kahve kültürü olan bir erkeği düzeltmek imkansız desem fazla abartmış olmam
çocuk yok mu kaç senelik evlisiniz bu huyu hep var miydi :-(Canim eve geldiginde gel sinemada bir film cikmis gidelim diyorum yok ne isim var orda gel buz pateno yapak diyorum yok diyor gel alisverise cikalim simdi degil ya hep böyle seyler diyor cok denedim yani ha birsey yapsakda oda zorla yapiyor beni birakip kahveye gidiyor
O konuda icim rahat cünkü genelikle akrabalarim icinde oldugu icin ve abimde var o yüzden icim cok cok rahat. Ama önceden söyledigim gibi abim cocuklariyla esiyle ilgilenipde gidior benim esim gibi degilAvusturyanın kahvelerinde kadın da var mı??
çocuk yok mu kaç senelik evlisiniz bu huyu hep var miydi :-(
Sende git kahveye ben olsam işimi gücümü yapat kahveye giderdim. MisillemeO konuda icim rahat cünkü genelikle akrabalarim icinde oldugu icin ve abimde var o yüzden icim cok cok rahat. Ama önceden söyledigim gibi abim cocuklariyla esiyle ilgilenipde gidior benim esim gibi degil
Sende git kahveye ben olsam işimi gücümü yapat kahveye giderdim. Misilleme
Peki kocana şu soruyu sorsan kahve mi ben mi ne cevap verir.Bi kac kez arabayi aldim ondan arabasiz kalsinda akli basina gelsin diye hep birilerini buluyor eve getiren oluyor
Erkekler pek yansıtmıyor sorunlarını. Ailesi olacağını sanmıyorum ama bir şeyler var. Sadece kendiyle ilgili de olabilir. Bunalım gibi yani. Bundan sonrası stratejik davranmakla olacak bir şey. Sakın kavga etmeyin üstüne düşmeyin hadi bunu yapalım hadi şunu yapalım diye etkinlik çıkarmayın. Sevdiği şeyleri bulun ve onları onları yapmaya çalışın. Her şey doğaçlama olsun ama. Bu maç izlemek bile olabilir. Neşeli güleryüzlü olun birazda. Hemen değil bir süre sonra gitmek içinden gelmez emin olun. Çocuk yapmayın ve asla kalkıp annenize gitmeye kalkmayın. Burda okuyoruz elli kere gitmiş ama kocasını laçkalaştırmaktan başka bir işe yaramamış.Yani simdi dicem ki benimle sorunu var yok benimle gayet normal davraniyor yatarken sariliyor. Bunun annesi ve babasinin arasi yillardir cok bozuk anneside herseyi buna anlatiyor. Annesi o kadr babasini kötülüyor ki buda anneci babasinla konusmak bile istemiyor bazen diyorum ki sorunu bu ama sorunu bu olsa öncedende giderdi . Anlamiyorum napicagimi bilmiyorumda. Simdi benim abimde kahveye gidiyor ama esiyle cocugula zaman gecirip gidiyor. Yine ihmal etmiyor cocuklarini bu böyle degil yalan var ilgisizlik var
Ben bu sey yüzünden dayakda yedim sert bir yumrukla yanagima vurdu sonra pisman olup elini kurana basti o an ona eger ki sana hakkim varsa haram ediyorum halende söylüyorum allaha havale ediyorum onu
Peki kocana şu soruyu sorsan kahve mi ben mi ne cevap verir.
Erkekler pek yansıtmıyor sorunlarını. Ailesi olacağını sanmıyorum ama bir şeyler var. Sadece kendiyle ilgili de olabilir. Bunalım gibi yani. Bundan sonrası stratejik davranmakla olacak bir şey. Sakın kavga etmeyin üstüne düşmeyin hadi bunu yapalım hadi şunu yapalım diye etkinlik çıkarmayın. Sevdiği şeyleri bulun ve onları onları yapmaya çalışın. Her şey doğaçlama olsun ama. Bu maç izlemek bile olabilir. Neşeli güleryüzlü olun birazda. Hemen değil bir süre sonra gitmek içinden gelmez emin olun. Çocuk yapmayın ve asla kalkıp annenize gitmeye kalkmayın. Burda okuyoruz elli kere gitmiş ama kocasını laçkalaştırmaktan başka bir işe yaramamış.
Eşinizin kahveye gittiğinden emin misiniz ?
yok yok bu boylr olmaz soylemeyeyim vebale girmeyeyim dedim ama annene git bir sure gerekirse tehtit et. anlasin anyayi konyayiBen bu sey yüzünden dayakda yedim sert bir yumrukla yanagima vurdu sonra pisman olup elini kurana basti o an ona eger ki sana hakkim varsa haram ediyorum halende söylüyorum allaha havale ediyorum onu
+1Peki kocana şu soruyu sorsan kahve mi ben mi ne cevap verir.
Kahvehaneye emekli amcalar,dedeler gitmiyor mu yahu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?