Babanin o guzel ellerinden operimmBabamın bir lafı var. "Kandırıkçı"
Ayrı eve çıktığınızda çocuk düşünün eşin askerdeyken sen o zaman hamile olursan ne anlamı varki hamileliğininkizlar eşim mayısın 2sinden beri asker ve bu ayin 11indede usta birligine gitti 6 ay sonra 20 gun izne gelicek eger o sirada hamile kalirsam esim askerden geldikten tahminen 3 ay sonra dogum yapmis olucam biz cocuk dusunuyoruz tabi ama saglikli bi karar mi bilemedim kayinvalidemgilde kaliyorum suan icin gelince ayri eve cikacagiz
Sen etrafındakilere bakarsan sana 5 çocukta doğurturlar 10 çocukta ohooyyy1 yillik evliyim :) ya cevremdekiler cocugu olmuyor filan diye lag cikartiyor bunlar bosanacak heralde diyolar sikildim artik bu durumdan..
bir izinde halledilebilecek birşeyse yapabilirsin tabi. bizim sorun yok 2,5 yıldır ne izinler gördükkizlar eşim mayısın 2sinden beri asker ve bu ayin 11indede usta birligine gitti 6 ay sonra 20 gun izne gelicek eger o sirada hamile kalirsam esim askerden geldikten tahminen 3 ay sonra dogum yapmis olucam biz cocuk dusunuyoruz tabi ama saglikli bi karar mi bilemedim kayinvalidemgilde kaliyorum suan icin gelince ayri eve cikacagiz
Ah canım ya çok hevesliydim konuna çıkarsam içimde ukte kalır
Kaç yaşındasın.Köydemi oturuyorsun.Çevrendeki dedikoduculara mı göre hayat süreceksin.Çocuğu olmuyor diye laf çıkarsalar nolacak.Farzedelim ki çocuğun olmuyor.Suç mu günah mı.Yahu kaçıncı yüzyıldayız genç kızlar.Aklınızı taşımadan evlenmeyin.Biraz kendinizi geliştirin.Kocaya haksızlıkmış.Neyin haksızlığı ya.Daha askerde.Evleneli 1 yıl olmamış.Ev yok bark yok kaynanada oturuluyor.Düşük yapan sensin ağlayan eşin.Bırak Allah aşkına.Kocan askerden gelsin.Ayakları yere bassın.Evini düzenini kursun.Önce bir evliliği anlayın sonra çocuk yap.Sorana da henüz erken de geç.bende öyle düşünüyorum ama çevremdekiler çocugu olmuyor diye laf cikartiyolar 1 sene olucak niye istemiyosun falan diyeesimde cok istiyor bi cocugu olsun daha once hamile kalmistim ama 2 haftalikken dusuk yaptim o zaman benden cok o agladi uzuldu ne biliyim birazda ona haksizlik yaptigimi dusunuyorum sanki
milletin lafına bakarsan bu ömür geçmez. Eşin askerde zaten tek başına mı yapacakmışsın çocuğu. Sen dinleme onları çocuğa bakmak kolay mı. Sanki kendileri gelip bakacak masrafını onlar karşılıcak. Eşin gelsin evinize çıkın düzeninizi kurun evliliğinizi oturtun öyle düşünün benim fikrime göre.1 yillik evliyim :) ya cevremdekiler cocugu olmuyor filan diye lag cikartiyor bunlar bosanacak heralde diyolar sikildim artik bu durumdan..
Sabır..ben 20 esim 21
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?