigimdede kusura bakma dedim oyle asiri bi tepki verdigimide dusunmuyorum
İnsanlar sizin hakkınızda kötü konuşmasın diye evlendiğinizde çarşaf gösterdiniz mi?ne alaka acaba ? sorumla dalga geciyorsun zannettim ve yanlis anladigimi farketigimdede kusura bakma dedim oyle asiri bi tepki verdigimide dusunmuyorum
Sen arkadasin dediğini yanlış anladın. O gina geldi diye sana demiyor, sana çocuk ne zaman yapcan diye soranlara diyor canım :)seninle laf yarisina girmiycem cnm burda herkes hersryi sorabilir sirf sana gina geldi diye sormayacak degilim.. hevesli olmasaydinda cevap cerme zahmetin de bulunmazdin neyse..
kizlar eşim mayısın 2sinden beri asker ve bu ayin 11indede usta birligine gitti 6 ay sonra 20 gun izne gelicek eger o sirada hamile kalirsam esim askerden geldikten tahminen 3 ay sonra dogum yapmis olucam biz cocuk dusunuyoruz tabi ama saglikli bi karar mi bilemedim kayinvalidemgilde kaliyorum suan icin gelince ayri eve cikacagiz
Sakınnn!!! Eşiniz gelsin evinize çıkın sonra yaparsınız bebeğinizi.. zaten öyle şak diye gebe kalınmıyo velev ki kaldınız 6 aylık gebe halinizle ev açmazlar size.. sallanır gider bu iş.. önce evinize çıkıp garantiye alın kendinizi sonra bebek düşünün..kizlar eşim mayısın 2sinden beri asker ve bu ayin 11indede usta birligine gitti 6 ay sonra 20 gun izne gelicek eger o sirada hamile kalirsam esim askerden geldikten tahminen 3 ay sonra dogum yapmis olucam biz cocuk dusunuyoruz tabi ama saglikli bi karar mi bilemedim kayinvalidemgilde kaliyorum suan icin gelince ayri eve cikacagiz
o isler 20gunde oluyomuymusss yeaaakizlar eşim mayısın 2sinden beri asker ve bu ayin 11indede usta birligine gitti 6 ay sonra 20 gun izne gelicek eger o sirada hamile kalirsam esim askerden geldikten tahminen 3 ay sonra dogum yapmis olucam biz cocuk dusunuyoruz tabi ama saglikli bi karar mi bilemedim kayinvalidemgilde kaliyorum suan icin gelince ayri eve cikacagiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?