- 3 Eylül 2012
- 21.882
- 57.682
- 798
Madem böyle hassas bir eş ben olsam hamileliğimi onun yanında doya doya yaşardım, Nazlana nazlana Ohh misssbende öyle düşünüyorum ama çevremdekiler çocugu olmuyor diye laf cikartiyolar 1 sene olucak niye istemiyosun falan diyeesimde cok istiyor bi cocugu olsun daha once hamile kalmistim ama 2 haftalikken dusuk yaptim o zaman benden cok o agladi uzuldu ne biliyim birazda ona haksizlik yaptigimi dusunuyorum sanki
Bi an içimden hamile olmak geldiHamile kaldığınızda sizin yanınızda o "aaaa çocukları olmuyor" diyen kötü niyetli, haset, dedikoducu insanların olacağını mı zannediyorsunuz?
Canınız bir şey istediğinde size onlar mı alacak?
Kanamanız olursa onlar mı yardıma koşacak?
Doktor kontrollerine onlar mı götürecek?
Başınızı bir dize yaslamak istediğinizde onlar mı buyur gel diyecek?
Onlar mı size merhamet gösterecek?
Neden hamilelik gibi Allah'ın biz kadınlara verdiği bu muhteşem hediyenin güzelliklerini eşinizle paylaşmıyorsunuz?
Neden ilk ultrasona girişinizde ekrana beraber bakıp sonra göz göze gelip bir birinize gülümsemeyesiniz?
Neden ilk kalp atışlarını beraber duymayasınız?
Neden karnınızı ilk tekmelediğinde eşinizin elini karnınıza koyup bunu hissetmesini paylaşmayasınız?
Nedir aceleniz? Elalem sizi çok mu sevip düşünüyor? Ne kadar kötü niyetli oldukları sizin hayatınıza karışmalarından belli.
Peki siz neden izin veriyorsunuz buna? Daha önce düşük yapmanıza rağmen, aslında çocuğunuz olabileceğini bilmenize rağmen neden bu insanlara prim veriyorsunuz?
Daha yaşınız çok genç. Bırakın zaman biraz, eşiniz gelsin askerden. Sevgili gibi yaşayın önce. Birbirinizin tadını çıkara çıkara yaşayın.
Eşiniz askerden gelsin. Kendi evinize çıkın hele bir. Nedir bu acele???
Benim eşim de kışın gidecek ama biz yine de istiyoruz o yok ken benim için daha iyi olur onsuz kafa yerim yoksakizlar eşim mayısın 2sinden beri asker ve bu ayin 11indede usta birligine gitti 6 ay sonra 20 gun izne gelicek eger o sirada hamile kalirsam esim askerden geldikten tahminen 3 ay sonra dogum yapmis olucam biz cocuk dusunuyoruz tabi ama saglikli bi karar mi bilemedim kayinvalidemgilde kaliyorum suan icin gelince ayri eve cikacagiz
Çok mantıklı konuştun canımBence ertelemeyin.Sahsi dusuncem.Zaten esinizin ailesiyle kaliyorsunuz hamile oldugunuzda onlar sizi el ustunde tutacaktir en azindan esiniz yokken yasadiginiz yer daha cekilir olabilir size moral verebilir bebeginizin olacak olmasi.Allah korusun esinizin ailesi herhangi bir skntida neden yardimci olmasin ki sonucta torunlari olacak yani.Tabi ki esinizin verdigi destegi veremeyeceklerdir ama ilgileneceklerdir.
Aynen öyle vallahiÇok mantıklı konuştun canım
olur ıkı uc tane yapın bencekizlar eşim mayısın 2sinden beri asker ve bu ayin 11indede usta birligine gitti 6 ay sonra 20 gun izne gelicek eger o sirada hamile kalirsam esim askerden geldikten tahminen 3 ay sonra dogum yapmis olucam biz cocuk dusunuyoruz tabi ama saglikli bi karar mi bilemedim kayinvalidemgilde kaliyorum suan icin gelince ayri eve cikacagiz
doktora gittik ultrason tahliller filan doktor 2 haftalik dedi
doktora gittik ultrason tahliller filan doktor 2 haftalik dedi
Cevap yazan hanfendi orada kötü bir niyetle yazmamış farkında mısınız, çocuk ne zaman olacak diye laf söyleyen eşe dosta atfetmiş diyeceğini. Böyle sert cevap vermenize gerek yoktu.begenmiyorsan cevaplamazsin olur biter. simdi cikabilirsin sorumdan
kizlar eşim mayısın 2sinden beri asker ve bu ayin 11indede usta birligine gitti 6 ay sonra 20 gun izne gelicek eger o sirada hamile kalirsam esim askerden geldikten tahminen 3 ay sonra dogum yapmis olucam biz cocuk dusunuyoruz tabi ama saglikli bi karar mi bilemedim kayinvalidemgilde kaliyorum suan icin gelince ayri eve cikacagiz
2 haftalık gebeliği gorebilen doktor ve ultrason varsaİki haftalık bebeğe ultrason ile mi baktı yani doktor ?
Babamın bir lafı var. "Kandırıkçı"2 haftalık gebeliği gorebilen doktor ve ultrason varsa
Benım sıpayada baksın bi zahmet mavimi pembemi
2 haftalık cocuk ultrasonda nasıl gorunur anlamıs degilim
Uydurukcu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?