Eşim kanser hastası

Aasslliimm

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2022
210
28
18
33
Arkadaşlar eşim kanser oldu ve kemoterapi görüyor fakat bizimle hiç vakit geçirmiyor. Sürekli arkadaşlarıyla birlikte. Dışardan mikrop kapma olasılığı olmasına rağmen umursamıyor ve bu duruma kardeşi daha çok dahil ediyor. Bugün bu rahatsızlığımı söyledim kaynım ve eşime. Eşim her zamanki gibi arkamda durmadı ve bağırıp çağırdı. Ayrıca çarşamba günü kemoterapiye gittiğimizde benim yanında olmamı istememiş bunuda bugün kızgınlıkla itiraf etti. Hastalığından ben ve annesi sorumluymuşuz. Ben bunları duydum şoka girdim. Çok kötüyüm annasinide bu sabah ağlattı kadın ben daha bu eve gelmem diye çıktı gitti. Ya insanlar hastalıklarında sevdiklerine sarılır demekki sevmiyomul die düşünüyorum. Yardımcı olun nolur

Esinizi kemiterapide elbette yalniz birakmamaniz gerekirdi ve adam kirilmis ailesiyle vakit gecirmiyor. Bu dogal degil mi? En zor zamanlarinda yaninda yoksunuz

Kemoterapi herkes ayni kaldirmiyor bazilari asir asiri sinirli oluyor..kimisi yemek kokusu istemez kimisi ses hele ses hassasiyeti fazla oluyor normalde birakin biraz yalnız kalsın neden ben diye sürekli sorguluyordur

Eşinize saygı duyun sizi istemiyorsa zorlamayın bu evrede moral çok önemli

Hastaligina neden annesi ve sizin sebep oldugunuzu dusunuyor?

Kemoterapinin etkilerini geçiyorum ancak bazıları bana bi şey olursa yanımdakiler çok üzülmesin diyerek aralarına mesafe koymaya başlıyorlar hastalık baş gösterdiğinde, çok rastladım bu duruma. Annem de bana aynı tepkileri gösteriyordu diyebilirim. Psikolojik destek almasını da sağlayabilirsiniz bu kadar tepki göstereceğinize.

Kaç senelik evlisiniz

Geçmiş olsun.Allah eşinize şifa versin.

Yanlız ka
Kemoterapi herkes ayni kaldirmiyor bazilari asir asiri sinirli oluyor..kimisi yemek kokusu istemez kimisi ses hele ses hassasiyeti fazla oluyor normalde birakin biraz yalnız kalsın neden ben diye sürekli sor

Üzmeyin kendinizi, öyle demek istememiştir. Ruhsal olarak da iyi bir dönemden geçmediği aşikâr. Şifa diliyorum.
Allah razı olsun da ne bileyim evi ayırmayı düşünmüş bunu da söyledi nefret dolu resmen

Esiniz hala bu adam mi? Bu adam mi hastaligina sizi sebep gosteriyor?

Psikolojik desteği evlendiğimiz gündem beri alması gerektiğini söylüyorum ve ikna edemiyorum. Şuanda da durum aynı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…