Eşim kadınlık gururumu ayaklar altına aldı

oraya gittiğine göre o kız hala orda çalışıyor olabilir

evet konularım okundugunda böyle hissedilmesi cok ama cok dogal.. bazen ben bile diyorum ..
ya şimdii kimse bana inanmıcak..bazen konu açtıgıma pişman oluyorum...
ama yemin ederim şok oluyorum evet...
neden mii
tam düzeldi diyorum ,herşey yoluna girdi dıyorum,asla yapmaz diyorum,söz verdi diyorum
ama sanki içine şeytan kaçmıış gibi oluyorr bende son haline adapte olmuşken bir anda şok oluyorum ...
bir kararda duramıyor,karakterini hala otutturamadı..
bende afallıyorum bu durumda

pişman olmana gerek yok insan bazen iki çift laf duıyunca rahatlıyor o bile burda konu açmasına sebep oluyor insanın
eşine pek taktik uygulanıcak takdik sökücek bi insana benzemiyor , sürekli kafana taksan kendine zarar kendine ve çocuklarına verimli olamazsın

ah şu alanın biraz genişlese biraz kendini dışarı atabilsen eşin ve baban seni biraz serbest bıraksa hele hele bidde çalışabilsen kendine olan güvenin o kadar gelicekki , İnşallah artık insafa gelirler de seni de düşünürler

yalan söyle sende.

ne bilim... X lazımdı gittim aldım de
çocuklara çorap almaya gittim de

orda olduğunu görse bile birşey değişmiyo ki, ahhhh o babası biraz destek çıksa kızına arkasında babası olduğunu bilse eşi bilmiyorum için herşey daha farklı olurdu eminim

orda olduğunu görse bile birşey değişmiyo ki, ahhhh o babası biraz destek çıksa kızına arkasında babası olduğunu bilse eşi bilmiyorum için herşey daha farklı olurdu eminim

şimdi ben bilmiyorum'un hayatını bilmiyorum ama ne bileyim...seninde dediğin gibi biraz çerçevenin dışına çıkmaya çalışırdım.
babamda arkamda olmasa isyan çıkarırdım.
belki kendisi çok uysal, çok sakin birisi ve onlarıda öyle alıştırdı.

Canım çok üzüldüm ya kıyamam sana
yazıklar olsun o babana nasıl bi vicdansızlık ya gerçekten içim acıdı daha çok küçüksün 24 yaş nedir yaa.. hemde iki çocukla... keşke elimizden yapabileceğimiz birşey gelse, kocana hele diyecek laf yok yani allah bildiği gibi yapsın onu..fakat bırakma kendini asla, bakımlı ol kendine vakit ayır, psikolojik destek al daha çok gençsin..

Rabbim ıslah etsin böylelerini sakın isyan etme son raddeye gelene kadar sabret.Kimsem yok deme görüyor seni yaradan.

çok üzüldüm durumuna bende 25 yasındayım ben ne yapardım dıye duşundum en mantıklısı ne dıye dusundum ınan cozumu bırak düşünemedim bile.Rabbim yardımcın olsun.

24 yaşındasın 2 çocuk yaptın ve bu adam sana hala sende kadınmısın diyemi soruyor pessss

bu yaşta 2 çocuk yapmasaydın keşke

ayrlman daha kolay olurdu

hakkına hayırlısı ezdirme kendını

merhaba herkese

dün babamla konustum ciddi bir şekilde
annem burda yok,babam aşagıda tek başınaydı,kardeşim uyuyordu,cocuklarda öylee

içimde ne varsa ilk defa döktümmm
AĞLAMADIM,İLK DEFA BABAMIN YÜZÜNÜ GÖRÜNCE ONUNLA KONUŞUNCA AĞLAMADIM,DİM DİK AYAKTA DURDUM,

hayret ettim kendimee,ama birde bakmışım kii ben GÜÇLENMİŞİM
evet ben güçlenmişim...

................

herşeyiylee anlattım tam 2 saat susmadan konuştum,babam beni dinledi
herseyiylee SUSTU BABAM

sadece dinledi
..........

ve dediği tek kelime suyduu
"KIZIM SENİN YATACAK YERİN Mİ YOK,BEN SANA DA COCUKLARINA DA BAKARIM,ONUNLADA KONUSURUM SANA ADAM GIBI DAVRANIR,DAVRANMAZSA GEL YANIMA"
dedi..
şu an hala rüyadamıyım acaba diyorum

arkadaşlarr ben bu yazdıklarımı işittim babamdann
benim babam bana bunları söyledii
hala inanamıyorum...
inanmakta istemiyorum
yine 3 gün 5 gün iyi davranıpta sonra yine yüz cevirecek diye cok korkuyorum

2 kere kapısına gıttım boşanıcam dedım
benı geri gönderdiii

yine öyle olursaa bu defaa ne yaparım hiç bilmiyorum
babamda benı heveslendırıyor her defasında
........

kızlar ruhum , beynimm bana cok büyük oyun oynuyıor...
inanayım mı inanmayayım mı
inanmak istediğim içinn inanmak istemiyorum
........gerçekten dogru oldugu için inanmak istiyorum

Allah senin o kocanı bildiği gibi yapsın...
baban mı olur, abin mi olur, gitsin bi kulağını çeksin kocanın..
sert konuşsun, gerekirse şiddet uygulasın...
böyle durumlarda şiddeti o kadar çok destekliyorum ki, anlatamammm
işler iyice çıkılmaz hale geldiğinde baban seni sokakta bırakmaz bence...
düzelir, olur, bulur diye düşünüo şimdi..
söz konusu bi boşanma olduğunda benim kapım sana kapalı demez.

söz konusu boşanma olunca kapılar kapanıyor iştee
yoksa gel derdini anlat düzeltmeye calısalım demeye calısıyorlar..
anlatıyorum ,care bulamıyorlarr
kocam degısmıyor

babaa ben boşanıcam dedıgımdeysee
ele güne ne derizz,idare et,o deliyse sen akıllı ol
herşley düzelirr diyee güzelliklee yoluuyorlar eve

Ah be evladım okurken bile yüreğim sıkıştı sen nasıl tahammül ediyorsun bunlara,insan evladı olan böyle yapmaz ..

Dilerim ki babanında gözü açılırda senin ve evlatlarının yanında olur,hangi vicdanlı baba evladı mutsuzken aksini düşünür hayır der evine yollar..

çok sevindim canım :)
baba.. insanın arkasında dağ gibidir.. senin bundan sonra yapacağın laflarına devam etmek ve arkasında durma kesinlikle.. sakın o kocan 2 iyi davranırsa yumuşama
konularına her zaman inandım.. sana özel mesaj da atmıştım merak edip.. baban bi gözüksün ona bakalım neler olacak.. hadi hayırlısı

Şu kocana karşı çok kin besliyorum bilmiyorumm inan konunu okumamak için kendime söz vermiştim ama yapamadım okudum yine nefret ettim eşinden

Hatta eşini domaltıp kazıkla girişesim var o derece..

şu dükkana bir gidebilsem .. o kız ordamı çalışıyor çok merak ediyorum..
kız kardeşim gidecektı fakat okulundan cok uzakta.. özel bir gün gitmesi lazım..okulda oldugu sürece gidemez..eve geç kalır.. babam bu sefer ona kızar..

eşime sordum x abi dükkan açtıya nasıl işliyormu falan diye konuyu açtım
bilmiyorum kazanıyormu deedi..
bende tek başına mı idare edıyor yanında çalışanlar varmı dedim

5 tane kız çalışıyormuş yanındaa
dükkan demekkı o kadar buyuk ve işlekk

yani ne bileyim normal birr giyim magazasında bıle 3 kız zor çalışıyor
5 tane çalışan kız bana cok anormal geldı

.....
şimdi merakım daha cok acaba o kızda çalışıyormuu.. nasıl olsa eşimin eski patronuyla kız cok haşır neşirdii.

canım sana sen kadın mısın diyen adam tabiki başka kadınlara bakacak demekki kadının tarifini kendince belirlemiş, kime baktı diye kendini boşa yorup heba etme arkadaşlar da demiş sen kendine değer ver kendine bak kendin için bakımını yap gezin etrafya ki karşı taraf da sana değer versin, öyle bastırmışlar ki seni senin birşey yapmaya söylemeye hakkın yok sadece başkaları ne yaptı acaba diye merak içindesin,ama boşanmak için sebep arıyorsan doğru yoldasın diyebilirim, en azından neden boşanacaksın gül gibi kocan var demezler, senin için iki çocukla çok zor ben çocuksuz olduğum halde oturur yüz kere düşünürüm heralde boşanma konusunda, fakat böyle giderse sen psikolojisi bozuk hiçbirşey yapmayıp insanları eleştiren sinirinden çocuklarına kendine zarar veren mutsuz biri olacaksın, silkelen boşanamıyorsan bile kendine bakmak için paranı kazan çok mu çirkinsin başkasıyla evlenemeyecek kadar da bu adam tek erkekmiş gibi davranıyor ailen, nefret ettim onlardan babanla konuşman iyi olmuş fakat o da seni kurtaramaz bil çünkü gene aynı ortamda amcanla falan yaşayacaksın böyle olmaz ki, yeni bir iş, yeni bir eş yeni bir hayat diliyorum senin için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…