eşim kafayı yedi

Bence sizde harcama yapın kendinizden kusmayın çünkü bi taraf gerçekten lüzümsuz işler peşinde benim eşimde ailesinin kardeşin isteklerine hayr diyemezdi Kendine almazdı ben ona kıyamazdım asgarisi ile idare ederdim baktım olmuyor etmiyorum İdare artık hal böyle olunca ailesinin isteklerine cevap veremiyor bol bol olsa amenna ama ileriyi düşünüyosanız demekki aşırı yok veya bu çöp olan eşyalarrın parasıyla bir kimsesiz evlat okutulanilşr sizin sorununz almak değil alınan eşyanın işe yaramaamısı

Aynen bunu yapmayı düşündüm, ama işte kargo vb durumlar nasıl hallediliyor o sitedeki alışverişlerde araştırmadım doğru dürüst. Eşimin tepkisi ne olur onu da bilmiyorum.
Kargo olayı yok elden teslim var çok sattım gerçekten alanada satanında iline yarıyor ev boşalıyor

Kışlık evden yazlik eve geçilmiş eee araba da var karavan da alınmış zevk için eee ekmek parasını harcamiyor ki adam kazaniyorsa birakin uğraşsin terapi gibi belki de ona boşanmayın ortada oyle bir durum göremedim bırakın rahat rahat harcasin kefende cep yok.

Dobemsel bıseyse bıpolarlsrın manı donemınde gozlenebılıyo galıba. Aklıma geldı sadece.

Örnek verin ki konu daha iyi anlaşılsın.

Eşiniz ben malesefki ..
Size gereksiz görünen birçok şey aslında çok işime yaricagini düşündüğüm şeyler heryer ıvır zıvır doldu dikkat etmeye çalışıyorum ama kampanyalı brosurlerden kendimi alamıyorum ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…