Eşim kanser hastası

Evet ama bunu görmüyo olması ve olmaları sinir bozucu geçen kaynım sen ekstra bişey yapmıyosun olması gerekeni yapıyosun dedi bana. Bende dedim yo hayr bu benm tercihim başka seçeneklerimde var millet neler yapıyo ben onun yanında olmayı seçiyorum dedm

Yav bu herif alışmış suçlamaya. Zaten pisliğin tekiymiş eski konularınıza baktım. Bana bıçak çeken , kolumu ısıran herifi ben olsam en zor zamanında tekmeyi basarak intikam alırdım.
Elimde maddi gücüm olsa belki gözünün yaşına balmam ama ölürse vicdan azabı çekerdim işte

Adamın fesatlığı bile çıktı ortaya valla pes

Allah razı olsun da ne bileyim evi ayırmayı düşünmüş bunu da söyledi nefret dolu resmen
Ölüm korkusuyla psikolojik sorunlar yaşıyor olabilir inişler çıkışlar olacaktır siz alttan alın ve asla tartışmayı harlamayın.

Çok geçmiş olsun

Annesi ve size neden kızgın

Niye gorsun ki? Adam siddet uyguluyor, bicak cekiyor her sartta yaninda olan bir karisi var bu gayet normallesmis onun icin. Normal biri olsa zaten bunlari yapmaz. Hastaligina neden sizi sebep gosteriyor? Yeterince siddet uygulayamadigi icin mi siz sebep olmussunuz?

Ölüm korkusuyla psikolojik sorunlar yaşıyor olabilir inişler çıkışlar olacaktır siz alttan alın ve asla tartışmayı harlamayın.

Çok geçmiş olsun

Annesi ve size neden kızgın
Annesine oldum olası kızgınlığı var benim eşim sorunlu biraz insan suçlamayı sever şiddete meyilli bencil biridir

Ona göre onu şiddete fötürende benim. Benim davranışlarım ya ondan. Psikolojik sorunlarım

Ona göre onu şiddete fötürende benim. Benim davranışlarım ya ondan. Psikolojik sorunlarım

Hastaliklar hassas noktam ama bu adama uzulemedim bile. Bana kirilmayin, kizmayin ama gerceken ben sadece size uzuldum. Allah sifasini versin elbet kimse hasta olmasin ama Allah esinize biraz da merhamet versin. Sizde birakin tepki vermeyin ister evini ayirsin, isterse hastaneye sizi istemesin. Kayniniz bile size laf soyleyecek cureti bulamasin bir zahmet. Hic karismayin.

Son düzenleme:
Mutlaka ama tek taraflı değil bende az çekmedim hasta oldu die de senin yüzünden lafını kullanması hk mı. Herşey allahtan biraz kadere iman etmek lazım
yok zaten sizin hikayenizi dedigim gbi bilmedigim icin bisi diyemiyorum . insani olum korkusu sarinca istedigini yapabilir ve soylebilir dusuncesinde oldugundan boyle davraniyordur

hangi türü kanserin? metastaz var mı?
boyle bir hastalıkla karsılasınca değişir diye dusundunuz sanırım ama içgörüden uzak insanlardan bunu beklememek lazım...

Kanser öyle covid, soğuk algınlığı vs. gibi bir şey değil yani eşinizin şu an nasıl bir ruh halinde olduğunu bilemeyiz, bu nedenle kişisel algılamayın şu dönemde söylediklerini. Şifası bol olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…