- 30 Kasım 2019
- 12.749
- 40.974
- 598
- Konu Sahibi Aasslliimm
-
Evet ama bunu görmüyo olması ve olmaları sinir bozucu geçen kaynım sen ekstra bişey yapmıyosun olması gerekeni yapıyosun dedi bana. Bende dedim yo hayr bu benm tercihim başka seçeneklerimde var millet neler yapıyo ben onun yanında olmayı seçiyorum dedmSiz yeterince zor gunler gecirmissiniz zaten kimse gozunuzun yasina bile bakmamis. Simdi birakin arkadaslari ile takilsin, eve gelmesin yeter ki sizi rahat biraksin. Hic uzmeyin kendinizi ne yapabilirim diye dusunmeyin. Bu zamana kadar bu adama bosamayarak zaten cok sey yapmissiniz.
Elimde maddi gücüm olsa belki gözünün yaşına balmam ama ölürse vicdan azabı çekerdim işteYav bu herif alışmış suçlamaya. Zaten pisliğin tekiymiş eski konularınıza baktım. Bana bıçak çeken , kolumu ısıran herifi ben olsam en zor zamanında tekmeyi basarak intikam alırdım.
Adamın fesatlığı bile çıktı ortaya valla pesÇünkü kötü bir insan. Şaşırmayın. He tamam deyin geçin. İçselleştirmeyin dediği hiçbir şeyi. Ne güzel işte evi ayırmak istiyormuş en azından bıçaklanmadan yaşarsınız. Ona da arkadaşları baksın.
Ben çekmezdim mesela.Elimde maddi gücüm olsa belki gözünün yaşına balmam ama ölürse vicdan azabı çekerdim işte
2 de çocuğum var ayrıca yani bide insanlar hasta adamı bıraktı lafları var duyucağımBen çekmezdim mesela.Maddi gücünüzü toparlamaya çalışın bence...
Millet hep konuşur. Ama hayat sizin. Umarım en doğru kararı verirsiniz.2 de çocuğum var ayrıca yani bide insanlar hasta adamı bıraktı lafları var duyucağım
Ölüm korkusuyla psikolojik sorunlar yaşıyor olabilir inişler çıkışlar olacaktır siz alttan alın ve asla tartışmayı harlamayın.Allah razı olsun da ne bileyim evi ayırmayı düşünmüş bunu da söyledi nefret dolu resmen
Evet ama bunu görmüyo olması ve olmaları sinir bozucu geçen kaynım sen ekstra bişey yapmıyosun olması gerekeni yapıyosun dedi bana. Bende dedim yo hayr bu benm tercihim başka seçeneklerimde var millet neler yapıyo ben onun yanında olmayı seçiyorum dedm
Alllah hakkımda hayırlısını nasip etsin inşallahMillet hep konuşur. Ama hayat sizin. Umarım en doğru kararı verirsiniz.
Annesine oldum olası kızgınlığı var benim eşim sorunlu biraz insan suçlamayı sever şiddete meyilli bencil biridirÖlüm korkusuyla psikolojik sorunlar yaşıyor olabilir inişler çıkışlar olacaktır siz alttan alın ve asla tartışmayı harlamayın.
Çok geçmiş olsun
Annesi ve size neden kızgın
Ona göre onu şiddete fötürende benim. Benim davranışlarım ya ondan. Psikolojik sorunlarımNiye gorsun ki? Adam siddet uyguluyor, bicak cekiyor her sartta yaninda olan bir karisi var bu gayet normallesmis onun icin. Normal biri olsa zaten bunlari yapmaz. Hastaligina neden sizi sebep gosteriyor? Yeterince siddet uygulayamadigi icin mi siz sebep olmussunuz?
Annesini niye suçluyor peki ?Annesine oldum olası kızgınlığı var benim eşim sorunlu biraz insan suçlamayı sever şiddete meyilli bencil biridir
Allah yardımcınız olsunAnnesine oldum olası kızgınlığı var benim eşim sorunlu biraz insan suçlamayı sever şiddete meyilli bencil biridir
Ona göre onu şiddete fötürende benim. Benim davranışlarım ya ondan. Psikolojik sorunlarım
yok zaten sizin hikayenizi dedigim gbi bilmedigim icin bisi diyemiyorum . insani olum korkusu sarinca istedigini yapabilir ve soylebilir dusuncesinde oldugundan boyle davraniyordurMutlaka ama tek taraflı değil bende az çekmedim hasta oldu die de senin yüzünden lafını kullanması hk mı. Herşey allahtan biraz kadere iman etmek lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?