Esim kahveden cikmiyor ..

Bnce yapcak bişi yok gibi duruo sen onun anlayacagı dilden konuş.yada hiç aldırıs etme.geldgınde yokmuş gıbı davran

Sen çık gez arkadaşlarınla buluş. Niye o hayatını yaşarken sen durdurucaksınki onun için.
Madem evlilik ne demek anlayamadı sizde anlamamış gibi davranın..

O Zaten benim gezmemi istiyor. Istiyorki daha cok kahveye gitsin. Ben normalde 6ya kadr calisiyorum ams cok is var diye kisin is saatlerim degisti ve gece 10a kadr calisiyorum o da seviniyor calisma saatime cünkü kahveye gidebiliyor ya o yüzden

Bnce yapcak bişi yok gibi duruo sen onun anlayacagı dilden konuş.yada hiç aldırıs etme.geldgınde yokmuş gıbı davran

Ilk zamanlar camin dibinde bekliyordum ne zaman gelicek diye simdi uykum geldiginde yataga giriorum ystiyorum. Geldiginde kalkiyorum geliyor saati soruyorum saat 1 dio bakiyorum saat 3 burdada yalan atiyor yani .yataga giriyor yatiyor . Yüzünü gördügüm ztn yarim saat oda sabah kaldiriyorum ise gidiyor. Annem hic kaldirma basil gec geldiyse öyle kalksin dio

Sakın çocuk yapmayın bu hallolmadan. Belli ki henüz evrimini tamamlayamamış eşiniz, evliliğin sorumluluğunu almaya başlarsa düşünün bebeği.

Sakın çocuk yapmayın bu hallolmadan. Belli ki henüz evrimini tamamlayamamış eşiniz, evliliğin sorumluluğunu almaya başlarsa düşünün bebeği.

Ya aslinda kendi ailesinde gördügü seyi yapiyor baba evden erken cikiyor geceye kadar eve gelmiyor anneside evde duruyor bir ara hamilelik olayi vardi ama allaha sükür sonra kan tahlilinde cikmadi

Avusturyada da kahve mi varmış

Geldiğinde kabga ettikçe daha çok kaçar evde huzurum yok diye.
Gelmesyle gelmemesi arasında fark yok gibi davranın, hiç aldırış etmeyin.
Ne zamandır böyle devam ediyo?
her yerde var almandaya yasiyorum burdada var

C cigdemy12 sorun kahveden fazlası bence. Psikologlar hayatında boşluklar adamlar ya kumar oynar ya eşini aldatır ya da alkol kullanır diyorlar. Eşiniz şu an için bunları yapmıyor olabilir ama sadece şu an için... Başka sorunların olduğunu düşünüyorum. Yoksa hiçbir adam kahvedeki amcalarla takılmak için karısını bırakmaz. Önce bu sorunları bulmalısınız. Tabiki kocanıza sorarak değil. Eve bağlama çabalarınız göze batıp daha da soğuyabilir. Kavga da etmeyin bununla ilgili

Avusturyada kahvemi varmış diycektim ki, arkadaş demiş sizinde köylüleriniz açmış demek bari orayı karıştırmasaydı şu Türkler

Ben hiç bişey yokmuş gibi yapın umursamayın diyemiycem malesef çünkü evlilik bu değil.. zaten sizin gezip tozmanız umursamamanız adamın hoşuna gidiyor resmen. Bence ona kaybetme korkusunu yaşatın sesiniz bile titremeden kendinizden emin bi şekilde çıkın gidin annenize falan. Sen olgunlaşana kadar ben yokum diyin.. bir musibet bin nasihatten iyidir.

belki alışamamistir.günlük program olustur gitmemesi için birşeyler bul

Yani simdi dicem ki benimle sorunu var yok benimle gayet normal davraniyor yatarken sariliyor. Bunun annesi ve babasinin arasi yillardir cok bozuk anneside herseyi buna anlatiyor. Annesi o kadr babasini kötülüyor ki buda anneci babasinla konusmak bile istemiyor bazen diyorum ki sorunu bu ama sorunu bu olsa öncedende giderdi . Anlamiyorum napicagimi bilmiyorumda. Simdi benim abimde kahveye gidiyor ama esiyle cocugula zaman gecirip gidiyor. Yine ihmal etmiyor cocuklarini bu böyle degil yalan var ilgisizlik var

anneni dinle bnce.onu ewe baglayana kadar ger yolu dene sonradı allh buyuk cocuk varmı yoksa bnce yapma bekle.

belki alışamamistir.günlük program olustur gitmemesi için birşeyler bul

Canim eve geldiginde gel sinemada bir film cikmis gidelim diyorum yok ne isim var orda gel buz pateno yapak diyorum yok diyor gel alisverise cikalim simdi degil ya hep böyle seyler diyor cok denedim yani ha birsey yapsakda oda zorla yapiyor beni birakip kahveye gidiyor

Ben bu sey yüzünden dayakda yedim sert bir yumrukla yanagima vurdu sonra pisman olup elini kurana basti o an ona eger ki sana hakkim varsa haram ediyorum halende söylüyorum allaha havale ediyorum onu

kahve kültürü olan bir erkeği düzeltmek imkansız desem fazla abartmış olmam

.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…