- Konu Sahibi kesenmakas
Ne guzel tatliya baglamissiniz.Hanımlar biraz önce eşimle konuyu konuştuk. Konuyu ben de açmadım sigaradan kaynaklı konu o noktaya geldi.
Eşime de şunu sordum bu süreç ne zamandır ortada, sonuçta ben babana böbreğini verme demem ama internette araştırdım süreç senin dediğin kadar kolay değilmiş dedim.
Aslında konu pek de benim düşündüğüm gibi değil. Ben bu hastalığın nuksettigi süreçte karar verildi diye düşünmüştüm. Eşim diyor ki zaten dün babamın durumu belli oldu (dün misafiri vardı eşimin gece geldi eve konuşma fırsatı bulmamistik) hani ne o bana sordu ne ben ona ben böbrek veririm dedim dedi. Eşim zaten dünyaya karşı oldukça rahat bir adam.
Süreci anlattı ve buna razi misin dedi. Ben tekrar babana böbreğini veremezsin diyemem ama aklımda olan soruları da doktorla konuşmak istiyorum dedim.
Bu sürece girildiğinde zaten yanımda sen olacaksın dedi.
Çok da güzel konuştu. Bebeğim ne ile karşılaşırız bilemiyorum eğer ben razi değilim dersen bunun için ayrılmak bile hakkın biliyorsun dedi. Herşey biter bana bakmak zorunda kalacağın bir durum olur, gitmek istersen gidebilirsin sana ne gönül koyarım ne sevgim azalır dedi.
Aslında zaten eşim bugün için konusacakmis. Sabah kapı eşiğinde söylemesi nedeni de dusuncesizligim dedi.
Zaten süreç daha yeni başlıyor hep birlikte yaşayıp göreceğiz diyor.
Varikosel mevzuna gelince bunu da doktorĺa özellikle konuşacağız.
Sürecin başlaması için k.pederimin hastaneden çıkmasını bekleyeceğiz. Değerlerinde değişme olup olacak mı ona göre bakılacak.
Bu arada eşim bu konuyu da Terapiste açalım ve bir şeye ihtiyacimiz olur mu fikir edinelim diye de teklifte bulundu.
Rabbim herkesin ailesine sağlık ve huzur versin. Dua edin.
Siz zaten verme falan dememissiniz, sadece haberdar olmak istemissiniz ki bu en dogal hakkin.her kadin kocasinin ilk fikrini zikrini kendisi duysun ister .
Amaliyat meselesine gelince bana deseler ki babana borek vereceksin ama cocugun olamicak. Ben hic terettut etmem, gozumu kirpmadan veririm bobregimi ve esim kararima karisamaz. Karistirmam. Ama esinin dedigi gibi bosanmak hakki olur.
Bu benim dusuncem tabii.
Ama ikisi cok farkli amaliyat yani bir sıkıntı cikmaz diye dusunuyorum. Doktorlara danisin.
Ama boyle guzelce konusup anlasmis olmaniza sevindim.