Sen çık gez arkadaşlarınla buluş. Niye o hayatını yaşarken sen durdurucaksınki onun için.
Madem evlilik ne demek anlayamadı sizde anlamamış gibi davranın..
Bnce yapcak bişi yok gibi duruo sen onun anlayacagı dilden konuş.yada hiç aldırıs etme.geldgınde yokmuş gıbı davran
Sakın çocuk yapmayın bu hallolmadan. Belli ki henüz evrimini tamamlayamamış eşiniz, evliliğin sorumluluğunu almaya başlarsa düşünün bebeği.O Zaten benim gezmemi istiyor. Istiyorki daha cok kahveye gitsin. Ben normalde 6ya kadr calisiyorum ams cok is var diye kisin is saatlerim degisti ve gece 10a kadr calisiyorum o da seviniyor calisma saatime cünkü kahveye gidebiliyor ya o yüzden
Sakın çocuk yapmayın bu hallolmadan. Belli ki henüz evrimini tamamlayamamış eşiniz, evliliğin sorumluluğunu almaya başlarsa düşünün bebeği.
her yerde var almandaya yasiyorum burdada varAvusturyada da kahve mi varmış
Geldiğinde kabga ettikçe daha çok kaçar evde huzurum yok diye.
Gelmesyle gelmemesi arasında fark yok gibi davranın, hiç aldırış etmeyin.
Ne zamandır böyle devam ediyo?
Evlilik terapistini deneyin ozaman başka çareniz kalmamış gibiYa aslinda kendi ailesinde gördügü seyi yapiyor baba evden erken cikiyor geceye kadar eve gelmiyor anneside evde duruyor bir ara hamilelik olayi vardi ama allaha sükür sonra kan tahlilinde cikmadi
Ben bu olayı türkiyeye has, kardeşler kıraathanesi olarak değerlendiriyorum demekkiher yerde var almandaya yasiyorum burdada var
C cigdemy12 sorun kahveden fazlası bence. Psikologlar hayatında boşluklar adamlar ya kumar oynar ya eşini aldatır ya da alkol kullanır diyorlar. Eşiniz şu an için bunları yapmıyor olabilir ama sadece şu an için... Başka sorunların olduğunu düşünüyorum. Yoksa hiçbir adam kahvedeki amcalarla takılmak için karısını bırakmaz. Önce bu sorunları bulmalısınız. Tabiki kocanıza sorarak değil. Eve bağlama çabalarınız göze batıp daha da soğuyabilir. Kavga da etmeyin bununla ilgili
anneni dinle bnce.onu ewe baglayana kadar ger yolu dene sonradı allh buyuk cocuk varmı yoksa bnce yapma bekle.Ilk zamanlar camin dibinde bekliyordum ne zaman gelicek diye simdi uykum geldiginde yataga giriorum ystiyorum. Geldiginde kalkiyorum geliyor saati soruyorum saat 1 dio bakiyorum saat 3 burdada yalan atiyor yani .yataga giriyor yatiyor . Yüzünü gördügüm ztn yarim saat oda sabah kaldiriyorum ise gidiyor. Annem hic kaldirma basil gec geldiyse öyle kalksin dio
belki alışamamistir.günlük program olustur gitmemesi için birşeyler bul
anneni dinle bnce.onu ewe baglayana kadar ger yolu dene sonradı allh buyuk cocuk varmı yoksa bnce yapma bekle.
Yapma bnceYok canim cocuk iyikide simdi yok yoksa cocukla evde tek kaliriz
Avusturyada kahvemi varmış diycektim ki, arkadaş demiş sizinde köylüleriniz açmış demek bari orayı karıştırmasaydı şu Türkler
Ben hiç bişey yokmuş gibi yapın umursamayın diyemiycem malesef çünkü evlilik bu değil.. zaten sizin gezip tozmanız umursamamanız adamın hoşuna gidiyor resmen. Bence ona kaybetme korkusunu yaşatın sesiniz bile titremeden kendinizden emin bi şekilde çıkın gidin annenize falan. Sen olgunlaşana kadar ben yokum diyin.. bir musibet bin nasihatten iyidir.
kahve kültürü olan bir erkeği düzeltmek imkansız desem fazla abartmış olmamKizlar bana yardimci olun esim kahveden cikmiyor
Ben ne yapicam bu kahveciyle ? Esim önceden kahveye arada gider macini seyreder erken saatde gelirdi. Bu son zamanlarda öyle oldu ki gece yarisina kadar gelmiyor. Agladim sizladim bagirdim yeri geldi sustum düzelir diye ama faydadi olmadi. Kendisi önceden istanbulda yadiyordu evlendikden sonra avusturyaya geldi. Kahveye gidiyor birsey dedigimde burda yapilcak birsey yok dio. Öyle duruma geldi ki yalan atmaya basladi. Kahvede oldugunda sigara kokusundan anliyorum ceketi üstü hep sigara kokar abim bi kac kez kahvede dedi camda yolunu gözetledigimde kahvenin oldugu yerden geliyor (is yeri ters yönden gidiliyor) kahveden geldin diyorum basliyor yok inanmiyorsun bana yok benzin aldim yok yolu kacirdim ama ceketindeki sigaradan bide mesajlarina baktigimda yalani ortaya cikiyor. Ilgilenen yok hergün evde tek basinayim. Bu ev esimin oteli sanki sadece yatmaya geliyor yeminle bazen günlerce sadece yarim saat görüyorum yüzünü oda sabah kalkiyor ise giderken. Yardim edin lütfen
.Canim eve geldiginde gel sinemada bir film cikmis gidelim diyorum yok ne isim var orda gel buz pateno yapak diyorum yok diyor gel alisverise cikalim simdi degil ya hep böyle seyler diyor cok denedim yani ha birsey yapsakda oda zorla yapiyor beni birakip kahveye gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?