Eşim izne geldiğinde çocuk düşünüyoruz sizce?

Çok pişman olursun.

Hamilesin bebek az büyüsün öyle ayrı eve geçersiniz diye bahane cikarabilirler.

Sonra sıkıntılı bir gebelikte esin yanında olmazsa çok yipranirsin ilişkinize bile yansır.

Yaşlarınız çok küçük acele etmek genel anlamda pismanlik getirecek belli ki..

Tüm bu sorunlara o çok konuşan elalem göğüs germeyecek bunu unutma..

Madem böyle hassas bir eş ben olsam hamileliğimi onun yanında doya doya yaşardım, Nazlana nazlana Ohh misss

Sen 20sin, o 21.
Eviniz yok.
Askerlik bitmemiş.
Muhtemelen çalışmıyorsun.
Ben senin yerinde olsam ya ise girer ya da Memur olmak için çalışırdım.
Bu ne acele güzel kardeşim?
Neye güveniyor bu gençlik?

Bi an içimden hamile olmak geldi

Eşinin işi hazır değilse döndüğü zaman hamile kalırsan biraz zor o evden çıkarsınız bence..Eşinle başbaşa zaman geçirmeni tavsiye ederim yaşınız da küçük.Hayatınızı kimsenin lafına sözüne göre endekslemeyin..Sıkıntısını sen çekeceksin çünkü..

Risklimi risksiz mi bi hamilelik olacak bilemezsin. Ya 9 ay boyunca yatmak zorunda kalirsan? Ya bulantilarin cok kotu olursa? Es destegi cok onemli 2 hamilelik gecirdim hem psikolijik hemde fiziksel acidan cok yardimci oluyor esinin destegi

Tatmadim ama en güzel şey olsa gerek umarım hemen olur canım :)

Benim eşim de kışın gidecek ama biz yine de istiyoruz o yok ken benim için daha iyi olur onsuz kafa yerim yoksa

Bence ertelemeyin.Sahsi dusuncem.Zaten esinizin ailesiyle kaliyorsunuz hamile oldugunuzda onlar sizi el ustunde tutacaktir en azindan esiniz yokken yasadiginiz yer daha cekilir olabilir size moral verebilir bebeginizin olacak olmasi.Allah korusun esinizin ailesi herhangi bir skntida neden yardimci olmasin ki sonucta torunlari olacak yani.Tabi ki esinizin verdigi destegi veremeyeceklerdir ama ilgileneceklerdir.

Çok mantıklı konuştun canım

olur ıkı uc tane yapın bence

cıvcıv mı yumurtadan cıkar yumurta mı cıvcıvden

kız bu bıze sorulacak sey mı allasen

doktora gittik ultrason tahliller filan doktor 2 haftalik dedi
barı arastırsaydın
dunyanın hıc bı yerınde 2 haftalık gebelıgı goruntuleyebılecek bı ultrason yok
2 haftalık derken ?
hergun kan verıyorsun heralde ? cunku testdede cıkmaz

begenmiyorsan cevaplamazsin olur biter. simdi cikabilirsin sorumdan
Cevap yazan hanfendi orada kötü bir niyetle yazmamış farkında mısınız, çocuk ne zaman olacak diye laf söyleyen eşe dosta atfetmiş diyeceğini. Böyle sert cevap vermenize gerek yoktu.

Benim düşüncem bir kadın hamileligi boyunca eşinin yaninda olmasini ister. Şahsen bende ayni dusuncedeyim . Hem maddi hem manevi olarak esinin yaninda olmasi seni daha rahat hissettirecektir tabi guvende. Bu benim dusuncem. Hamillik zor bir surec bunun siniri aglamasi sizlamasi var olabilir duygusal doneminizde esinize sarilmaya ihtiyaciniz var doktor kontorllerine beraber gitmek var mutllulugu paylasmak var. Tabi sizin karariniz ben sadece dusuncemi soyledim

İki haftalık bebeğe ultrason ile mi baktı yani doktor ?
2 haftalık gebeliği gorebilen doktor ve ultrason varsa
Benım sıpayada baksın bi zahmet mavimi pembemi

2 haftalık cocuk ultrasonda nasıl gorunur anlamıs degilim
Uydurukcu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…