eşim kadınlar kulubundeki konularımı gordu :)

seda_ufuk

Evli mutlu çocuksuz !
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2017
1.050
791
73
Başta çok istemesem de gormesini şimdi iyiki kide gordu diyorum :) bugün eşim telefonumu alıp kk de açtığım konularımı okumuş tabiki sizin o güzel yorumlarınızı da :) ben bu kadar kotu bir insan mıyım dedi :) bende bu kadar insan yanılıyo olamaz heralde dedim ... :) ona küçük demenizden başka birşeye takılmadı ... İyiki de gordu ... Demek sen buraya yazıyosan biz senle iletişim kuramıyoruz bundan sonra daha fazla ilgileneceğim dedi :) kadınlar kulubu sağolsun tabi :) bu arada 15 günlük misafirler de biraz once gitti :) hemde ben değil eşim gönderdi .... Mutluyum yani :) İyi akşamlar ..

Nasıl gönderdi canım. Gözün aydın. Gönlünü almak için ne yaptı en son olaydan sonra.

Bütün konularınızı okumuş mu? Kayınpederli olan dahil?

Pek sevindim oh olmuş eşinize. Sizin de caniniza değsin , 15 günlük misafirlik mı olur ,iyiki gitmişler

Asıl ben size teşekkür ederim valla .. Sizlerin yorumları olmasa bu adam kendine bakmıyodu hiç :) :) en komik olan da eşin dengesiz , seviyesiz, şımarık gibi yorumlara gülup geçti ama 20 yaşında olduğu için yapanlara takıldı :) şu an ikide bir aşkım ben çok mu çocuksu gösteriyorum diyio duruyo :)

Nasıl gönderdi canım. Gözün aydın. Gönlünü almak için ne yaptı en son olaydan sonra.
En son bu kilo konusuydu dimi :) artık o kadar çok konu açmışım ki eşim hakkında unuttum.. Neyse dun işte çiçek falan almış gonlumu aldı.. Bugünde arkadaşına bizim başbaşa kalmaya ihtiyacımız var dedi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…