Evde ortak biseyler mi yapsanız canı sıkılıp kahveye gitmeye gerek duymasın film falan izleyin birlikte yemek yapın
Avusturyada da kahve mi varmış
Geldiğinde kabga ettikçe daha çok kaçar evde huzurum yok diye.
Gelmesyle gelmemesi arasında fark yok gibi davranın, hiç aldırış etmeyin.
Ne zamandır böyle devam ediyo?
Yani kahvede ne oluyo ki bu kadarCanim cok yapiyorum gel gezmeye gidelim gel yemege gidelim gel filme bakalim ama yok durmuyor
Nasil tanistiniz? Eskidende mi boyleydi. Avusturya'ya ayak uyduramamis olabilir.
Kahvehaneye emekli amcalar,dedeler gitmiyor mu yahu?
Yani kahvede ne oluyo ki bu kadar
Bi psikolog arkadaşım tam olarak bu kahve hakkında şu hikayeyle yaklaşarak şöyle bi tavsiye vermişti.Köylülerimiz acmis acmaz olaydi 3 aydir böyle
Bi psikolog arkadaşım tam olarak bu kahve hakkında şu hikayeyle yaklaşarak şöyle bi tavsiye vermişti.
Siz bi iş yerinde çalışıyorsunuz ve en sevdiğiniz manevi değeri olan ve öyle olduğunu bildiği kalemi birisi aldı. Siz ona bağırıp çağırsanız ''oh iyi yaptım'' dicek ve geri getirmicektir.
Ama siz hergün "merhaba nasılsın" diye karşılarsanız, "ben böyle birine bunu nasıl yapabildim " der ve kalemi siz farketmeden yerine koymaya çalışıcaktır, demişti..
Anlatabilmişimdir umarım
Daha çok yeni evlisiniz aslında, yani ne zevk alabilirki evde canım cicim aylarını yaşamak varken. Neden ısrarla gidiyormuş söylüyormu?Canim yeri geldi sustum yazdim zaten hicbirsey olmamis gibi davrandim güler yüzle davrandim yinede aynisi mesela hastalanmisdim hastaneye götürdü beni eve birakti kahveye gitti
Daha çok yeni evlisiniz aslında, yani ne zevk alabilirki evde canım cicim aylarını yaşamak varken. Neden ısrarla gidiyormuş söylüyormu?
Sende giderken şu kadar zamanın var gelmezsen sonra ben yokum de.Burda yapilcak birsey yok diodu önceden. Simdi hic birsey demiyor yalan atiyor isden geliyorum diyor ama kahvede oldugunu duyuyorum abimden. Soruyorlar nerde esin diye isde diyorum gülüyorlar ne isi ya odur kahvede bununla oyun masasinda diyorlar cok utaniyorum öyle oldugunda napicagimi bilmiyorum. Simdi bilene yeni yila girdigimizde ( daha girmedik ) beni eve birakip kahve plani yapiyor. Ksrimla zaman gecirim diyegi yerde. Su kadr zamanin var sonra ben yokum diyor her defasinda
Sende giderken şu kadar zamanın var gelmezsen sonra ben yokum de.
Pek akıllıca davranmıyo ozaman. Hep yalnız olmaya razı değilseniz güzel bi ders vermeniz gerekiyo. Laftan sözden anladığı yok belli ki!Su saate gelmezsen anahtari kapinin üstünde birakirim giremezsin eve benden birsey bekleme dedim hemde defalarca babasi cok kahveye karsi ona söylerim dedim söylersen söyle kimse bana engel olamaz dedi
Sen çık gez arkadaşlarınla buluş. Niye o hayatını yaşarken sen durdurucaksınki onun için.Napicagimi bilmiyorum nasil davrancagimida bilmiyorum yeni evliyiz ama sanki yasli nineler dedeler gibi yasiyoruz dedeler emekli kahvede nineler evde oturuorlarmus gibiyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?