Eşim kanser hastası

Suanda nasil bir psikolojide oldugunu bilemeyiz malesef kendisinin normal olduğunu pek düşünmüyorum. Biraz kendi haline bırakın ama yaninda oldugunuzuda hissettirin
Yardımcı olmaya destek olmaya çalışıyorum bizimlede ailesiyle de bişeyler yapsın vakit geçirsin istiyorum kötü mü bu

Insanlar hastalikta sevdiklerine sarilir demek ki sevmiyor diye dusunuyorum demissiniz ya sizi uzmek istemem cunku zaten yeterince uzgunsunuz ama evet bu adam sizi sevmiyor zaten.
Bende yanılmam gözlemlerimde ve şaşkınlıkla izliyorum bana olan tepkilerini

Yardımcı olmaya destek olmaya çalışıyorum bizimlede ailesiyle de bişeyler yapsın vakit geçirsin istiyorum kötü mü bu
Tabiki kotu degil ama belli ki suanda o bunu istemiyor ve malesef morale ihtiyaci var. Düzelecektir elbet sadece biraz kendi haline bırakın. Sizin için de kolay bir durum değil tabiki söyledikleri üzücü muhtemelen psikolojisi kotu. Belki disarda olmak hastalığını unutturuyor iyi hissettiriyordur zaten kemoterapiyi görürken bi noktadan sonra evde olacak surekli

Oncelikle cok gecmis olsun , Allah acil sifalar versin.
Benim esimin annesi 7 yil savasti. Esini cok seviyordu ama maddi manevi cok zor zamanlar gecirmisler. Beyoglu gibi bir yerde cok iyi statude yasarken , kayinbabamin ve kayin babamin kardesinin yanlis ticaret hareketleri yuzunden iflas edip Umraniye ye daha insaati yeni tamamlanmis bir yere tasinmislar ve kendisi hristiyan oldugu icin cok zorbalik yasamis. hastaligin da direk kayinbabami sorumlu tutuyormus. Sen beni buraya getirdin hasta ettin diyormus.

Neler yasadiniz bilemiyoruz tabiki de ama icten ice attigi seyler varsa , onlar acigada cikiyor olabilir.

Sağlığındada kötülüğünü kalp kurmasını vs yapıyodu zaten haklısınız bencede
Kötülük degil onun adı şiddet.
Bıçak çeken size zarar veren ölçüye şiddet deniliyor.
Sizinle vakit geçirmemesi sizin için büyük bir nimet hastalığını bile sizin yüzünüzden diye belirtmiş bırakın sevdiği arkadaşları ile takılsın

Bende yanılmam gözlemlerimde ve şaşkınlıkla izliyorum bana olan tepkilerini

Su durumda size bosanin, bosanmayin diyemem. Bu adam iyilesir ama iyelisince siz ne halde olursunuz, Allah korusun siz hastalanirsaniz yaninizda kim olur bilemem. Esinizden boyle bir vefa beklemeyin onu bilerek devam edin.

Bir üyenin alıntısını gördüm. Destek olun, yanında olun diyecektim vazgeçtim. Böyle bir eşe yapacağınız tek iyilik bu süreçte onu boşamamak, ne istiyorsa yapmasına müsaade etmek olur. Ben fiziksel şiddet gördüğüm, bana bıçak çeken bir koca kanser olsa pek de etkilenmem sanırım. Ne halt ediyorsa etsin arkadaşları ile. Uzak olsun, tek gitsin tedaviye çok da umurumda. Kötü bir insana iyilik edecek kadar insan sevgisi ile dolu değilim.

Su durumda size bosanin, bosanmayin diyemem. Bu adam iyilesir ama iyelisince siz ne halde olursunuz, Allah korusun siz hastalanirsaniz yaninizda kim olur bilemem. Esinizden boyle bir vefa beklemeyin onu bilerek devam edin.
Benim ondan beklentim yok zaten allah onun eline düşürmesin beni çok doğru bi yorumda bulundunuz

Doğru evet daha önce böyle bi paylaşımda bulunmuştum zaten çokta üzülmüyorumda hastalığında beni sorumlu tutmasına çok şaşırdım. Nankörlükte zirve yaptı

Doğru evet daha önce böyle bi paylaşımda bulunmuştum zaten çokta üzülmüyorumda hastalığında beni sorumlu tutmasına çok şaşırdım. Nankörlükte zirve yaptı

Çünkü kötü bir insan. Şaşırmayın. He tamam deyin geçin. İçselleştirmeyin dediği hiçbir şeyi. Ne güzel işte evi ayırmak istiyormuş en azından bıçaklanmadan yaşarsınız. Ona da arkadaşları baksın.

Doğru aslında böyle yapmam lazım ki artık bunu yapıcam

Benim ondan beklentim yok zaten allah onun eline düşürmesin beni çok doğru bi yorumda bulundunuz

Siz yeterince zor gunler gecirmissiniz zaten kimse gozunuzun yasina bile bakmamis. Simdi birakin arkadaslari ile takilsin, eve gelmesin yeter ki sizi rahat biraksin. Hic uzmeyin kendinizi ne yapabilirim diye dusunmeyin. Bu zamana kadar bu adama bosamayarak zaten cok sey yapmissiniz.

Mutlaka ama tek taraflı değil bende az çekmedim hasta oldu die de senin yüzünden lafını kullanması hk mı. Herşey allahtan biraz kadere iman etmek lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…